Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd top service gehad en nog steeds! Super tevreden en super goede kleding super kwaliteit! Nooit meer bij een andere site bestellen dan bij 365bywendy! Ik raad het iedereen aan in mijn... Voir plus

2,0

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Vroeger was het een top bedrijf de…

Vroeger was het een top bedrijf de laatste jaren helaas erg hard achteruit gegaan!! 2 items terug gestuurd vergeten de retourformulier bij te voegen die na de rand gemaild en nooit meer iets gehoord of geld terug gekregen!! Reageert ook niet op de mails.

16 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier niks grootste oplichtster…

Bestel hier niks grootste oplichtster die er maar is heb iets besteld tot op heden nog niks ontvangen maar wel mails dat het onderweg is en als je dan via haar insta een bericht stuurt zegt ze misschien ligt het bij een gls depot dat doen ze soms ahaha en in de mail staat dat dpd de bezorger is koop alsjeblieft hier nooit iets want je krijgt niks

15 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

18 februari kleding besteld nog steeds…

18 februari kleding besteld nog steeds geen bevestiging dat die onder weg is al meerdere keren mail als dm gestuurd reageert nergens op. Wil mijn geld terug ! Oplichters houd geld in zak om vervolgens niks te verzenden en geen gehoor te geven

18 février 2025

Waardeloos.

Nooit zo’n slechte service meegemaakt.
Ben al maanden bezig mijn geld retour te krijgen.
Aantal kledingstukken besteld. Maar in 1 artikel zaten gaten. Gemaild en ik kon het retour sturen.
Echter tot op heden geen geld retour gekregen.
Ik mail 2x per week en krijg nooit een reactie.
In totaal 1 reactie gehad dat ze door ziekte later reageerden en dat was het.
Koop hier nooit iets weer.
Wat slecht wat slecht!!!!!

29 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt waardeloos heb me pakket op…

Echt waardeloos heb me pakket op 12-06-2024 niet ontvangen contact met Wendy gehad die gaf aan dat ik bij dpd moest zijn. Dpd gebeld en een niet ontvangen formulier ingevuld waarmee Wendy een onderzoek kon starten bij dpd. Tot vandaag geeft Wendy aan dat ze nog geen terugkoppeling van dpd heeft ontvangen vandaag 19-07-2024 dpd maar is even gebeld en die geven aan dat er nog helemaal geen onderzoek is gestart. Wordt blijkbaar gewoon aan het lijntje gehouden door Wendy. Ondertussen al een maand verder en nog niks opgelost

19 juillet 2024

Bestelling niet ontvangen

Me bestelling niet ontvangen meerdere malen via e-mail contact gehad, ze zeiden dat ik bij dpd moest aankloppen dit heb ik gedaan en moest een formulier van dpd invullen en opsturen naar Wendy zo dat ze een onderzoek kon beginnen, ik krijg als reactie terug op de e-mail wat moet ik met dit formulier. Ik heb de e-mail doorgestuurd van dpd wat hun hadden gezegd over dat onderzoek. Nu 2 weken later nog geen reactie en als ik mail krijg ik ook geen reactie meer.

2 juillet 2024

Wendy's winkel

Wendy's winkel. Waar moet ik beginnen! Wat een verschrikkelijk kwaliteit!!! Dit moet een klein kind hebben gemaakt. Het draad loopt letterlijk uit het pak dat ik heb besteld. De levering duurde 3 weken! De naden sluiten niet aan en helemaal scheef. Ik ga het hier niet bij laten. Mensen verwachten waar voor hun zuurverdiende geld, en dan krijg je een pak dat letterlijk bijna uit elkaar valt. O en ter compensatie voor de late levering krijg je een ketting, volgens hun ter waarde van €35, die je op shein kunt bestellen voor een euro.

14 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste webshop

Nooit meer bij een andere site bestellen dan bij 365bywendy!
Ik raad het iedereen aan in mijn omgeving.!
-snelle service
-goede kleding
-goede bruikbare tips via (tiktok live)
-Kleding maat klopt!
-altijd vriendelijk.
Zo als hier beschreven staat zo ervaar ik het ook.
AANRADER DUS!
Vrouwen rennen naa 365bywendy

7 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket terug gestuurd via postnl is ook…

Pakket terug gestuurd via postnl is ook afgeleverd. 4x een mail gestuurd en tot nu toe niets gehoord en dat was op 2 feb dit jaar. Echt zo niet proffesioneel dit. Bij klarna laten weten en nu hopen dat het mij niets gaat kosten dit grapje. Ik bestel niets meer hier. Echt slechte service

5 mars 2024

Retour

Pakket wou ik retour sturen. Netjes een mail gestuurd geen enkele reactie op gehad. Ondertussen had ik het pakket al opgestuurd naar retour adres bleek niet te kloppen. Ik kreeg het pakket gewoon weer thuis. Gelukkig met Klarna betaald. Meerdere mailtjes nog verstuurd bericht via Facebook. Geen enkele reactie. Hoefde uiteindelijk van Klarna niks te betalen. Zou hier nooit wat kopen meer. Het draait haar alleen om geld. Blij dat ik met Klarna heb betaald. Waardeloze service.

8 novembre 2023

Met klarna betaald .…gelukkig

Gelukkig met klarna bestelling geplaatst.retour gestuurd .staat nog steeds open op mijn klarna account maar kostte mij geen geld .kom ik terug door de goede service?? Nog niet als ik het gratis krijg .. vreselijk dit bedrijf

20 février 2024

Oplichtster

Ze stuurt verkeerde spullen op en er ontbreken dingen in een pakket op mails reageerd ze niet om in jou woorden te zeggen lieve wendy ooit komt jou karma hoe je met klanten omgaan dit kan niet blijven duren zo je bent niet betrouwbaar

25 octobre 2023

Nog geen 1 ster waardig…

Nog geen 1 ster waardig…. Bestel hier niks!!!!! Op 28-08-2023 heb ik een bestelling geplaatst. Tot op heden nog geen pakket of geld terug ontvangen. Na tig mailtjes gestuurd te hebben, berichten via Facebook Messenger en via Instagram, is er ca. 3 maanden!!! geleden een “oplossing” geboden en kan er opeens een onderzoek ingesteld worden, maar wederom niks meer vernomen…!!! Wat een waardeloze service!!! Je kunt fluiten naar je geld of je pakket…. Aangifte loopt!

1 février 2024

Oplichting

1,5 maand bezig met een retour.
13 mails verder...
En geen reactie
Kan wel fluiten naar m'n geld.

Dit is pure oplichting.
Er is ondertussen een aangetekende brief onderweg en morgen staat de afspraak voor aangifte te doen.

Bestel hier nooit!

27 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus