123marked Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Har i flere år købt luxus arbejdsstrømper, fordi kvalitet og levering var helt i top! Men deres “nye forbedrede udgave” er godt nok en skuffende oplevelse! Kvaliteten er slet ikke som den tidligere... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Købte ved et stumpe- og loppemarked nogle bambusstrømper fra 123marked. Strømperne er udmærket, og sælgeren var sød og imødekommende. Der var problemer med betalingen, hvilket jeg har kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

deres boxer underbukser er verdensklasse til fin pris . Eneste dårligt ved firmaet er at de levere med PostNord . ikke sjovt at vente 3 dage på en pakker der skal signeres . Da den endelig kom ble... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg syntes levering var lidt langsom, om det skylde PostDanmark vides ikke. Og så måtte indpakning godt være bedre, ikke bare et stykke plastik omkring pakning som også er plastik, begge var itu.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Marché
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements professionnels

Écrit par l'entreprise

123marked er en detailvirksomhed med mere end 20 års erfaring med salg af strømper, boxershorts og 10-kroners marked. Vi rejser rundt på markeder og messer i hele Danmark, så der kan du altid finde os!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 70 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en gelblast maskinpistol på…

Købte en gelblast maskinpistol på Vorbasse marked til min søn. Da vi kommer hjem og samler den virker den ikke. Han brugte 500kr som han selv havde tjent til den.
Har ikke kunnet komme i kontakt med jer og har skrevet 6-7 beskeder på facebook til jer. Måtte efterfølgende købe en tilsvarende i Føtex så han havde den i ferien. Nu må jeg skrive her i håb om en reaktion.

21 juillet 2023

Hej Maja,
Vi er kede af at høre, at du har haft en træls oplevelse.
Vi er ikke aktive på Facebook, så send os gerne en mail på info@123marked.dk, og du får svar hurtigst muligt.

Dårlig kvalitet at strømper

Jeg købte 36 par strømper på Ørbæk
marked hos 123 marked.
Det nok de ringeste strømer jeg til dato har købt. De er alt for små i forhold at jeg købte i størrelse 48 og jeg bruger 45, og så er de så tynde at de stor set kun holder til en gang…

16 juillet 2023

Hej Jeppe,
Vi er kede af, at du oplever vores strømper er for små.

Det skal vi selvfølgelig have rettet op på.

Du kan kontakte os på info@123marked.dk, og så får vi fundet den rigtige størrelse til dig.

fup firma!!!!!

Jeg brugte deres fine lykkehjul på deres hjemmeside til at prøve vinde noget da jeg så rammer det højeste man kan få som var 1000 kr står der jeg deltager i en konkurrence men de skriver selv at man havde mulighed for at vinde op til 1000 kroner men da jeg så skriver til dem tør de ikke at svare tilbage med om jeg kan få mine penge eller om der overhoved er nogen der vinder de penge.
kæmpe fup firma

5 juin 2023

Hej Tobias,
Vi er kede af, at du naturligvis har misforstået konceptet med lykkehjulet. Som beskrevet på hjemmesiden, "deltager man i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr." hvis man rammer "Vind 1.000 kr." på lykkehjulet.

Dårlig oplevelse

ikke nok med dårlig service så svarer de overhovedet ikke på mails.

24 juillet 2023

Hej Mathias,
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Det skal vi selvfølgelig have rettet op på, for sådan skal det ikke være.

Vil du prøve at sende os en mail igen på info@123marked.dk, så ser vi på det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har svært ved at give en ordentlig…

Er ked af hvis min anmeldelse gav indtryk af min utilfredshed med jer, for det var ikke meningen overhovedet
Jeg har modtaget min pakke og er super glad for boxershortsene, super fin og lækker kvalitet og utroligt billigt.
Men jeg kommer desvære ikke til at handle med jer mere, så længe man skal modtage sine varer med PostNord
Til slut vil jeg bare gentage at jeres boxershorts er fantastiske

27 juin 2023

Hej Kim,
Vi er meget kede af, at du har oplevet lidt bøvl med PostNord. Dette kan vi dog ikke tage ansvar for, men håber du har modtaget pakken med dine bestilte varer I for nu.

Ellers send os en mail på info@123marked.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig handel

Bestilte en aften 2 x 6-pack boxershorts. Næste formiddag ringes der fra firmaet, som har opdaget en ulogisk forskel i valg af størrelser, hvilket også var en fejl. En halv time efter telefonsamtalen er pakken registreret til afsendelse og vi har pakken dagen efter. Husets teenager er glad for det bestilte.
Dejlig med opmærksomheden på bestillingen og den gode service.

3 juillet 2023

Hej Tina,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og boxershorts!

God service.

God service.

Der skete desværre en mindre fejl med en kasse xl der var blevet forbyttet med xxl da jeg havde bestilt begge størrelser.

Der blev bare sendt en ny pakke xl og jeg kunne beholde den pakke ekstra xxl uden beregning.

Er fuldt ud tilfreds. Og plejer også at handle med dem på Hjallerup marked.

Hej Bastian,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service!

forkerte størelser

2 ud af tre vare, var ikke det jeg bestilte

Hej Daniel,
Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse! Det vil vi selvfølgelig gerne have rettet op på, da dette ikke er intentionen.

Vil du sende os en e-mail på info@123marked.dk

God kvalitet

God kvalitet

Hej Tim,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service!

Noté 1 sur 5 étoiles

Underbukser sidder og gnaver i kridtet…

Underbukser sidder og gnaver i kridtet og så ruller eleastikken sammen i en pølse og nedad ...

7 juin 2023

Hej Johnny,
Vi er kede af din dårlige oplevelse med vores boxershorts.
Det skal vi selvfølgelig have løst.

Send os gerne en mail på info@123marked.dk, og vi får dem ombyttet til den rigtige størrelse.

Fedt det hele

Fedt det hele. 0

28 mai 2023

Hej Ulla,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med ordren!

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet til billig penge

God kvalitet til billig penge, kan sagtens anbefale jer og købe fra jer igen.

28 mai 2023

Hej Nicholas,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med ordren!

Go være til prisen

Go være til prisen ,rimeligt hurtig.
Men dårlig indpakning.embalagen vat smadret.

27 mai 2023

Hej Karina,
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med selve indpakningen.

Vi sørger for alle vores pakker er pakket ordentligt inden afsendelse. At selve indpakningen så måske er gået op, kan skyldes pakkecentralens håndtering af pakken.

Skulle der komme nogle problemer i fremtiden, så kontakt os meget gerne på info@123marked.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte bukserne i 4x Xl og ikke…

Jeg bestilte bukserne i 4x Xl og ikke en gang min nabo’s søn på 14 år som er slank kunne passe dem simpelthen for dårligt så kan kun advarer andre om at handle hos jer
Mvh. Kim Simonsen

27 mai 2023

Hej Kim,
Vi er kede af, at hører din oplevelse med vores bukser.

Det skal vi selvfølgelig have rettet op på.

Vil du sende os en mail på info@123marked.dk, og så får vi ombyttet til den rigtige størrelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus