123ink gick hela vägen för att se till att jag som kund fick en bra upplevelse. Jag var tvungen att göra en orderändring, vilket ledde till försening, eftersom det jag ändrade till inte fanns i lage... Voir plus
En jätte bra E-butik med god service. Beställde canon original bläck patroner d 16april och dom hade jag den 17 april i Blekinge. Tack till 123 ink för snabb och säker leverans. Jag rekomendera dom på... Voir plus
- Magasin d'imprimantes et de scanners
- Fournisseur d'ampoules
- Magasin de luminaires
- Magasin de fournitures de bureau
- Grossiste en fournitures de bureau
- Fournisseur de cartouches d'encre
Över 400,000 kunder. Snabba leveranser från våra lokaler i Stockholm. Mycket stort utbud av: Skrivare och skrivartillbehör, kontorsmaterial, städprodukter, LED belysning och batterier samt mycket, mycket mer.
Lagervägen 5D, 136 50, Jordbro, Suède
- 0855004123
- info@123ink.se
- 123ink.se
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
En jätte bra E-butik med god service
En jätte bra E-butik med god service. Beställde canon original bläck patroner d 16april och dom hade jag den 17 april i Blekinge. Tack till 123 ink för snabb och säker leverans. Jag rekomendera dom på det bästa.
Blixtsnabb leverans och supertrevlig…
Blixtsnabb leverans och supertrevlig service. Rekommenderas varmt!
Hemsidan var enkel att hitta varor
Hemsidan var enkel att hitta varor, bra priser, varor fanns i lager. sen får vi se hur leveransen går.
123.se är obehagliga
Jag beställde 2 hp ORIGINAL-patroner, vilket resulterade i att 123.se missbrukade mina uppgifter till att ”omyndigförklara” mig för att jag inte köpte deras PIRAT-dito. En ouppfostrad säljare vägrade ge sig förrän jag accepterade att köpa en av deras; med tillägget att deras är bättre och inte påverkade garantin för skrivaren. Jag har meddelat hp om att en av deras åf missbrukar sin position.

Réponse : www.123ink.se
Bra produkt
toppenservice!
Snabb leverans, bra produkter och bra pris. Fint med små presenter med. Vad mer kan en önska sig?
Lätt att beställa och produkter kommer…
Lätt att beställa och produkter kommer snabbt. Rekommenderar detta företag
Testade no-name bläckpatroner från annan
Jag hade köpt no-name bläckpatroner från annan stor försäljare som inte fungerade. När jag var i kontakt med den firman fick jag några förslag på vad jag skulle göra men när de inte fungerade ock jag bad att få köpa originalpatroner slutade firman svara. Beställde originalpatroner från 123ink istället. Blev uppringd av dem och de föreslog deras egna istället och garanterade att det skulle funka. DET FUNKADE!!! Tack 123ink! Good bye inkclub....
Snabbt och enkelt
Lätt att hitta det jag sökte efter och super snabb leverans.
Allting fungerade felfritt.
Mycket bra service från kundtjänst och…
Mycket bra service från kundtjänst och väldigt snabb leverans. Fick paketet dagen efter min beställning. Beställde toner till min HP skrivare och fick tips om att jag kunde köpa 123ink eget märke som är billigare. Fungerar utmärkt.
Snabb leverans enkelt att handla 👌
The shopping experience was smooth and…
The shopping experience was smooth and the delivery was on time.
Snabb och smidig beställning och grymt…
Snabb och smidig beställning och grymt snabb leverans tid. Beställd kväll 6/4 levererad em 8/4. Mycket nöjd!
Snabb leverans och bra produkt.
Fungerade bra och gick snabbt .
En savoir plus sur les différents types d'avis.