Studie 308 Avis

4,2

Har ikke købt billede pga dårligt arbejde. Min datter havde pyntet sig fint, men der tages kun et billede hvor hun slet ikke er klar og ihvertfald ikke er opmuntret til at se glad ud. Fotografen har... Voir plus

Helt klart fem stjerner! Det er altid en kæmpe fornøjelse at bruge Studie 308. Christine forstår at gøre børnene trygge, fange deres smil og glimt i øjet. Mine pigerne bliver præsenteret som lige præ... Voir plus

Min datters børnehave bruger studie 308, og det er vi ganske glade for. Super gode billeder i god kvalitet. Min datter er utryg ved fremmede og smiler sjældent når hun er genert. Alligevel fik fotog... Voir plus

Helt fantastisk fotograf. Er på børnenes niveau som gør billederne personlige med glade børn. Dog var vi lidt ærgeligt over de sidste billeder da vores datter nærmest kiggede over kameraet og ikke ind... Voir plus

1. Photographe
  2. Photographe aérien
  3. Studio de photographie
  4. Studio de photographie (portraits)

Skolefoto & børnehavefoto i top kvalitet! Vi tænker anderledes - Slut med gammeldags papir-tilmelding, kontant forudbetaling og købetvang! Hos os tilmelder I jer nemt fotograferingen online, ser de redigerede billeder inden de bliver sendt til jer og vigtigst af alt… DER ER INGEN KØBETVANG! Vi redigere og producere alle vores produkter selv og har dermed den fulde kontrol ved alle processer. Dette gør at vi kan garantere skolefoto & børnehavefoto i absolut højeste kvalitet.

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super professionelle

Vi bruger kun Studie 308 når der skal fotograferes i vore familie.
Næsten alle de billeder vi har I vore stuer er taget af Christine Holm Arboe.
De yder den bedste service.

Kære Berit
Tak for de rosende ord 🙏 Altid en fornøjelse, jeg glæder mig til at fotografere jer nok engang. ❤️
Mvh
Christine

5 stjernes fotograf

Vi har brugt Sebastian og Studie 308 til at tage billeder af vores børn af flere omgange, deres professionalisme og omgang med børnene gør at de virkelig føler sig trygge og får nogle fantastiske billeder.

Og som bonus kan man gennemgå sine billeder inden man bestiller dem, i stedet for mange andre hvor man bare får de printede billeder.

Vi kommer utvivlsomt til at bruge dem igen.

Fremragende billeder

Vi har fået taget nogle utrolig skønne og gode billeder hos Christine. Christine er god til at skabe et trygt og godt rum, når man får taget billederne.
Studie 308 har min varmeste anbefaling.

Tak for rosen, det varmer ❤️📸 Og på godt gensyn næste gang! 😁
Mvh
Christine

Fantastiske fotografer der er…

Fantastiske fotografer der er knaldhamrende gode til børn! Jeg vil til hver en tid vælge Studio 308 igen!

Hej Morten
Tak for din knaldhamrende gode anmeldelse!👍🤩
Mvh. Sebastian

Største og varmeste anbefaling

Vi vil meget gerne anbefale Studie 308 - Sebatian er en fantastisk fotograf, som er virkelig god til børnefotografering.
Vi fik taget de flotteste billeder af vores datter, i den bedste kvalitet.

Hej Cecilie
Tusinde tak for den fine anmeldelse, det var en fornøjelse at fotografere jeres søde lille datter📸👼🏻
Mvh. Sebastian

Fantastiske billeder!!

Vi har anvendt Sebastian til at tage fotos af vores børn flere gange.
Fantastisk billeder som alle i familien bliver glade for.
Sebastian formår at tage billeder på en utraditionel måde, så der er spil, aktivitet og liv i billederne.

Hej Natasha
Tusinde tak for din anmeldelse, den er jeg MEGET glad for👏😊📸
Mvh. Sebastian - Studie 308