Det her firma er en absolut skændsel! 🤮 De tager imod dine penge på et splitsekund, men så snart du reelt VINDE og vil have en udbetaling, starter deres klamme spil. De trækker bevidst udbetalin... Voir plus

Would put 0 if I could, updated my new bank details won and they kept going back to my old account, told me to make deposit with new card and this would sort it out, no, i went to chat, spoke to Julia... Voir plus

Scam !!!! Var mycket försiktig med denna sida, 888 Casino. Det är helt enkelt omöjligt att ta ut pengar från ditt konto om du vinner eller ångrar dig. Jag försökte ta ut mina pengar, men de sa att de... Voir plus

Svindel og bedrag!!!!! BRUG ALDRIG DETTE FIRMAS SVINDEL PRODUKTER!!! Jeg har benyttet mig af deres betting del og ligeså snart du bare vinder en lille bitte smule så bliver din konto begrænset så... Voir plus

Information importante

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

113 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mest useriøse betting firma

Mest useriøse betting firma. Svarer først på henvendelser flere uger efter. Jeg spurgte hvor jeg kunne finde en spillemaskine. Efter Ca 3 mdr fandt jeg ud af at den ikke fandtes på det danske marked. Så useriøst!

23 avril 2019

Lukker min poketkonto og tager mine…

Lukker min poketkonto og tager mine penge

Jeg har fået lukket min poketkonto hos dem og de har konfiskeret mine penge derinde pga et mistænkeligt spillemønster?

Jeg kan ikke få noget svar fra dem om hvad det mistænkelige skulle være og de svare overhovedet ikke på mine mails mere.

Jeg forstår ikke hvordan en side med dansk licens bare kan lukke ens konto og tage ens penge uden at give en brugbar forklaring.

Da jeg spurgte ind til hvad det var jeg skulle have gjort og hvilke beviser de havde mod mig, og samtidig krævede mit indestående udbetalt, så fik jeg en mail tilbage at jeg skulle have brugt en robot til at spille for mig, og det kun de se udfra den måde jeg spillede på? Siden har jeg ikke fået svar på mine mails fra dem.

Hold jer væk fra 888!!!

22 avril 2019

Inkompetente løgnere

Spillede i forbindelse med Super Bowl på kampen til forhøjet odds, derefter modtog jeg ikke pengene på min konto, men kun til det normale odds, derudover kan jeg nu ikke udbetale og deres kundeservice er uden sammeligning det mest inkompetente jeg nogensinde har oplevet

1 mars 2019

Jeg forstår ikke at sådan en side har…

Jeg forstår ikke at sådan en side har tilladelse til at være på DK.... De svare IKKE på mail ( så ingen hjælpe der) og hvis man ringer til dem yder de KUN Engelsk tale...!! Vi snakker om en side der er i DK, så SKaL hjælpen også være på DK og de skal som MINIMUM svare på mails indefor 2 timer.. Det er trods alt peneg og her og nu spil så hjælper det ikke de ( hvis de gider svare) forst yder hjælp efter 49 timer..... Så få det l..... lukket i DK og fjern de reklamer i tv,et..... GGGRRRRRRR

11 janvier 2019

Ja nu er der så gået 3 dage og stadig…

Ja nu er der så gået 3 dage og stadig INTET hort fra dem... Utrolig man må have en DK side UDEN service på Dansk eller chat........ Men havde det nu være mig der skyldte dem penge så havde jeg med garanti fået svar nu.... HOLD JER VÆK DERFRA

9 janvier 2019

Snydt for velkomst bonus på 750

Snydt for velkomst bonus på 750
De reklamere for ekstra odds på Arsenal - Tottenham - vind 750 for et bet på 50 kr.; Men de har kun sat 170 ind på min konto. Dårlig stil

2 décembre 2018

Svindel og humbuk

Svindel og humbuk, brug aldrig denne side!!!! Ders service venter svare dig ikke og lover du får en bonus, de overholder ikke der egen

