Du betaler dine egne penge for manglende respekt, omhu og ekstra stress PNP Byg fik en stor opgave i ejerforeningen, hvor jeg bor, og vi har haft dem og deres folk tæt på i næsten halvandet... Voir plus
L'entreprise a répondu
PNP-BYG A/S har skiftet vinduerne ud i vores ejendom og jeg må sige at jeg er imponeret over disse medarbejdere. Det var et sammentømret team der rykkede ind. Der blev hamret og boret og vuptiii så ry... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har bare været super tilfreds med PNP-BYG. Rigtig god koordinering af vinduesudskiftningen. PNP-BYG' s håndværkere mødte op til aftalte tidspunkter. Vi var vild imponeret over rengøringen efter m... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Du betaler dine egne penge for manglende respekt, omhu og ekstra stress
PNP Byg fik en stor opgave i ejerforeningen, hvor jeg bor, og vi har haft dem og deres folk tæt på i næsten halvandet år. Jeg vil ikke engang gå ind i alt det, de lavede i selve foreningen, for det var ikke godt — her handler det om de skader, jeg stod tilbage med i min egen lejlighed som følge af deres arbejde.
Lad mig sige det helt kort: du betaler dine egne penge for at blive behandlet uden respekt, uden ordentlig kommunikation og uden den mindste omhu. Arbejdet bliver lavet halvt, sjusket og uden nogen form for ansvarsfølelse. Når du beder dem rette fejlene, presser de dig til at acceptere en hurtig, dårlig løsning. Lad dig ikke presse.
De kommer ind i dit hjem uden skoovertræk og hvis du vil have at de ikke kommer med skidtet udefra, så må du selv betaler for det (!). De nægtede tre gange at rette en stor skade, de selv havde lavet — selv om det var aftalt med bestyrelsen og skrevet ind i referatet. De håber tydeligvis, at du ikke opdager, hvad de prøver at slippe udenom.
Resultatet? Stress på et niveau, hvor man næsten begynder at overveje at flytte. Utallige genbesøg. Forsinkelser. Afbrudt arbejde. Og ja også — håndværkere, der dukker op i weekenden, selv om de ikke må. Ingen ro. Aldrig.
Hvis du overvejer at bruge PNP Byg: lad være. Med mindre du er til BDSM, har råd til at betale for dine egne reparationer og for en omgang terapi bagefter.

Réponse de pnp-byg a/s
PNP Byg har lavet meget byggesjusk på vores ejendom. Bl.a. fuger måtte laves helt om. De må have hyret nogle andre og inkompetente håndværkere, efter de gode anmeldelser er skrevet.

Réponse de pnp-byg a/s
Pnp-byg er et fantastisk firma med et hold der kan sit kram, jeg har boet i 2 lejligheder der skulle laves vinduer og altan og det tog flere måneder med hovedpine hverdag, men 3 gang er lykkes gang, fra start til slut var pnp-byg så professionelle, det hele fikset på en dag, de nye vinduer og døren til altan er helt perfekt og smukke samt service med rengøring efter var jeg helt overraskende over, det er sjældent jeg nogensinde giver 5 ud af 5, men det fortjener holdet der var så venlig og dygtige samt mega god kontakt fra firmaet. Låve it...

- Manglende punktlighed.
- kvaliteten af udført arbejde
- Manglende styring
- Dårlig kommunikation.
- Manglende varslinger
Dog venlige håndværkere for det meste..
Det var et problem fra start til slut at PnP og boligadministrationen af bygningen ikke kunne finde ud af at samarbejde. Det gik i stor grad udover alle beboere i bygningen.

Réponse de pnp-byg a/s
Hele vores andelforening fik skiftet vinduer af PNP byg. Super arbejde. Dygtige tømre og veltilrettelagt. Så tilfredse med deres udførelse af arbejdet og vores samarbejde.
5 stjerne herfra.

Réponse de pnp-byg a/s
Så ringe arbejde, at jeg tvivler på, at de to tumper som har gået og lavet vinduer i vores andelsforening overhovedet ejer et svendebrev…
Pinlig finish all over og absolut ingen stolthed i arbejdet. De var totalt ligeglade og var for bange og sky til at indgå i en dialog.
Selv mureren i selv samme firma, som efterfølgende skulle lave mangler, svinede tømrerene til, så der må være noget om snakken.
Kan på ingen måde anbefales. Hold jer væk!

