4dogs.se Avis 3 896

4,8

Vårt senaste köp var ett nytt Trimbord som vi är mycket nöjda med. Vi köper de mesta till våra hundar hos 4dogs och som uppfödare behöver vi lite olika redskap till våra hundar. Vi har pälshundsraser... Voir plus

Den var bra men fler utlämningsställe önskas eller det kunde skickats med tex morgonposten och hängas på dörrhandtaget. Har hund med separationsångest svårt att hämta där inte hundar är välkomna.

Mycket bra och prisvärda produkter. Pälsen på mina djur blev så mjuka och rena av produkterna och känns som att det gick ner på djupet och rengjorde ordentligt.

Mycket trevlig och tillmötesgående personal och en superbra service. Tack för att ni fixade till min felbeställning och tog med den till Mydog i Götet. Det var rörigt när jag hämtade den så fick in... Voir plus

1. Animalerie

4Dogs är en Landskrona-baserad webbutik med både kontor och lager i den lilla fina staden vid Öresunds kust. På 4dogs.se finns allt för din hund och dessutom ett av marknadens bredaste sortiment inom pälsvård och utställning. Bor du i Lund eller i närheten kan du besöka vår butik på Odlarevägen 8. Här finns produkter för både hund och katt.

Välkommen till 4dogs.se – webbutiken för dig som älskar hundar

Handla tryggt hos oss
Vi är en certifierad e-handel. Hos oss handlar du tryggt med köpskydd och betalar säkert med Klarna.
Snabba leveranser
Normalt levereras dina varor inom 1-2 arbetsdagar. Till nordligare delar av Sverige kan dock leveransen från oss i Skåne ta ytterligare ett par dagar.
Nöjda kunder
Kunskap, engagemang och viljan att ge service utöver vad som förväntas har gett oss många trogna och återkommande kunder.
Personlig service
Vi lyssnar gärna på dina frågor och finns tillgängliga när du behöver tips och råd kring våra produkter. Du är alltid välkommen att prata med oss via mail, telefon eller Facebook.

4,8

4 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Suveränt

Suveränt, fick byta min vara till mindre storlek, smidigt med retur och återbetalning. Mycket snabb leverans. Rekommenderar varmt .

Alltid nöjd

Réponse de 4dogs.se

Tack så jättemycket för det fina omdömet Mia!🥰🙏🏼

Superfin kundservice

Superfin kundservice. Snabba svar och löser önskemål/funderingar. Rekommenderar varmt!

Hej Josefin!
Så glada vi blir av de snälla orden från dig.🥰 Tusen tack för det fina omdömet!🙏🏼

Snabb & smidiga leveranser

Snabb & smidiga leveranser. Supernöjd!

Hej Carina!
Härligt att höra att du nöjd! Tusen tack för det fina omdömet!🥰

Säkerhetsbälte

.snabb leverans,

Réponse de 4dogs.se

Tack så jättemycket för det fina omdömet Anna!🧡🙏🏼

Hej Åsa!
Tusen tack för det jättefina omdömet! 🙏🏻🧡🙏🏻 Så roligt att höra att du är nöjd.

Mycket bra och prisvärda produkter

24 avril 2026

Hej Anna!
Härligt att höra att du blev nöjd med produkterna.🥰 Tusen tack för det fina omdömet!🙏🏼

Bra återkoppling

Bra återkoppling, snabb leverans och bra utbud av produkter

Hej Eva!
Tack så jättemycket för det fina omdömet!
🥰🙏🏼

Hundfön

Trots trasigt paket så fungerar fönen bra

Réponse de 4dogs.se

Tusen tack för det fina omdömet Jennie!
🧡🙏🏼

Toppen företag.

Företaget har snabb leverans,har alldrig tagit mer än nånn dag o få varorna.
Har man fundering o ringer dom då är det mycket duktiga som gärna hjälper till.

Hej Elisabeth!
Så roligt att höra att du är nöjd.🥰 Tack så jättemycket för det fina omdömet!🙏🏼