1. Magasin de design et de décor intérieur

123deurmatten.nl – Dé specialist in deurmatten en droogloopmatten. Ontdek ons ruime assortiment van hoge kwaliteit deurmatten tegen scherpe prijzen. Profiteer van uitstekende service en bestel eenvoudig online om jouw entree stijlvol en schoon te houden!

4,1

Bien

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,1

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Voor mij niet de beste

123deurmatten levert een deurmat netjes op maat en op tijd. Maar de prijs kwaliteit verhouding vind ik wat karig, ik had voor de best hoge prijs een kwalitatief betere deurmat verwacht. Als ik deze mat voor deze prijs in een winkel had zien liggen zou ik hem niet gekocht hebben. Ook het laten leveren door DPD is voor mij een minpunt geweest, nadat de bezorger mij via de intercom meldde dat er een pakketje geleverd ging worden kreeg ik na vijf minuten via mijn smartphone het bericht dat hij geleverd was, maar ik had hem nog niet, toen ben ik zelf maar gaan zoeken en vond hem in de lift. Gezien DPD niet de meest geliefde bezorger is (zie Trustpilot) raad ik 123deurmatten aan met een andere bezorger te gaan samenwerken.

29 juin 2026

Top deurmat

Top deurmat. Was opgerold geleverd maar rolde goed uit en bleef plat liggen. Goeie kwaliteit en ben erg blij met mijn panterprint deurmat :)

3 novembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat de mat direct mooi vlak lag en helemaal naar wens is. Veel plezier met de panterprint deurmat!

Snel en hoed geleverd

Snel en hoed geleverd

6 novembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Bedankt voor je beoordeling Debbie! Blij dat de levering naar wens was.

Snel

Snel, efficient, klantvriendelijk
Goede kwaliteit

4 novembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Geweldig om te lezen, dank voor deze 5 sterren!

Waanzinnige mat

Waanzinnige mat, ontzettend vriendelijke service en zeer ervaren leggers. Ik ben heel erg blij!!! 🤩

7 novembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Dankjewel Kim voor deze geweldige review! 🤩 Het was super om de panterprint mat in jouw prachtige winkel te mogen leggen. Heel veel succes met de nieuwe zaak — dat gaat helemaal goed komen! 💛

Zeer snelle en behulpzame…

Zeer snelle en behulpzame klantenservice. En hele snelle bezorging. Echt heel blij met mijn deurmat en zal in de toekomst direct weer hier bestellen.

4 novembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Dankjewel voor je geweldige review! We zien je graag weer terug 👋

Mooie deurmat

Makkelijk en overzichtelijk en snelle communicatie over je vraag.

3 novembre 2025

Dankjewel voor de 5 sterren Sergé! Dat waarderen we enorm ⭐

Perfecte maat

Perfecte maat, snel geleverd

28 octobre 2025

Super om te horen, dankjewel voor de 5 sterren! ⭐

Prima mat!

Netjes op maat gesneden, prima kwaliteit en vlotte levering!

8 septembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Super dat u tevreden bent met de kwaliteit en levering, dank u wel!

Gewenste product

Snel te bestellen, juiste gewenste product.

7 octobre 2025

Réponse de 123deurmatten

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen. 😊

Mooie matten

Mooie matten! Goed geregeld!

13 octobre 2025

Réponse de 123deurmatten

Bedankt voor je 5-sterrenreview! 🎉 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de matten en onze service!

Snel en keurig geregeld.

8 septembre 2025

Réponse de 123deurmatten

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! 🙌 We zijn blij dat alles snel en netjes geregeld is. Graag tot een volgende keer bij 123deurmatten.nl!