11hektar Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jag är numera trogen kund hos 11hektar och har gjort 6 beställningar online, gillar både deras produkter och att stötta en mindre, lokal butik med hjärta. Allt har fungerat toppen med beställningar oc... Voir plus

Här lär jag mig saker om ämnen i hudvård och andra produkter. Kunskap som jag har svårt att hitta och värdera på egen hand. Ett besök i butiken - både online och fysiskt - är en upplevelse som bidr... Voir plus

Jag har länge haft problem med ögon som rinner av smink. Successivt har jag genom åren bytt ut alla mina produkter till naturliga utan konstigheter. Köpte INIKA BOLD LASH och får fantastiskt fylliga... Voir plus

Har inte varit inne i deras butik ännu då jag bor i en annan del av Sverige men vill tipsa om deras konto på instagram och deras hemsida! Deras instagram är väldigt inspirerande och jag kollar alltid... Voir plus

1. Service e-commerce
  2. Grossiste en articles ménagers
  3. Grossiste en produits de beauté
  4. Industrie cosmétique
  5. Magasin de produits capillaires

11hektar är en destination för hållbara val, med produkter för kropp och hem, likt hårvård, hudvård, städ och tvätt. Vi hjälper människor att handla mer medvetet genom att granska innehåll för att undvika riskämnen likt hormonstörande ämnen, och förpackning, transport och produktion för att minimera klimatavtrycket. När människor handlar hos oss kan de vara trygga i att de får produkter som vill kroppen och planeten det bästa.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

296 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tryggt och snabbt

Känns så tryggt att handla av er då ni gör ett grundligt arbete med att ta in bra produkter. Sen är leveransen av det man beställer så snabb och bra paketerat

27 mai 2024

Réponse de 11hektar

Sååå härligt att höra att precis det vi eftersträvar är det du upplever. Tack för att du säger det 🙏🏼

Underbart företag!

Jättefin och mysig butik i lilla Od, fantastisk service.
Rekommenderar starkt en utflykt till byn Od för att titta in hos 11 Hektar! De har så mycket roligt där inne!
Snabb leverans vid beställning i deras webbshop stort plus när man inte har möjlighet att åka iväg men behöver nytt från dem.

26 juin 2024

Réponse de 11hektar

Vilka ord!! Tusen tack Vanja. Så kul att du hittat ut till oss i butiken dessutom 🙏🏼

Så bra personlig service

Så bra personlig service, så man handlar rätt produkter som passar en själv.

27 mai 2024

Precis så det borde vara överallt! Himla bra. Tack för dina ord 🫶🏼

Bra produkter och jättefin service

Bra produkter och jättefin service. När jag reklamerade en vara vid ett tillfälle så fick jag snabbt en ny vara skickad till mig.

22 mai 2024

Réponse de 11hektar

Ibland händer det tokiga saker utan att man kan ro för det - härligt att vi kunde göra dig nöjd ändå!!

Bra information om både produkter

Bra information om både produkter, order och leverans.

25 avril 2024

Réponse de 11hektar

Enkelt och så som det ska vara! Hoppas vi kan ge dig det lilla extra så det blir 5 stjärnor nästa gång 🫶🏼

Fantastiskt bra schampo

Fantastiskt bra schampo! Jag köpte senast schampot med doft av champagne och jasmin, den doftar helt ljuvligt och löddrar fint. Jag är supernöjd!

25 avril 2024

Réponse de 11hektar

Champagne och jasmin låter ju underbart - härligt att den också var det! Hoppas det funkar bra 😊

Bästa butiken…

Jennie är helt fantastisk när hon berättar om produkterna. Man vill köpa typ allt 😀. Sen är det snabba leveranser och produkterna lever verkligen upp till förväntan 👍

22 avril 2024

Réponse de 11hektar

Tack för de fina orden 🥰
Jennie är bäst! Kul att det inte bara är jag som tycker det. Sen är Marcus på lagret otrolig och ser till att det går fort. Heja dom och heja dig för att du gjort ett bra val och handlat hos oss 🙏🏼

/ Hampus på 11hektar

Jennie är så kunnig och alltid…

Jennie är så kunnig och alltid tillmötesgående. Det är en fröjd att komma till butiken och handla så bra grejer.

29 mars 2024

Réponse de 11hektar

Det är en fröjd när sådana som du kommer in och vi får hjälpa dig hitta rätt bland produkter som är bra för planeten! 😍

Snabb leverans, fint sortiment.

25 mars 2024

Réponse de 11hektar

Härligt. Tack för att du gjort ett bra val och tog hand om din kropp och vår planet! 🌍

Så snabb leverans!

Så snabb leverans!!
En timme efter att jag lagt ordern var den skickad! 🙏🏼

22 mars 2024

Réponse de 11hektar

Wow!! Till och med jag är imponerad! Så hoppas jag alltid att det fortsätter nu. / Hampus på 11hektar

Bästa service och fantastiska produkter!

Jag köpte bruns detox plus balsam för lätt hår. Vilken underbar produkt! Luktar milt, och håret blir fantastiskt! Hoppas snart ta mig till butiken för att köpa schampo och balsam puckar och älskar hur bra service det är!
Det finns massor med matnyttig info på hemsidan och hittar du inte rätt svar är det bara fråga, de svarar och hjälper!

3 janvier 2024

Réponse de 11hektar

Vilka ord Anna! Först och främst kul att du testat detoxen, en otrolig produkt. Sen att du uppmärksammar infon, servicen och att vi hjälper dig hitta rätt: massa massa tack 🫶🏼🫶🏼 Sånt som gör att vi orkar kriga!! Ha det bäst

Underbart ställe!

Otroligt fin och pålitlig butik, med fantastiskt kunniga personer bakom allt som också är så trevliga! Här finns allt du behöver till hem, hår, hud och allt där emellan!

7 octobre 2023

Réponse de 11hektar

Tusen tack för de orden Moa.. fantastiskt trevliga människor som hälsar på oss, inte så svårt att vara trevlig och hjälpsamma tillbaka 🥰 Tack för att du gör ett bra val för din kropp och vår planet! 🌳

Hos 11hektar är det enkelt att göra rätt

11hektar är så mycket mer än en fin hemsida med hållbara produkter. Sättet att sprida kunskap och inspirera till hållbara val har förändrat min syn på min egen konsumtion och gjort mig tryggare i att ta medvetna beslut. När jag handlar hos 11hektar är jag säker på att produkterna har gått igenom en hård kvalitetsgranskning från innehåll och produktion till färdig produkt. Tack vare 11hektar är det enkelt att göra rätt, och samtidigt inspireras till andra hållbara val i vardagen.

6 février 2024

Réponse de 11hektar

Wow Wow Wow. Sånt här som gör att vi påminns varför vi gör detta. Tusen tack för de orden, och för att du tar dig tid att skriva det Lovisa 🫶🏼