Réponse de pnp-byg a/s
De skal smøre vinduerne de har sat op i ejendommen. og jeg skal tage fri fra arbejde i perioden fra 7:00 til 16:00 hvis jeg ikke vil udlevere nøglen så de kan gå ind når de har lyst. det er ikke første gang jeg skal være til rådighed en hel dag for en småting. sidste gang var det hasper der manglede på nogle vinduer.

Réponse de pnp-byg a/s
Er I en boligforening eller lignende, der overvejer PNP-byg, så lad være! Manglende styring, forsinkelser og dårlige undskyldninger, overlader ansvaret til foreningen, underleverandører og håndværkere ved knap nok, hvem fra PNP, der står for projektet og udtrykker endda selv manglende faglig stolthed over det, de leverer, men det er sådan PNP har bedt om, det bliver udført. Planlægning (eller mangel på samme) der kunne antyde, at de aldrig før har arbejdet på en bygning, der bor mennesker i. Dårlig finish, sjusk, fejl og en uanstændig tilgang til beboernes henvendelser og spørgsmål på byggemøder. Dertil en kæmpe budgetoverskridelse og en konstant støvsugerslange i foreningens kasse grundet uforudsete udgifter. Dette på trods af mere end et år og en mio. kr. til forundersøgelser på en bygning, der kun er ca. 16 år gammel.

Réponse de pnp-byg a/s
PNP Byg har stået for facaderenovering på vores ejendom. Arbejdet har været præget af tilfældige arbejdsgange og store forsinkelser, der desværre har efterladt en bygning hvor detaljer og afslutninger er grimmere end udgangspunktet.

Réponse de pnp-byg a/s
Pnp-byg har stået for udskiftningen af vores nye vinduer. Jeg giver 1 stjerner da deres medarbejder er venlig. Dog er selve udskiftningen af vinduerne meget kritisabel, jeg har fået ødelagt min vindueskarm, som er blevet trykket ud. Fået riset mit gulv. Og en flænge i min mur.

