3Dme.nl Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden met het 3D-geprinte product. Het product ziet er netjes en degelijk uit en de afwerking is goed. De maatvoering klopt en alles past zoals verwacht. Je kunt zien dat er aandacht is besteed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

3Dme heeft mij geholpen met uitleg over welk file format ik moest mailen. Daarna ontving ik een render die er iets anders uitzag dan ik dacht en 3Dme heeft mij uitgelegd waarom het meer onderdelen wa... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed product, zeer goede kwaliteit en afwerking. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Tevens was dit voor mij prijstechnisch de beste optie. Ik had meerdere offertes uitgezet en 3dme was... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

3Dme zet zich in om uw idee waar te kunnen maken. Wij helpen u om uw idee vanaf een design om te zetten in een fysiek product.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Communicatie snel en correct

De communicatie was snel en correct. Mickael stelde voor om eerst één exemplaar te maken ter beoordeling van de licht doorlatendheid van het lampenkapje. Na goedkeuring werden de overige exemplaren ook snel gemaakt en verstuurd.

7 septembre 2023

Beste Wim,

Bedankt voor uw review!

10/10 recommend

10/10 recommend!
Fijne communicatie, denkt mee en ondanks eerste keer geen tekening beschikbaar was heeft Mickael toch het gewenste product (beter) kunnen maken. Dank Mickael voor al 2 maak je fijne service!

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor uw review, Kim!

B&W speakerstands.

Ik ben zeer tevreden over de juiste formaten.Geweldig dat jullie dit kunnen.Hier en daar wat bijwerken maar dat is juist de bedoeling.De gebruikte materialen zitten beter dan de originele.TOP.

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor je review, Daan! Fijn dat de producten naar wens zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer

Alles begon veelbelovend, goede communicatie en snelle levering! Ik vond de afwerking niet zo mooi maar dat schijnt normaal te zijn bij 3D prints dat het enorm gekrast is en er zat een letter bij die minder dik was! Na communicatie werd de letter die nu veel minder gekrast was her opgestuurd en nu bleek de achterkant die wel zichtbaar is een stuk weggesmolten te zijn op een hoek! Jammer! Ik dacht dat de oplossing in 3d lag maar duidelijk niet voor ons! Persoonlijk zou ik die herprintte letter nooit durven opsturen naar klanten! Das als een auto verkopen met een gat in de vloer en zeggen dat de buitenkant toch mooi glimt! Sorry!
Els

Avis spontané

Goedenavond Els,

Wij vinden het jammer dat u onze service zo ervaren hebt. Ik heb zelf de daadwerkelijke print niet in handen gehad.. Maar ik ben het 100% met je eens dat het gat aan de achterkant niet acceptabel is. Dat heb ik u in mijn mail ook laten weten. De "krassen" aan de bovenkant, waar u bij de eerste 3D-prints ook al over viel kan ik echter niets aan veranderen. Dit is helaas onderdeel van 3D-printen. Wat u hier ziet zijn simpelweg de "paden" hoe een 3D-printer het model heeft geproduceerd.

Ik wil u graag nog een herprint aanbieden met de hoop uw ervaring te herstellen, en het mogelijk verbeteren van deze review. Het zou toch zonde zijn als alle letters "De vuilbak in vliegen zodat u ze niet meer zie." Zoals u ons mailde.

Update: 8 September 2023
Beste Els, wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen. Via deze reactie en email geeft u echter geen gehoor. We vinden het jammer dat we niet tot een oplossing kunnen komen.

Happy with the Result!

Quick to respond, and I'm fairly happy with the result. used it to print some missing parts for wargaming, with a nice primer coat can't tell the difference

7 août 2023

Fijn contact gehad

Fijn contact gehad. Producten snel en correct geleverd. Goede prijs. Kortom zeer aan te raden.

26 juillet 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor je review, Dennis!

Goed werk!

3 DME reageerde adequaat op mijn vraag, vroeg een redelijke prijs en leverde pijlsnel! De pluggen voor mijn badkamermeubel staan hartstikke mooi, ik ben er blij mee.

11 juillet 2023

Bedankt voor uw review!

Helemaal klasse

Super, wederom mooie prints, goede prijs, top communicatie en snel geleverd! Dank!

6 juillet 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor je review, Lennaert!

Noté 5 sur 5 étoiles

Flensen voor zwembadlampen waren niet…

Flensen voor zwembadlampen waren niet meer leverbaar maar zijn perfect ‘geprint’ en tegen een hele mooie prijs. Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit en de snelheid waarmee de artikelen geleverd zijn en over de persoonlijke benadering van 3Dme.nl.

28 juin 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat de flens zo goed past.

Prima service

Er ging wat fout bij de eerste print maar werd onmiddellijk in orde gebracht.

1 juin 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor je review, Guy!

Snelle service

Snelle service
Kwaliteit is top 👍🏻

28 mai 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor je review, Martijn!

Snel

Snel, zorgvuldig en met aandacht.

19 mai 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor je review, Ad!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle reactie en productie van…

Super snelle reactie en productie van maquette objecten.
3DMe heeft een aantal objecten 3d geprint voor een maquette. Dit moest in zeer korte tijd en dat is gelukt! Op eigen initiatief zijn een aantal onderdelen met een resin printer gemaakt vanwege het kleine formaat en detailniveau. Hierdoor ziet het er nog strakker uit. Top!

2 mai 2023

Réponse de 3Dme.nl

Bedankt voor uw review, Tony!

Snel en goede service

Goede communicatie, snelle en vooral passende onderdelen gekopieerd

27 avril 2023

Hallo Malou,

Fijn dat je tevreden bent met je 3D-prints! Wij hopen dat je in de toekomst weer voor onze service kiest.

3dme.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus