Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er mildest talt rasende over min oplevelse med Årstiderne. Hele 4 måltidskasser - og vi snakker 4 ud af 4 kasser, har været mangelfulde - 3 manglede ingredienser, en med råddent grønt. At det sk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Idag lavede jeg pandekager af glutenfri pandekagemix.fra Aarstiderne. Jeg brugte Gedemælk, æg, olie fra årstiderne og da de var færdige fyldte jeg dem med grøntsager og græsk feta det hele var fra... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Vedr. flexitarkassen. 2 personer, 3dage. Vi ville prøve årstiderne for at få inspiration til aftensmaden og prøve en kødfri dag. Vi blev desværre ret skuffede over både portionsstørrelserne og smagen.... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

For dyrt taget mængden og indholdet i betragtning. Kan ikke sige meget om opskrifterne, udover at det i hvert fald ikke er sådan jeg ville lave maden. Derfor tager det naturligvis længere tid at... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,6

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ikke godt nok

For det første var opskriften til en af dagene forkert ,kom dog på mail da jeg klagede. For det andet mangele der en vigtig krydderurt og for det tredje er kassen ALTfor dyr, livretter en person, så har slettet abonnementet

22 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for lidt mad i måltidskassen

Jeg vil vove at påstå, at intet voksent menneske, kan blive mæt af 100 g pasta og lidt grønt på toppen.. Det er ét af mange lignende eksempler på størrelsen på en ret fra vegetarkassen. Jeg synes opskrifterne er fine og grøntsagerne friske. Jeg ville så gerne fortsætte med Aarstiderne, men efter et par måneder må vi stoppe. Vi oplever gang på gang at der ikke er mad nok og derfor får vi jo ikke hvad vi betaler for. Jeg har skrevet til Aarstiderne og fik refunderet 50 % af en enkelt kasse og så lidt floskler om, at vi alle er forskellige.. Vi havde Aarstiderne for 3 år siden og var meget tilfredse. Så ærgerlig over, at det er denne udvikling Aarstiderne har valgt.

2 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Leveret perfekt og til tiden.

Leveret perfekt og til tiden.
Alt var friskt
Gode opskrifter
Godt af udvikle sine opskrifter,
Spændende mad
Prøv det, kan anbefales.
Eller lav den samme ret du altid plejer😂

11 novembre 2024

Lidt kedelige retter

Lidt kedelige retter, selvom jeg prøvede flere forskellige pakker.

Forvent at blive spammet og ringet op hvis du stopper.

8 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Sund og velsmagende mad til gode priser.

Efter jeg begyndte at købe varer fra årstiderne - er jeg blevet afhængig 😄 - jeg kan slet ikke spise andet. Jeg kan smage forskel på grøntsager lige med det samme. Det er så vidunderlige og velsmagende årstidskasser. Jeg har prøvet dem alle.
Nu er jeg på vegetarkassen - og den er jeg rigtig glad for.
Jeg synes også priserne er gode - og luksus at der bare står en supersund og grøn kasse ved døren hver uge.
Jeg så der var nogen der savnede krydderier. Men der er jo masser af krydderier med hver uge. Jeg går til en person - men der er så meget mad at det rækker til to personer.

5 octobre 2024

Sulten i seng

Vi har prøvet både “kostrådskassen” og “kvikkassen”. Maden var absolut lækker, og opskrifterne nemme og gode, desværre var der bare alt alt for lidt mad, og vi oplevede slet ikke at kunne blive mætte af de meget små mængder.

1 septembre 2024

Trist indtryk

Bestilte for første gang på årstiderne.dk
Jeg bestilte en frugkasse, ekstra bananer, kiwier, druer, avokadoer og en guacamole mix.

- Kiwierne er totalt smattede, enten overmodne eller meget trykkede.
- alle avokadoerne var overmodne og nærmest ubrugelige.

Jeg har skrevet en reklamation til årstiderne.dk, men de har desværre ikke svaret.

Tror fremadrettet at jeg foretrækker at handle i supermarkedet, hvor at jeg selv kan vælge hvad jeg vil købe.