Réponse de pnp-byg a/s
I don't know what type of monkeys they hire for employees but one of them almost crushed my car this morning when he tried to forcefully come into my lane. Crushing is not a lot of fun when you have your pregnant wife on the passenger seat. It wasn't like I didn't let him in, it was that he didn't give a signal and just started to come over my lane, and if I didn't break very hard, he would have crushed into us. Numberplate started with AY, and it was in Køge near the highway, 20 jan 2021 at 6:30. I hope a manager talks to the motherfu...
Pnp byg har skiftet vinduer og altandøre hos mig, og alt er foregået helt professionelt og effektivt. De arbejdede på fire lejligheder samtidig, ankom hos mig klokken 8, og var allerede færdig 13.30. Finish og oprydning er pænt og nydeligt, derudover var håndværkerne søde og forklarede mig lige, hvor langt de var i processen, hvis de skulle gå ind og ud af lejligheden.
Forstår ikke alle de negative anmeldelser herinde, det var ihvertfald slet ikke min oplevelse.
Efter 2 år og 3 måneder får jeg dette svar af pnp-Byg.:
Besvarelse fra pnp-byg a/s
6. jul. 2019
Hej Anja tak for din kritik, vi har arbejdet sammen med vinduesleverandøren for at lokaliserer evt fejl samt udbedrings metode. Sagen er afsluttet og fabrikken har rette det som de skulle og ligeså har PNP-BYG. Beklager at det tog lidt tid at lokaliser samt at finde den rette udbedringsmetode.
Håber i er tilfredse nu.
Hilsen PNP-BYG A/S
MEEEEEN.... det er sjovt.. vi har ikke set skyggen af pnp og fået udbedret de mangler der var...
I dag er vi flyttet og har derfor ikke mere med pnp-byg at gøre. Nu er den en andens hovedpine.. det er vare surt at betale ekstra i husleje for noget der ikke virker acceptabelt.
Skidt virksomhed. Tidsfrister overholdes ikke. De rydder ikke op efter sig. Skruer, glas, søm, og alt andet bygge affald flyder rundt på gader og parkeringspladser, til fare for mennesker, dyr og mulighed for punktering af cykler og biler.
Grimt arbejde og finish. Både indvendig og udvendig. Sviner meget og ingen minimal rengøring efterfølgende. Gammel fuge, murstens stumper og træstumper overalt.
Desuden lader det til at firmaet ingen forsikring har da de har ødelagt en bil der holdt på gaden. Og virksomheden trækker tiden og sylter sagen. Typisk procedure for firmaer som disse!!!
Kan på ingen måde anbefale dette firma!!!!
Har absolut ikke noget godt at sige, de kan ikke finde ud af at overholder aftaler, dårlig oprydning, ringe finish, blev også pointeret til aflevering, som så bare blev talt ned. Ikke et firma jeg vil anbefale.
Laver ny anmeldelse da jeg ikke kan svare på pnp bugs svar
I har ikke tjekket vores vinduer det år efter i beskriver
Lysningerne er ikke repeteret, fuger gennemtæret af skimmel, andre steder tørret ind og faldet ud. Og det er alle 303 lejemål der har samme problem!!
Har billeder af håndværkere der drikker øl, og var chefen helt med på. En røg også joints!
Jeres finish arbejde ligner noget der er smækket op med en skovl.
Men tænk du i svaret kun tager afstand og slet ikke møder kritikken som jeg jo ikke er den endte der giver. Vil nu på vores boligside bede mine de andre 302 lejemål om også at give en hilsen, da det lyder til i svaret det kun er mig der har et problem.. udover det er der også flere ejendomme her på Frederiksberg med samme problemer udover de 303 jeg taler om.
Og vigtigst af alt i bærer ansvaret for svampen da i på ingen måde dækker lovmæssigt af!! Hvilket vi også har billeder af både fra vores første lejlighed hvor vi var prøve blok og til den nye hvor i intet havde lært af processen!
De laver vinduer der hvor vi bor .
Og de har fået udleveret system nøgler til vores elevator tårn som leder op til altan og lejlighed . Jeg kommer hjem og opdaget nøglen i elevator nøglehullet tager selvfølgelig nøglen da det er system nøgle og mit hjem der bliver udsat for tyveri når de lader nøglen sidde . Der kommer så en håndværker ned og banker på min dør , og spørger om jeg har nappet nøglen , intet med de beklager vi eller lign . .spørger om hans navn , men det vil han ikke give .
Så siger han at nu kam de ikke lave vinduer hvis de ikke får nøglerne , forklarer ham at han skal give mig sit navn først .
Først da jeg tager min tlf og begynder at filme , skifter han attitude.
Han er ligeglad med om hans chef får det af vide , for som han sagde det har ikke de store konsekvenser at glemme kundens nøgle til fremmede at kunne tage .
Ansæt dem aldrig .
Væggene og karmene er smadrede og jeg er glad for at det var mig der fandt den nøgle og ikke en fremmed.

Réponse de pnp-byg a/s
Jeg fik den 8/4-2019 besøg af PNP-Byg a/s og fik udskriftet Altandørene og 2 vinduer. De startede abejdet ca. ved 7 tiden og var allerede færdige ved 13 tiden. Ingen ting er blevet ødelagt eller skadet, og deres rengøring af stedet efter monteringen var meget grundig og præsis. Det virkede som om de var meget engageret i deres arbejde, og gjorde sig meget umage i at altandørene sad som de skulle. Jeg har kun et minus, det kan godt være det er en bakatel, men så har jeg været ærlig omkring tingene.Grunden til jeg ikke giver dem 5 stjerner, er fordi at bagsiderne på vinduerne er lidt snavset/beskidte men ellers er der ingen ting at sætte på deres arbejde og indsats. Arbejdet foregik ved Helge Rodes Alle 14. /Remi

Réponse de pnp-byg a/s
De er igang med at skifte vinduer og lave altandør i vores bebyggelse, og kan kun sige, det er et fantastisk hold der er her. De er altid til at tale med og få fat på, og de kommer hurtigt forbi hvis der er noget.

Réponse de pnp-byg a/s
Aldrig har jeg oplevet magen til ligegyldighed med kunderne, manglende afdækning ved ALT arbejde i miljøfarligt materiale og støvende arbejde, ødelagte ting efter deres folk har været der og nægte at erstatte det de har ødelagt. Skimmel i fuger efter vindues udskiftning.. dårlig kvalitet af vinduer og en uforskammet byggeleder. Vil fraråde alt samarbejde med dette firma.!

Réponse de pnp-byg a/s
En savoir plus sur les différents types d'avis.