Kanon kundeservice. vi fandt en løsning :) 3 ud af 5 ting passede til mit værktøj. Racco tavler lidt dyrt, Men lækker. Købte til finecutter passede ikke :( Købte til borehammer - slibemaski... Voir plus

Endnu en god oplevelse , 3D fixit havde ved en fejl sendt forkert vare til mig , da jeg gjorde opmærksom på det , kom der straks en mail , hvor de beklagede fejlen og sendte de rigtige vare afsted sam... Voir plus

Kanon service! Købte nogle knager til akustikpaneler, som var pæne, men de holdt desværre ikke helt så godt fast. Skrev til kundeservice, og de reagerede hurtigt – sendte nye forberedt holdere helt u... Voir plus

Har købt deres produkter til min værkstedstavle og er godt tilfreds med kvaliteten😊Havde lidt problemer med deres lille klip som holder emnerne på plads men løste det ved at slibe lidt her og der👍Al... Voir plus

1. Entreprise de conception industrielle

Hos 3DFixIt løser vi hverdagens problemer ved hjælp af innovativt design og 3D printere. Vores hovedfokus er i værkstedsforbedringer og laver primært produkter hertil.

4,7

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,7

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Jeg fandt 3dfixit.dk da jeg med et stod…

Jeg fandt 3dfixit.dk da jeg med et stod med 5 værktøjstavle uden ophæng. Da jeg havde fundet ud af hvilken huller jeg havde bestilte jeg. Men det skulle vise sig at mine tavler var af anden pladetykkelse end std.
En besked og det blev løst..
3 dage efter havde Toke Sendt en retursedel, og lavet hele bestillingen så de passede mine tavler.
Det er sådan man sætter nye og højere standarder for kundeservice.
Jeg vil til hver en tid anbefale 3dfixit.dk til alle jeg kender.
Kvaliteten og service man ikke engang vil kunne drømme om. Og til til en pris som en mere end fair.

4 février 2025

Fokus på kvalitet

En virksomhed der sætter kundens behov i fokus og tager sig tid til perfektion.
Tak for veludført arbejde og et smukt resultat.

20 janvier 2025

Her får man service i topklasse

Her får man service i topklasse. I forbindelse med ombygning af mit værksted, søgte jeg nogle dele til indretningen. Har leverede Toke virkelig en fantastisk service fra dag 1.
Det er lige fra rådgivning, til hjælp med at finde løsninger på nogle ønsker jeg havde.

Deres produkter er i god kvalitet og fungere rigtig godt. Jeg vil til enhver tid anbefale 3dfixit.dk.

27 décembre 2024

Kan kun anbefale 3DFixIt

Kan kun anbefale 3DFixIt - Toke kender virkelig sit fag og værktøjsholderne er simpelthen perfekte, selvom jeg skulle bruge specialmål. Rigtig god rådgivning, hurtigt svar og lige en 'double check' for at være helt sikkert, og alt passer præcis som det skal. Kommer helt sikkert tilbage.

4 janvier 2025

Blika .

Havde bestilt ophæng til blika skab .
De passede ikke til mit blikaskab men Toke lavede bare dem som passede til mit skab.
Der er åbenbart 2 forskellige blika
Super service