123GOLD Nederland Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb bij 123gold in Breda ringen gekocht. Eerst was ik terughoudend vanwege oude reviews van 123gold. Deze bleken heel oud te zijn en niet over het huidige filiaal in Breda te gaan Toen las ik de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben zowel onze verlovingsring en trouwringen gekocht bij Steinberg en zijn beide keren super goed geholpen. Je krijgt de tijd om goed te onderzoeken wat bij je past en krijgt daarnaast ook goed... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel! Vriendelijk personeel, breed assortiment aan ringen! Je krijgt ruim de tijd om even rond te kijken in de winkel, geen nekhijgers! Uiteindelijk hebben wij ringen gekozen compleet zelf s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service. Na het verloren gaan van de trouwring van mijn vrouw, bleek uit contact met Steinberg dat zij nog over alle gegevens van onze eerste aankoop te beschikken. Daardoor was het eenvou... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

123GOLD is een toonaangevende specialist in trouwringen en verlovingsringen. Het assortiment omvat ook memoire ringen, exclusieve juwelen en GIA-gecertificeerde diamanten. Met meer dan 60 vestigingen in Europa en meer dan 20 jaar ervaring staat 123GOLD voor de hoogste kwaliteit, individueel advies en precisie vakmanschap - gebaseerd op expertise en consistente klantgerichtheid. De 123GOLD configurator staat centraal: deze biedt maximale ontwerpvrijheid voor legeringen, steeninstellingen en oppervlakken - voor op maat gemaakte ringen met een persoonlijk tintje. Een sterke verscheidenheid aan merken, waaronder acredo, STEINBERG en Merii, maakt een brede, gedifferentieerde selectie mogelijk. Onze eigen diamantbeurs met GIA-gecertificeerde diamanten garandeert een constante beschikbaarheid en gecontroleerde herkomst. De merkaanwezigheid wordt specifiek versterkt door beursoptredens, evenementen en de mascottes “Mrs & Mr Lovely”. Daarnaast bieden sociale mediakanalen en het eigen online magazine inspiratie, trends en inzichten in verlovingen, bruiloften en het ontwerpen van juwelen. De strategische oriëntatie van 123GOLD is gebaseerd op duurzame groei en een schaalbaar verkoopsysteem: “Systematisch succes”. Het rust op de vier pijlers IT, marketing, verkoop en product. Digitale hulpmiddelen zoals geautomatiseerd afspraakbeheer, 3D-visualisaties en virtueel passen creëren extra toegevoegde waarde. Meer dan 600.000 paren hebben al gekozen voor 123GOLD - voor het beste advies, eerlijke prijzen en uitgebreide service. De meer dan 21.000 positieve beoordelingen spreken voor zich.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Echt erg tevreden over 123 Gold

Wij zijn echt heel erg tevreden over 123 Gold. We kregen alle tijd, een lekker bakkie leut en ons werd geduldig alles uitgelegd over de ringen en de mogelijkheden.

De winkel is heel erg mooi en edel en je hebt echt het gevoel dat je als klant welkom bent.

De ringen zijn prachtig geworden en erg snel geleverd.

We hopen natuurlijk niet dat we nog een keer terug moeten komen, maar als we nog een keer zouden trouwen, zouden we zonder aarzeling weer naar 123 Gold gaan!

19 décembre 2013
Avis spontané

Geweldig!!!

Na 2 x zo goed als te zijn bedonderd/opgelicht, zijn wij via de website bij 123gold terecht gekomen. Een prachtige winkel met een enorm aanbod aan trouwringen voor elk budget. Sceptisch als wij waren door de negatieve ervaringen die we hadden mee gemaakt, heeft de verkoper naar ons verhaal geluisterd. Wij hadden op voorhand met de trouwringconfigurator ringen ontworpen helemaal naar onze wens. In de winkel heeft de verkoper ons goed advies gegeven en heeft echt de tijd voor ons genomen. . Na wat kleine aanpassingen zijn de ringen besteld en 2 weken later konden we ze ophalen. 3 maal is scheepsrecht godzijdank want de ringen zijn geweldig!! Wij zijn zeer tevreden en wij zullen 123gold dan ook bij iedereen aanraden die op zoek is naar mooie trouwringen.

11 novembre 2013
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus