9INE Bilvård AB Avis

4,9

Lämnade in en av mina projektbilar som skulle ha solfilm från B-stolpe och bak. Mycket nöjd med allt från första kontakt till avhämtning av bil. Bara en sådan liten sak som att bilen står nyspola... Voir plus

Sökte efter någon som kunde rengöra min bil invändigt här i Luleå och hittade Karl-William på 9INE. Mycket bra bemötande hela vägen från början till slut. Bilen blev ren o blank och är så nöjd med han... Voir plus

Detta är det ärligaste och bästa bilhand tvätt, inkom södra Stockholm. Jag är stammis hos denna företag, när det gäller att lämna bilen för handbiltvätt. Min bil var jätte smutsigt efter hela vinte... Voir plus

Karl-William gjorde ett grymt snyggt och noggrant jobb på min Jaguar XF. Han är otroligt tillmötesgående, trevlig och pedagogisk och beskriver nyttan med de olika momenten i behandlingarna. Jag är... Voir plus

1. Station de lavage automobile
  2. Service d'esthétique automobile

Skräddarsydda lösningar med fokus på din bils utgångsläge, allt från lackkorrigering, keramiska lackskydd och coatings till löpande underhållstvättar och interiör rekond. En biltvätt i Luleå för dig som värderar din tid och din bil. Hos oss lämnar du alltid i en bil med "That 9INE Shine"! Välkommen!

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bra hämtservice

Bra hämtservice, ett bra jobb och trevligt bemötande. Seriöst!

16 mai 2020

Tack, roligt att höra!

Bäst service och perfekt resultat

Bäst service och ett mycket väl utfört arbete

16 mai 2020

Réponse de 9INE Bilvård AB

Då ska vi försöka fortsätta så, tack så mycket!

Supernöjd!

Bästa rekonden jag prövat 👌⭐️

Réponse de 9INE Bilvård AB

Det värmer, tack så mycket!

KWs Rekond

Jag är väldigt nöjd med resultatet av rekonden! Min bil är skinande ren både in- och utvändigt. Extra plus för proffesionellt och trevligt bemötande!

Réponse de 9INE Bilvård AB

Kul att höra! Då ska vi fortsätta så. Tack!

Hade förstått att en riktig rekond…

Hade förstått att en riktig rekond gjorde skillnad men detta var något alldeles extra. Enastående service och resultat.

Réponse de 9INE Bilvård AB

Då är vi på rätt väg med våra tjänster, tack!

Supernöjd

Supernöjd! Bokade in fin-fintpaket + klädseltvätt. Aldrig känts så bra att sätta sig i bilen igen!

Réponse de 9INE Bilvård AB

Många tack, det var roligt att höra!