1. Magasin de meubles de chambre à coucher

Voor een zacht prijsje shop jij hier het bed van jouw dromen. Hulp nodig? Onze slaapexperts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden

4,0

Bien

Répond généralement dans un délai d'un mois

Boxspring geleverd en er is…

Boxspring geleverd en er is beschadiging in boxspring. Lus los en doek gescheurd. Nu willen ze enkel het onderdeel vervangen ipv het te ruilen naar een nieuw bed. Schandalig is dit. Je betaald voor een nieuw bed . Je doet alles open en krijgt een beschadigd bed

25 mars 2026
Logo de 1bed.nl

Réponse : 1bed.nl

We begrijpen dat dit ontzettend vervelend is en dat je had verwacht een volledig onbeschadigd nieuw bed te ontvangen. Dat is ook een redelijke verwachting.

We willen benadrukken dat we een nette en passende oplossing hebben aangeboden en dat we je graag verder helpen om dit goed op te lossen. Het volledig vervangen van de boxspring vanwege één beschadigde lus zien wij echter niet als een realistische of proportionele oplossing.

Ons voorstel is gericht op het herstellen of vervangen van het specifieke onderdeel, zodat je bed alsnog in perfecte staat wordt gebracht. We denken graag met je mee om dit zo snel en netjes mogelijk voor je in orde te maken.

Monteur laat spullen op mijn trapvallen…

Monteur laat spullen op mijn trapvallen heb 3000 euro schade is een trap van up stairs monteur geeft het toe schrijft het op zijn werk bon waar ik een foto van mocht nemen maar nu zeggen ze dat het mijn eigen risico is

21 août 2025