Na een eerste positieve ervaring met dit bedrijf, een tweede grotere bestelling geplaatst om mijn AUK indoor garden uit te breiden. 6 paar klepjes en 2 grotere plantenbakjes laten printen in 3D. Voor... Voir plus
Lisez les avis des autres
Amazing experience. Great quality 3D prints, extremely fast, and truly the best customer experience!! I had an issue with PostNL that was totally outside of 3D Print Portaal's control. None the less,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Normaliter schrijf ik geen reviews, maar voor deze goede service maak ik een uitzondering. Top bedrijf. Enorm goede service, waarbij actief wordt meegedacht in oplossingen. Spoedlevering was binnen 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heb onderdelen besteld. Somige maten weken af . Maar dit is door een nieuwe zending goed opgelost. En alle producten zijn goed qwa maat aangekomen en zijn geheel kostenloos vervangen. Verder wa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
3D Print Portaal, de online 3D-printservice waar u uw ideeën tot leven kunt brengen. Onze focus ligt op het bieden van op maat gemaakte 3D-printoplossingen die zowel van hoge kwaliteit als betaalbaar zijn
Coordonnées de contact
Zandpolstraat 1, 7764 AK, Zandpol, Pays-Bas
- +31(0)6-21 85 00 85
- info@3dprintportaal.nl
- 3dprintportaal.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
hoop van harte dat ze de kwaliteit verbeteren
hoop van harte dat ze de kwaliteit nu wel beloven wat ze schrijven. In sept 2023 een opdracht gegeven en tot 3x toe had ik er niets aan. Heb het gelaten voor wat het is. Ik wil wel aangeven dat gezien de zovele positieve berichten toch met een vinger aan de pols te houden. Gezien hun snelheid van leveren zal de onderlinge binding van de geprintte lagen niet echt stevig zijn. Of ze nu wel kunnen lezen! vraag ik me ook af. Het opgegeven print oriëntatie (van groot belang) bij eerste levering, niet uitgevoerd. Tweede levering had ik twijfels bij de hechting van de onderlinge lagen en materiaal. Waar ik toch echt aangeven had met ASA te printen. Levering 3 bleef een dag heel. En ook weer vanwege onderlinge hechting van de lagen. Ik ben er wel klaar mee

Réponse de 3dprintportaal.nl
Very kind team
Very kind team, they really wanna help. They threatme very kind and very suport with fews problem with the item.
They are very nice people.
Hoge kwaliteit, snelle service
Hoge kwaliteit, snel geprint en verzonden. Geweldige klantenservice, binnen een uur antwoord en probleem werd per direct opgelost. Plus, ik kreeg er nog extra snoep bij! Als ik weer iets geprint moet hebben bestel ik hier sowieso.
Kleine print laten maken
Kleine print laten maken, kreeg er een tweede bij. De kwaliteit was goed en het werd snel gemaakt en geleverd. Kan het aanraden.
Enige dat niet echt een probleem is maar waar ik even wat onduidelijkheid door had is dat mijn betaling naar een ander bedrijf is gegaan. Tot mijn opluchting kwam ik er achter dat het rekeningnummer geregistreerd was onder een ander bedrijfsnaam die specifiek tuin producten print o.i.d. Ik neem aan dat het hetzelfde moederbedrijf is.
Ideale partner om 3D figuren tot leven te brengen.
Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van het product. Het voelde meteen zeer kwalitatief aan. Mooi afgewerkt en snel geleverd ook.
Prima 3d print en ook snel geleverd
Prima service!
Had een bestand voor een miniatuur model gevonden op internet en heb het laten uitprinten, door 3dprintportaal. Prima service, binnen een paar dagen had ik hem geprint binnen. Ziet er goed uit! Ga hier zeker vaker gebruik van maken zolang ik zelf geen 3D printer heb.
Prima ervaring
Makkelijk gebruik website, Zeer snelle afhandeling, prima kwaliteit 3d print. Indien nodig zal ik 3dprintportaal zeker weer gebruiken.
Zeer behulpzame medewerkers
Geweldig geholpen van materiaalkeuze tot aan ontwerpoverwegingen en nabewerking, op maat voor mijn toepassing.
Degene die ik heb gesproken (de rechterhand van Bert) was enthousiast en begaan met mijn project.
Zo is mijn allereerste 3D print project helemaal volgens plan verlopen.
De levering was ook nog is razendsnel (binnen een week).
De kwaliteit van de producten is…
De kwaliteit van de producten is uitstekend. En de levertijd razendsnel. Dus 100 punten 👍

Réponse de 3dprintportaal.nl
Netjes uitgevoerd en snel geleverd.
Matelialising and prototyping with 3d print portaal
Very happy matelialising my ideas and prototyping my own products with 3dprintportaal. 1000% recommended and trustworthy
Vriendelijke service en goede kwaliteit…
Vriendelijke service en goede kwaliteit van de prints
Snel gereed en ontvangen
Snel gereed en ontvangen. Geprinte onderdeel zag er netjes uit.
En savoir plus sur les différents types d'avis.