27 novembre 2018

Kan gøre bedre

Jeg har som ny bruger ikke overværet et designskifte, så erfaring er baseret på det nuværende 888casino.dk, November 2018.
Jeg vil beskrive 888casino.dk med plads til forbedring. Flere unødvendige klik, links og vinduer skal man igennem for at oprette bruger, finde profiloplysninger, have overblik af fordelsprogrammer, læse sine vilkår og særligt sektionen om hjælp. Fandt næsten aldrig en mulighed blive Nem-id valideret på siden, og kunne indbetale. Ingen rtp tal at finde på automaterne. Det var ej nemt for mig, at finde og se et resterende omsætningskrav, ved en bonus. Siden virker for mig af noget grad ulogisk og rodet.
Det mørke farvetema gør noget tekst lidt svær at læse.
Nogle tilbud om bonus, fandt jeg en smule misvisende, hvor en minimum på indbetaling kan være 60 kr., men det reelle minimumsbeløb, som kunde, du kan indbetale, er faktisk 70 kr.
Udbetalinger kræver først upload af ID, som tog mere end en uge at godkende.
Nogle funktioner på siden virkede for mig slet ikke, til at starte med, og automater gik ofte ned med fejl, i flere browsere.
Lidt aggressive markedsføring på mail ved oprettelsen.
Nogle konkurrenter har overordnet givet mig en bedre kasinooplevelse.

Af godt blev de alvorligste tekniske fejl på siden senere forløst, og siden virker nu mere stabil. Der er unikke tilbud at finde på 888, mange betalingsmetoder, og kundeservicen på mail, har svaret inden for 24 timer, på hverdage.

9 novembre 2018

Forebered dig på notorisk lange…

Forebered dig på notorisk lange udbetalingstider og rigtig dårlig support hvor det ikke er uhørt at få det samme stykke copy/pastede tekst fra dem flere gange som svar fordi deres ansatte ikke gider læse mailsne igennem.
Der er ingen problemer nå pengene skal den anden vej det tager få sekunder.
Skulle der være tekniske problemer bør du være klar til at kunne dokumentere dit stamtræ i 9 generationer tilbage med screenshots mm da deres egne systemer sjovt nok ikke kan se nogetsomhelst
Spil på Pokerstars i stedet

14 septembre 2018

Svindel

Vandt omkring 4000 kr og valgte at trække dem ud men nu er der gået et par måneder og har stadig ikke fået pengen!!!! Nu kan jeg så heller ikke logge ind mere!! Hold jer langt væk fra denne fup side

20 août 2017

SVINDEL

SVINDEL - SNYD - Burde sagsøges !!
Jeg har været kunde hos dem, lavede en indbetaling og vandt en større beløb. Da jeg så skal udbetale, ber de om alverdens dok, selvom jeg har benyttet nem ide som log in. Jeg sender det info de skal bruge, derefter er der åbent for udbetalinger. Jeg udbetaler det beløb jeg har vundet, og den står som afventede i hele 7 dage ! Jeg ringer ind - og de siger det bliver fixet og jeg får mine penge i morgen. Men efter 2 dage står den stadig som afventede og at jeg bare kan annulere udbetalingen og spille videre !
Kæft en gang svindel ! HOLD JER LANGT VÆK!

16 août 2017

Nok den dårligste hjemmeside til dato

Nok den dårligste hjemmeside til dato. Den arbejder langsomt og er slet ikke mobilvenlig. Ikke engang deres app er mobilvenlig. Hvis du skal lave en ny adgangskode over telefon står der "Skal mindst indholde ét tal, et stort bogstav og et lille bogstav" men den mener åbenbart også specieltegn. Men når du så selv lige har regnet den ud, kan du faktisk ikke engang trykke gem.
Dårlig hjemmeside og mobilapp

1 juillet 2017

Tab og vind med samme sind men her taber du !!!!

De kører en rutine så du vinder i starten, men de følger din måde at agere på så når du har vundet stort nogle gange så taber du stille og roligt 😉

Så intet Randolph software her decideret baseret på indtægt ikke kun fra enkelte, men alle 😊

13 mai 2017

hvor er mine penge?

har spillet længe på 888.dk

for en uge siden valgte jeg, at trække 1100 ud til min konto.
og pengene er endu ikke kommet

det er ikke iorden.

7 mai 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit