Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i både diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spørgsmål. Der er video med gode råd og vejledning ti... Voir plus
Startede faktisk med at være glad for dem men har bestemt ændret mening. Først købte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter åbner jeg den og ser at de... Voir plus
Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt længere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/på siden. Altid klar med ekstra se... Voir plus
Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lærredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for første gang et personligt foto, og var lidt nervøs for, hvordan det vill... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi bestræber os på at have det største udvalg af både billeder og tilbehør i Danmark – med en stor vidensbank, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Tørring, Danemark
- 53 53 95 57
- info@5ddiamondpaint.dk
- 5ddiamondpaint.dk
At jeg ikke har fået hvad jeg har Bed…
At jeg ikke har fået hvad jeg har Bed om jeg har Bed om firkantet sten har fået runde og jeg skal bruge firkantet og ikke runde det er vigtigt det er til et billede jeg har ikke flere sten til det billede og hvis i ikke har dem i firkantet så sig hvor jeg kan så bestille dem 3866 3865 og meget gerne i firkantet tak
Bestilte et billede med runde sten
Bestilte et billede med runde sten, men kom med 4kantede, troede det var mig der havde trykket forkert så bestilte et nyt og det samme skete igen. Skriver om de vil sende retur label og har ikke hørt noget endnu efter en uge/14 dage.

De er fin dem i har
Jeg har bestilt et billede i november…
Jeg har bestilt et billede i november og har stadig ikke fået det. Kan ikke komme i kontakt med dem. Dårlig service,har ellers været glad for dem

Réponse de 5ddiamondpaint
Har kun haft gode oplevelser men…
Har kun haft gode oplevelser men hvorfor er jeres sidde ude af drift hvilket den har været sidden december

Har bestilt i november 2024
Har bestilt i november 2024, har skrevet på msn, sendt mail, intet svar og hjemmesiden ude af drift. Har bekræftelsen på mail, burde man ikke høre et eller andet?
Jeg har bestilt et billede 31/10-25 og…
Jeg har bestilt et billede 31/10-25 og har fået en kvittering dengang, men har intet hørt siden, har lige set de muligvis er gået konkurs, men det er ikke okay, ikke at meddele os om det, og det er sgu mange penge at miste på et personligt billede
Intet svar fra kundeservice
Jeg købte et billede d. 22/10 og har ikke hørt noget siden ordrebekræftelsen.
Jeg har forsøgt at ringe, skrive mail til kundeservice, skrevet på Messenger og på jeres side på Facebook. Jeg får intet svar.
Billedet er købt til julegave, så jeg håber snart at få et svar.
Hurtig levering og de rigtige vare blev…
Hurtig levering og de rigtige vare blev leveret tak
Det er så en godt billede i har få…
Det er så en godt billede i har få lavet til mig tak få det
Super tilfreds
Jeg har handlet der 2 gange og det har været en super god oplevelse, 3 dage fra bestilling til levering 😀
Ventetiden værd!
Lidt problemer med bestilling, dog var det mig der ikke havde kigget ordentligt på siden. Men der kom hurtigt styr på det og pakken blev sendt. Ventetiden kan man ikke lave om på selvom man vil ønske man kunne, især fordi man glæder sig til at få sit eget billede hjem så man kan komme i gang.
Alt i alt har jeg været glad for købet så det kan varmt anbefales herfra
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service,
Jeg bestilte et eget foto den 31juli og har dog endnu ikke modtaget det. De skriver på deres hjemmeside at der kan gå 30 til 40 dages levering. Og når man skriver til dem så får man bare den besked at de ikke kan gøre så meget for det er deres anden leverandør der skal sende det da det er dem der laver det, så de kan ikke gøre så meget ved det, jeg syntes det er et meget dårligt selvskab
Hurtig levering og aktid gode og…
Hurtig levering og aktid gode og perfekte varer . Kun ros herfra👍
Hurtig levering
Jeg fik mine varer to dage efter bestillingen. Alt var bare i orden.
Hurtigt at finde det jeg gerne ville…
Hurtigt at finde det jeg gerne ville bestille. Hurtig levering.
Fantastisk Og rigtig god kundeservice
Fantastisk Og rigtig god kundeservice. Det er altid her jeg bestiller mit diamond paint fra.
Jeg er tilfreds.
Hurtigt levering🤗
Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg
Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spørgsmål.
Der er video med gode råd og vejledning til alle dele af deres udvalg.
Sara og hendes datter har selv designet en serie med utrolig flotte farvestrålende dyr.
Min varmeste anbefaling.