3,8

Bien

I found a fabulous black maxi dress…

I found a fabulous black maxi dress perfect for a special occasion I have to attend. The fit is perfect and I love the quality of the material. Also it arrived careful packaged and ahead of the estimated time. For sure I will continue shopping on this site.

13 mars 2026

Very beautiful

I bought here to give a gift to my wife and my experience was positive everything was as I ordered it and my wife loved it and good quality shipping as planned everything was fine

13 mars 2026

Wacht al 4 weken

Nog altijd niets ontvangen. Wacht al 4 weken. Krijg wel reacties van de klantenservice op mijn mails maar ik begin steeds meer te twijfelen of dit goed gaat komen. Normaal doe ik altijd achteraf betalen helaas deze keer niet. Dom dom dom. Kies dus in ieder geval wel voor betalen achteraf.

26 décembre 2024

8 december bestelling geplaatst

8 december bestelling geplaatst. Bericht ontvangen dat het bezorgd zou zijn. Dit is niet het geval. Overal nagevraagd bij buren e.d.
Zelf DHL gecontact die geven aan dat zij contact moeten opnemen met hun. Dit willen ze niet doen na dit meerdere keren aan hun gevraagd de hebben zeggen ze dat moet je zelf maar doen. Dus word van het kastje naar de muur gestuurd. Slecht bedrijf. Niks kopen hier!!!! Ook al staat er Klarna, dit boeit hun niks.

28 décembre 2024

Oplichting bij aankoop

Na de bestelling op 6 december kwam het op 27 december aan. Het werd een maat kleiner geleverd op het label. maar de broek lijkt wel kindermaat. Daarnaast is de kwaliteit teleurstellend.
Ik heb weer gemaild dat ik het wil retouren, op de site staat dat zij een retourlabel moeten geven. Dit doen ze niet en het pakket moet naar china worden gestuurd. Het bedrijf is in Hellendoorn gevestigd, dus dit mag niet. Daarnaast kost het 50 euro om het te versturen. Ik raad iedereen af om bij dit bedrijf iets te kopen.

7 janvier 2025

Voldoet niet aan de leveringstijd

Klantenservice is erg behulpzaam en reageert snel. Maar de levering was bij mij niet goed. Ik heb twee weken geleden besteld en helaas nog niks ontvangen. Ik hoop dat dit nog wel gaat gebeuren.

30 décembre 2024

Geen actuele track& trace en slechte klantenservice

Ik had een bestelling geplaatst al 11 dagen geleden en ik kreeg toen een track en trace maar die hele track & trace werkt niet hij blijft hangen en er staat dat er geen actuele informatie is. Ik heb op jullie website bij contact opnemen mijn gegevens ingevuld, maar jullie hebben nog steeds geen contact opgenomen en dat was ook al goede 4/5 dagen geleden. Ik heb mijn pakket nog steeds niet binnen en in de mail die ik kreeg stond er dat die binnen 6/7 dagen binnen zou komen.

17 décembre 2024