4 septembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Maden mangler i den grad krydderier

Maden mangler i den grad krydderier.
Grønsagerne er af god kvalitet og i god mængde, men der bruges generelt ikke nogen krydderier andet end salt, peber og eddike uanset hvilken ret der laves. Resultatet er at maden bliver SÅ kedelig og smagsløs at spise. Vi har prøvet i en periode vegetar og veganerkassen men opgiver nu. Vi gider simpelthen ikke spise den mad mere.

30 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet og god service

God kvalitet og god service. Køber deres frugt og grøntsagskasser og det er altid frisk og lækkert det jeg modtager. Skulle der være det mindste med en dårlig plet på en frugt eller andre problemer løses det hurtigt med en kort mail. Har kun haft et enkelt problem med en lille plet på en melon men fik uden vrøvl pengene tilbage.
Generelt er priserne endda konkurrencedygtig og kvaliteten taget i betragtning får man rigtig meget for pengene ved at købe deres kasser. Køber man varene enkeltvis kan de dog ind imellem være lidt for dyre. Foreksempel koster 1 kg nye kartofler 31,50 kr eller 500g ferskener til 33,30 kr hvilket er lidt i overkanten synes jeg.

Vi spiser nu langt mere frugt og grønt herhjemme nu og er generelt blevet langt sundere da kasserne motiverer os til at lave nye retter med massere af grøntsager og der er frugt og smoothies til morgenmaden hver dag.
Har brugt Årstiderne i 2-3 måneder nu og det virker bare rigtig godt.

11 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Masser af duft smag og kvalitet

Jeg modtog en Sense måltidskasse i Søndags som vi laver mad af i denne uge.
Fantastiske farver duft og kvalitet. Alt fra kød og fisk til grønt.
Der er en grund til at årstiderne bare er lidt bedre.
Og vil helt sikkert købe et års abonnement hos dem da det betaler sig ind på 6 uger med 2 Pers 4 dage.
Tusind Tusind Tak for et fremragende produkt
Mvh Bettina

15 juillet 2024

Ingen samarbejde

Jeg er rigtig ærgerlig over, at I ikke vil levere på min adresse, og at I insisterer på at få en nøgle til vores opgang.
Jeg har foreslået, at I sætter kassen på mit havebord omme i baggården. Det plejer andre ikke at have problemer med. Jeg har givet fuldmagt til diverse leveringsfirmaer, og det fungerer så fint
Hverken jeg selv eller mine tre naboer ønsker at blive vækket midt om natten. Det har vi prøvet igennem en periode, da en overbo fik leveret fra jer, og yderdøren blev ofte ikke låst igen. Det er ikke tidspunktet, jeg harcelerer over, men at I ikke vil stille kassen på mit havebord. Vi føler os utrygge (har lige spurgt dem igen) ved at blive vækket om natten, og over at yderdøren ikke bliver låst igen
Ærgerligt! Jeg havde glædet mig til frisk grønt.

10 juin 2024

Super kundeservice

Jeg blev ringet op af Cecilie H fra Årstidernes kundeservice som uopfordret spurgte ind til hvordan det gik med mine måltidskasser.
Generelt er jeg meget tilfreds, men min seneste levering havde desværre lækket vand på gulvet i entreen og mit mad var pladder vådt.
Cecilie tilbød med det samme at refundere prisen på kassen.
Virkelig fin kundeservice og lækre lækre råvarer.

30 avril 2024

Får Flexitarkassen

Får Flexitarkassen, og må indrømme - overvejer kraftigt at stoppe leverancen.
Årstiderne stod for mig som et firma der udnyttede og leverede årstidernes grøntsager. Det gør de overhovedet ikke! Der er alle mulige ikke danske fyld-produkter i retterne. De bliver dyrere og dyrere, og grøntsagerne færre og færre, og portionerne altid afmålte og spartanske! Ingen hensyn til rådne pletter eller andet! Det er ikke pengene værd mere. Jeg føler mig efterhånden virkelig snydt hver gang jeg modtager en kasse og ser hvad de kan levere for ca. 75 kr pr. person pr. måltid.

29 mars 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus