Wenig informatie wordt er gegeven. Ook wordt er niet (of erg laat) gereageerd op vragen via de mail. Telefonisch niet bereikbaar en ondertussen heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.
L'entreprise a répondu
Nog steeds wachten op mijn bestelling.Zoveel beloftes hebben ze gemaakt met me,over de levering,maar zit nog steeds te wachten. Klachten mail verstuurd op 7-3-13 ,staat op website binnen 48 uur antwoo... Voir plus
L'entreprise a répondu
De 1e keer heb ik een dames horloge besteld, erg mooi klokje voor niet te veel, krijg ik een ander wat niet zo mooi was, maar omdat het een kado was geen tijd om terug te sturen, heel erg jammer. D... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verlovingsring gekregen, op het eerste gezicht echt heel erg mooi! En super blij mee! Na 2 weken zat de steen los en begon het zilver zwarte puntjes te krijgen. Ring retour gestuurd. Ring helaas n... Voir plus
Am Einlaß 1a, 80469, München, Allemagne

Réponse : 21Diamonds
Na het een en ander te overwegen besloten om de verlovingsring bij 21diamonds te bestellen. Helaas was mijn bestelling niet goed door gekomen. Direct de volgende dag met de klantenservice gebeld en super geholpen. Ze hebben mee er op toegezien dat het geld direct terug gestort wordt en dat de nieuwe bestelling er zo spoedig mogelijk aan komt. Echt top service en raad ze zeker aan.
Dank voor alle hulp en kijk uit naar de bestelling
21Diamonds.nl is een aanrader als:
- je mooie juwelen wil kopen aan aantrekkelijke prijzen;
- zeker wil zijn van een correcte en snelle dienstverlening wenst, zoals staat op hun website;
- je een vlotte retour-en aanpassingsprocedure wenst (geen nood, de oorzaak retour lag bij mij ; ik had een te grote maat besteld van ring)
Kortom, niet twijfelen maar doen. Ik heb het me niet beklaagd en had eerst ook wat schrik, maar ten onrechte dus.
Yves Verbelen
Ik heb een ring gekocht voor mijn vriendin via 21 Diamonds. Deze zag er in eerste instantie vrij goed uit.
Na een tijdje werd de ring echter zeer dof en is de uitstraling compleet verdwenen. Ik ben hiermee naar een goudsmit geweest waar ik te horen kreeg dat de ring die ik had gekocht nauwelijks waarde vertegenwoordigde. Hij had hooguit €15,- mogen kosten, geen contrast met de echte prijs natuurlijk.
Ik heb contact opgenomen (2 keer via de mail en 3 keer telefonisch) met 21 Diamonds. Nergens ben ik geantwoord of te woord gestaan.
Waardeloze kwaliteit en een waardeloze bereikbaarheid dus.
De service en prijs/kwaliteitsverhouding van dit bedrijf is super.
Communicatie mag wat pro-actiever, maar is desondanks zeer goed!
de ring die ik voor mijn verloofde besteld heb is echt schitterend! veel mooier dan op de site nog weergeven staat.
Daarnaast is alles op de website super duidelijk aangegeven en weet je precies waar je aan toe bent!
het omwisselen van de ringmaat gaat ook soepel en ik ben er zeer tevreden over.
en het beste van allemaal: Mijn vriendin heeft JA gezegd!
bedankt 21 Diamonds!!
Op 29-06 een verlovingsring besteld, waarbij werd aangegeven dat ik deze tussen 8 en 9 dagen binnen zou hebben. Echter viel de 9e dag precies op de dag waarop ik het huwelijksaanzoek wilde doen. Contact opgenomen met de klantenservice via email, en binnen een half uur had ik al mail terug, waarin werd gezegd dat ze mijn order zonder extra kosten konden prioriteren. Hierna meteen de bestelling geplaatst. Ondertussen werd ik goed (en persoonlijk) op de hoogte gehouden en heb ik de ring op 08-07 (2 dagen voor de verloving) binnen gekregen.
Het is een prachtige ring geworden, en daarnaast is het pakketje nog eens prachtig verpakt en inclusief certificaat van echtheid.
Top service!
Op de site heb ik de mooiste ring naar mijn mening kunnen ontwerpen. Na deze besteld te hebben, waarbij een prioriteitsaanvraag was verwerkt ivm een verloving (al binnen 1.5 week binnen na bestellen), heb ik de ring vandaag in ontvangst genomen. Waar ik in beginsel nog een beetje sceptisch was over een online juwelier, is dat vandaag voorgoed over. Het is een geweldige ring en ik twijfel er niet aan dat mijn vriendin 'm prachtig vindt. Alle lof aan 21 Diamonds
21 diamonds is zeer behulpzaam. Vanwege vakantie wilde ik een verlening van de termijn waarop de maat van een ring gratis kon worden vermaakt; dit was geen probleem. Ook gratis retourneren (voor vermaken/graferen) is een fijne service. Daarnaast worden alle vragen snel beantwoord. O, en ben heel blij met het eindproduct (verlovingsring), ook niet onbelangrijk!!
Goeie overzichtelijke website, de bestelde ring was keurig op tijd geleverd en heel mooi, goeie service met snelle reacties van de klantendienst, dienst na verkoop ook zeer correct: we vroegen om de maat nog aan te passen en er werd helemaal niet moeilijkover gedaan.
Kortom, absoluut een aanrader!
Klantendienst heeft een antwoord op elke vraag en reageert binnen een zeer korte tijd. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Dat maakt het bestellen van een liefdesgeschenk eens zo leuk :-)
Bij 21Diamonds geven ze een goede en snelle service.
Tijdens de behandeling van uw bestellingen of vragen zijn ze steeds open en transparant naar de koper toe.
Zeer aangenaam kopen zo!
Ik heel blij hiermee. Ik heb een super mooi gegraveerde ring in heel korte termijn gekregen. Top bedrijf.
Wij hebben onze trouwringen bij 21diamonds online besteld.
Wij hebben deze keurig optijd gekregen en zijn echt verbaast van het prachtige resultaat wij zijn super tevreden! Prachtige trouwringen verpakt in een hoogwaardige zwarte geschenkenbox met een mooi strikje. Het ringendoosje omringt met geurende snippers, gewoonweg liefdevol ingepakt!
Bovendien willen wij de klantenservice bedanken voor de eerlijke en goede adviezen waardoor wij ervan overtuigd zijn dat wij de juiste ringen die voor ons aan alle wensen voldoen hebben kunnen kiezen. Al onze wensen en vragen werden beantwoord en behartigd.
En dan nog de prijs, wij hebben soortgelijke ringen via andere online juwelieren vergeleken en 21diamonds bleek verruit de aanbieder te zijn met de beste prijzen en zeker met het grootste aanbod en samenstel mogelijkheden.
Nogmaals hartelijk dank! Jullie zijn zeer zeker aan te bevelen, wat wij zeer zeker zullen doen!
Tim en Irene
Super internet bedrijf!
Goed geholpen door de klantenservice, heel aardig, persoonlijk en behulpzaam, mijn email werden snel beantwoord!
Heb vandaag mijn kerstcadeau voor mijn geliefde ontvangen, echt prachtig!!!!
Bedankt! Altijd weer!
In een paar punten te omschrijven.
- Veel keuze - goede prijzen beter dan bij een "normale juwelier" ( Ik ben geruime tijd bezig geweest om een ring te vinden en ben bij verschillende juwelieren geweest) - Je eigen ring/ model samenstellen - Prettig en deskundig advies van de klantenservice - het resultaat was boven verwachting, super! Mijn vriendin zei ja en is zo blij met haar prachtige ring! Ik heb voor haar het model summertime besteld in geelgoud met diamant. Bedankt 21Diamonds waarschijnlijk bestellen wij onze trouwringen ook bij jullie!
Alles super verlopen! Vrij laat een verlovingsring besteld, een spontane ingeving in verband met een romantische vakantie en wilde het combineren met een aanzoek. Het was mogelijk om de order te prioriseren zodat ik mijn aanstaande tijdens onze gezamelijke vakantie ten huwelijk kon vragen. ( Dankzij de fantastische hulp en meedenkend advies van de klantenservice is alles op tijd geleverd ). Wij hebben eerst bij vele plaatselijke juwelieren gekeken deze waren echter veel duurder. De ring is ook nog heel erg mooi! Aanrader!
Ordered an engagement ring via 21Diamonds. Good product, competitive prices, delivery on time and excellent customer service. Props to Ymte for her patience and extremely kind manners.
Only not-that-good feedback: few bugs on the website to be fixed (especially when browsing after login).
Besteld, betaald, geleverd en mooi product! Geweldig concept. Tijd besparend en enorm assortiment!
Een aanrader!
Mijn bestelling kwam op tijd en een betrouwbare onlineshop. Wij hebben zelfs de ringmaat laten veranderen was geen probleem bij een plaatselijke juwelier. Hierdoor konden we de ringmaat nog een precies op laten meten en werden de kosten hiervan door 21Diamonds betaald (het bedrag stond netjes een week later op mijn bankrekening)
En savoir plus sur les différents types d'avis.