Zeer net bedrijf
Zeer net bedrijf, goede communicatie over de levertijd. Omdat de container wat was vertraagd hebben zij een gratis zaklamp opgestuurd.
Heel attent en verder prima service.
Smartgoodz is een innovatief 'techmerk' dat zich onderscheidt door zijn slimme, geavanceerde producten die ontworpen zijn om naadloos te integreren in de moderne en veel variërende levensstijlen. Met een focus op zowel een stijlvol design als intelligente functionaliteiten die de producten bezitten, biedt Smartgoodz iedereen een breed scala aan hoogwaardige technologische consumenten elektronica voor betaalbare prijzen. Elk met de belofte van geavanceerde prestaties en duurzaamheid. Smartgoodz streeft ernaar om consumenten te inspireren om bewuste keuzes te maken in hun technologische behoeften en zo een geavanceerde, moeiteloze ervaring te creëren die hun dagelijks leven verrijkt. Smartgoodz staat synoniem voor cutting-edge technologie, gebruiksgemak en een garantie van kwaliteit, waardoor het een voorloper is in de evolutie van moderne, slimme levensstijlen.
Valkenkamp 84, 3607LD, Maarssen, Pays-Bas
Heel attent en verder prima service.

Réponse de Smartgoodz
Top levering!! Als je een echte zaklamp wilt kopen voor een hele goede prijs dan is deze zonder twijfel en hele goede koop. Zeer duurzaam en een geweldig sterk licht. De batterij heeft een enorme capaciteit dat garant staat voor een lange lichtduur!!!!

Réponse de Smartgoodz
Ik heb de adapter aangeschaft en werkt prima.
Ik heb Smartgoodz oordopjes gekocht , en ben er super blij mee , fantastisch geluid en bediening gaat ook erg makkelijk. Geen pijn aan oren van deze oordopjes , ze zitten echt perfect.!!
Deze Smartgoodz oortelefoon is een echte aanrader, ik zal hem ook aanbevelen bij vrienden en kennissen!!
Ik heb ook een adapter van smartgoodz , ook perfect , en laad snel op. Handig als op vakantie bent!
Ook de service van Smartgoodz is een genot, je wordt prettig te woord gestaan en krijgt alle hulp die nodig is.

Réponse de Smartgoodz
De producten van smartgoodz zijn van goede kwaliteit en de service is perfect met hun snelle reacties en vriendelijkheid
Ik heb onlangs een iPhone oplader gekocht en ben zeer tevreden. De oplader heeft een mooi design en laadt mijn telefoon snel op.
De levering was razendsnel; ik had de oplader de volgende dag al in huis.
Kortom, een uitstekend product met een mooi design en snelle levering. Aanrader!
Fantastische oordoppen gekocht bij smartgoodz. Werken zoals verwacht en heb hele hoge volume! Helder geluid snel geleverd
Ik heb de iPhone oplader gekocht en de lader werkt erg goed en snel. Ik had een vraag over een ander product en ik kreeg direct antwoord op mijn vraag. De medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk!
Super blij hiermee werkt super snel. Ik raad het iedereen aan. Ik wil niets anders meer
Snelle levering, zeker topkwaliteit en ook echt een aanrader, prijs is ook zeer aantrekkelijk
Geweldig ..super snel geleverd, en een leuke prijs, ook zeer hulpvaardig, en eerlijke adviezen. Niet alleen zijn eigen materiaal
De levering van mijn producten was snel en in goede staat aangekomen.
Mijn gekochte producten zelf waren ook in perfecte staat & ben er erg blij mee.
Product was precies zo als omschreven. Levering was snel en werkt perfect.
De zaklamp gekocht voor survivallen, een krachtige lamp met veel functies. Extra batterij ( gratis ) powerbank geintegreerd enzovoorts. Heel blij mee en de handige opbergkoffer is optimaal!
En savoir plus sur les différents types d'avis.