1. Service d'impression numérique

3D-printing en designing services

4,4

Duidelijk en kwalitatief

Heel duidelijke productomschrijvingen met relevante tips! Producten zelf zijn vernuftig ontworpen en laten in leven wat mag blijven leven. Bijzonder snelle en nette verzending. Een aanrader!!

3 mars 2026
Logo de 3Dplanner

Réponse de 3Dplanner

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te lezen dat onze productomschrijvingen en praktische tips rond zowel de Aziatische hoornaarvallen als de slakkenvallen zo duidelijk en nuttig zijn. We hechten veel belang aan slimme, doordachte ontwerpen die doelgericht werken en tegelijk respectvol omgaan met wat mag blijven leven. Ook bedankt voor de lovende woorden over de snelle en verzorgde verzending. Heel erg gewaardeerd, dank voor de aanrader!

Super service en snel

Een keukentoestel werkte nog goed, maar na vele, vele jaren was een draaiknop kapot gegaan. Het was niet mogelijk om dit nog te kopen.
3Dplanner stelde pro-actief optimalisaties voor van het 3D-ontwerp dat we online gevonden hadden. Dezelfde dag werd het stuk nog geprint en opgestuurd.
Super service!

12 janvier 2022

Reelvoet

Reelvoet laten opmeten en laten printen bij 3D planner. Erg accuraat werk en uiterst snelle levering. Het werkstuk is ondertussen al uitvoerig getest en werkt perfect. Prima service. Een aanrader.

5 novembre 2021

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling van doorgeven ontwerp en aanpassing tot verzorgde oplevering. Leuk detail, betalen kan met een handige QR code.

19 mai 2021

2 VOGELHUISJES - 1 VOEDERPLAATS

ik bestelde 2 vogelhuisjes en 1 voederplaats.
deze zien er alle 3 uit alsof ze niet ge3D print zijn! zo een goeie kwaliteit is het.
het design ziet er leuk en prachtig uit net als de werking... de vogels vinden dit top!
je kan deze ook gemakkelijk bevestigen in de bomen en meer.

de 3D geprinte dingen worden mooi en zorgvuldig ingepakt en naar de afzender verstuurd! top ingepakt!

hij staat ook altijd open voor nieuwe en eigen designs!

de klantvriendelijkheid is TOP! als je vragen hebt worden ze zeer vriendelijk beantwoord.

kort samen gevat TOP BEDRIJF

28 mars 2021