Der står på deres hjemmeside at du kan få "mindst 5000 i skrotpræmie for din bil" Dette er ikke korrekt.. Det højeste bud jeg fik var 3100,- Da jeg ringede og spurgte til årsagen, fik jeg en lang fo... Voir plus

Really polite, humoristic and fast communication. Realistic and fair offer for my car and they took care for all legal matters instead I take time for that (deregistration, etc ...). Pickup went sm... Voir plus

Der er tale om en nem og smertefri proces til aftalt pris og aftalt tid, og der var god hjælp undervejs i den telefoniske kontakt. En klar anbefaling herfra. Mange tak for handlen

Jeg kontaktede 3skrotpriser i håb om hjælp og guide. Inden for samme uge, som jeg har sendt formularen om hjælp, så bliver jeg kontaktet af Kasper E, som guider og forklare mig hele processen, og g... Voir plus

1. Marchand de pièces détachées

Écrit par l'entreprise

3skrotpriser er et uafhængigt netværk af mere end 50+ ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Vores mål er at sikre at du får den højeste pris for din bil, uden at skulle henvende dig til flere forskellige forhandlere.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Super god og ærlig personlig betjening.

Jeg havde en gammel bil der skulle skrottes, da jeg skulle have en ny. Jeg bestilte et tilbud fra 3skrotbiler.dk og tog derefter på konference. Næste dag fik jeg et tilbud med 2 priser på henholdsvis afhentning og aflevering. Jeg ringede for at høre hvor i landet, hvis det nu passede med ruten jeg skulle køre for at hente ny bil og det viste sig ikke at være nogen stor omvej. Så jeg takkede ja til aflevering. På vej hjem fra konferencen får jeg en besked fra min mand at han har solgt bilen. Jeg blev en anelse rasende, da han jo vidste, at jeg var igang med at lave en skrotnings aftale. Jeg nærlæste betingelserne igennem og kunne se, at hvis jeg sprang fra en aftale, skulle jeg betale et gebyr på 495 kr. til 3skrotpriser.dk. Da jeg kom hjem skrev jeg en e-mail til dem og forklarede hvad der var sket og at jeg kunne se at jeg skulle betale gebyret. Næste dag havde jeg 3skrotpriser.dk i røret og de ville jo godt høre om min mand stadigvæk var i live, hvilket jeg forsikrede dem om og de tog det hele så pænt, de sagde endda at de var i godt humør, da det snart var weekend, så i den anledning slap jeg endda for gebyret.
Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge 3skrotpriser.dk hvis du står med en gammel bil der skal skrottes.

15 novembre 2024

Fin service

Fin service. Venlig service og opgaven blev fulgt helt til dørs så jeg som kunde vidste hvad jeg skulle. Jeg kom nemlig til at lave en fejl med registreringsattesyen som skulle rettes og blev ringet op om hvordan jeg skulle rette det. Servicen var i top med at vejlede mig igennem processen

23 septembre 2024

Jeg modtog ikke 3 tilbud

Jeg modtog ikke 3 tilbud, men blev ringet op og blev spurgt om hvornår jeg ville have hentet bilen, jeg kunne få 2600 for min bil.
Udover det var det en god oplevelse hurtig afhentning og afregning, og fin kundeservice
Jeg havde skrevet til en anden skrotplads samtidig og de ringede 2 dage senere og ville give 3000 😂 men der var det jo lidt forsent, så ikke der man får mest, men de er hurtigst

29 juillet 2024

Gjorde processen nem og tryg

Kasper E tog tiden til virkelig at forklare processen, så man følte sig tryg. Han gav en masse detajler, der viste at han kunne sit kram. Kæmpe kundeservice mindset og virkelig rar og behagelig at snakke med.

9 juillet 2024

Perfekt service

Alt gik hurtigt og super professionelt! Nåede dårligt at vinke farvel til min kære udtjente bil 🥺 De sørgede for alt vedr. afhentning og afmelding af nr.pladen. Jeg skulle bare melde den til skrot. Hermed anbefalet videre 🤗

2 juillet 2024

Følelsen af at skulle af sin aller…

Følelsen af at skulle af sin aller første bil igennem mange år, er en hård beslutning - især pga noget forsikringshalløj. Der er her tale om god service i fht snakken og hjælpen i muligheden - inkl egne følelser omkring det hele.
Også med kæmpe plus, for der blev løst på forsikringsdelen, og jeg kunne skrive, at jeg havde fortrudt at bilen blev hentet. Uden omkostninger mødte jeg blot en fantastisk forståelse for, at jeg på en nat trak min beslutning tilbage..
Jeg kan klart anbefale 3skrotpriser.dk - de er hjælpsomme, og gør det nemt for en. Og selvfølgelig, så den dag jeg er klar til at tage afsked med min dejlige Chevrolet - så er det her jeg vil kontakte i fht hjælpen!

6 juin 2024

De lover mindst 5000,-

De lover mindst 5000,-
Det får man ikke..

Han svarer jeg ikke har læst teksten hvor de skriver en lang liste af krav til tilstanden for at kunne få de 5000.
En skrot bil kan sjældent opfylde disse krav. Falsk markedsføring vil jeg kalde det.

Vildledende eller falsk markedsføring er markedsføring, hvori der indgår forkerte eller mangelfulde oplysninger, eller hvor fremstillingsformen må kunne forventes at vildlede gennemsnitsforbrugeren.

23 mai 2024

Kan kun anbefale dem

Super god hjælp og vejledning undervejs i processen med at skrotte mine gamle biler. Vender hurtigt tilbage når man skriver eller ringer med et problem.

7 mai 2024