97metro LTD Avis

1,4

97metro Ya aik mokamal scam platform ha ya apko pahla chote withdraw data ha taka apka aitmad bna rha ur ap mazeed investment kara hum log lalach ma aker baghar kese inquiry ka hum apna paysa inve... Voir plus

It's totally scam koi bhi invest na kre sb k withdraws pending h or ab Keh rhe ak dafa dubara deposit kre to Purana withdraw clear hojaega jhoot h sb or pese harapna chahte h please koi bhi invest na... Voir plus

It's mazing for me to read reviews about site 97metro.com, I will rating actual stars after using it personally and checking all its functions and service deployment speed.

1. Société d'investissement

Say hello to the future of investing, where the potential for jaw-dropping returns is just a click away! Whether you're a seasoned investor or just starting, 97Metro is the ultimate online investment platform that will make your heart race with excitement!

Mauvais

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

i have two account

i have two account, but still not giving any withdraw. i have draw from 5 days back little amount but waiting the cash has not approved from admin. not supporting team is answering. its totally Scam.

1 août 2023

Fake app fraud network

It's a fake app.
My with draw is still pending since a week.
No 1 reply me.
It's totally fake plz don't invest your halaal money to it.

8 septembre 2023

Facing withdrawal issue and no answer…

Facing withdrawal issue and no answer from the support. I have received my first withdrawal within 16 hrs. I have initiated my second withdrawal on 7th, but it's almost 4 days now and my status is pending, not approved yet. I have tried contacting support but no reply yet. Please try to solve my issue asap....

11 septembre 2023

97 metro fake website

97 Metro ek fake platform hai Mera 700 $ ka nuqsan ho gaya hai is website ne 5 day withdraw diya us withdraw Dena band kar diya AJ 10 day ho gay Hain withdraw nahi diya ismein invest na Karen yah ek fake website hai

11 septembre 2023

Withdraw issue

I have seen a lot of good reviews about 97 metro I have invest a tiny amount to check the system All things are going good but I have made my first widtdwal but it's been 3 days a go it's still pending kindly resolve these issue so that I can invest big amount on this plate form..

5 septembre 2023

Scam app

Pehly 4 din withdraw hota rha or bad me band kr dea, fake app ha pichly 5 din se 1 b withdraw approve nai kea or na hi reply de rahy ha . 100$ ka loss ho gya

8 septembre 2023

Site running good in earlier days but…

Site running good in earlier days but now's days withraw status completed in 26 hours.
But now 2 days to go my withdrawal is pending .I have to tried contacting helpline contacts but no reply from from helpline support
Please try to solve my issue asap. Id 1094262197

9 septembre 2023

It's a totally fake website

It's a totally fake website. I deposit in 100$ and withdraw only 30$ .and now it's blocked me from there website whatsaap telegram everywhere.
I request new public. Please don't waste your money and investment in this scam website 97 metro.wrna bad min pichtane k ilawa kuch ni mile ga.Allah ki qusm Maine Jo bola such bola.mera 21000 ka nuqsan Howa. Choona lgaya mujhe