Jeg vil meget gerne anbefale AH. De yder super service og er altid hjælpsomme med gode råd, når man vil lave opgraderinger på sin racercykel. Kommer jeg ned med min racercykel uden at have bestilt tid... Voir plus

...til at yde ringe service og til at være urimeligt dyre. Jeg indleverede min cykel blot for at få strammet kæden, og da jeg hentede den igen senere samme dag, havde de også lige sat min bagskærm... Voir plus

Havde forvoldt skade på en vens cykel og fik god (og overbærende) vejledning og hjælp ad flere omgange ift. om det gav mening at køre det som en forsikringssag eller ej og hvad det evt. ville indebære... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

103 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,9

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flabet personale

Erstatter ikke hvad de ødelægger.
Jeg havde min cykel til reparation over weekenden. Da jeg skulle hente den, manglede en prop til toppen af styret ned til kronrøret. Da jeg gik ind for at spørge efter denne, opførte de sig flabet hvorefter de gav mig en ødelagt prop.

10 mai 2021

Top i orden kundeservice

Reklamation på en Giant TCR.
Kommunikationen med AH er topklasse. Ombytning sker inden for en uge med levering på hjemmeadressen.

Rigtig god service, som gjorde det klart hvorfor jeg har valgt at købe cykel hos en forhandler i stedet for på nettet!!

Her vil jeg klart handle igen.

29 janvier 2021

Bedste service nogensinde!

Til dato den bedste service, jeg har modtaget i nogen butik!

I forbindelse med køb af et Garmon Fenix 6 ur, var der efterfølgende et problem med uret, som jeg mente var omfattet af reklamationsretten. Garmin kundeservice havde en anden mening, men tilbød at ombytte mit (14 dage gamle!) ur for 1800 kr. Jeg kontaktede Allan fra a-h cykler, der gik videre med sagen. En uge senere havde jeg et helt nyt ur uden beregning fra Garmin DK.

Jeg bor i jylland og har kun kommunikeret med a-h cykler telefonisk eller via mail, men jeg har fået konge service - hver gang! Personalet er venligt, imødekommende og ærlige. Jeg skal købe ny landevejscykel i løbet af kort tid, og selvom turen er lang, så drager jyden til Istedgade, for dén service er uovertruffen! 5 kæmpe ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra 👍

6 août 2020

Top service

Top service, virkelig god rådgivning, fleksibel og løsningsorienteret, god stemning og godt humør!

3 juillet 2020

Efter et styrt

Efter et styrt. Skulle bruge nyt geardrop, og ny bremseskive, og overvejede opretning af hjul der var meget lidt skævt.

En sælger fortalte mig jeg nok godt kunne få et hjulopret uden beregning, da jeg havde misset det i forbindelse med køb af de nye hjul da jeg var styrtet og ikke havde kørt på dem.

Geardrop var ikke til at få hjem, fair nok.
Men sælger fik ikke kommunikeret om hjulopretningen uden beregning videre, eller det blev besluttet/erfaret at jeg ikke kunne få det indenfor de normale opretnings rammer fra fabrikanten. Men jeg blev ikke kontaktet inden det blev lavet.

Men jeg stod tilbage med en dårlig oplevelse. Jeg blev lovet at de ville forsøge at høre om hjulfabrikanten ville betale alligevel da jeg var styrtet og ikke havde kørt på det, da jeg hentede og betalte for opretning (til min overraskelse), men hørte aldrig noget tilbage.

Plejer ellers at være tilfreds med service og kommunkation. Ærgerligt.

19 mai 2020

Super service

Afleverede min cykel klokken 9.30 til skift af slange på baghjulet og komplet skift af forhjulet. Klokken 11 kom der sms om at cyklen var færdig. Super søde og imødekommende medarbejdere, man blev helt glad af at være der nede.

25 avril 2019

Anbefaling af AH Cykler

Vi har handlet hos Allan rigtig mange gange og vi får altid en rigtig god og behagelig behandling i butikken. Stort udvalg af kvalitetsprodukter med god vejledning og til fornuftige priser. Vil helt klart anbefale.

20 mars 2019

Er helt vild med de drenge :)

Er helt vild med de drenge, den service, den hygge og den rare betjening. Kompetente, professionelle og venlige. Altid en fornøjelse at komme hos AH. Anbefaler dem til alle!

28 février 2018

DK's absolut bedste cykelhandler

DK's absolut bedste cykelhandler - har igennem de sidste år benyttet A-H til køb og service af cykler samt reservedele.

Allan og holdet bag er altid søde, rare smilende og leverer top kvalitet - på trods af en travl hverdag!!

16 février 2018

Har aldrig modtaget en bedre service

Har aldrig modtaget en bedre service.
Total professionel, ærlig og rar betjening.

Havde problemer med bremserne på min tri cykel og havde lige hentet min cykel fra service ved en anden cykelsmed. AH ordnede min cykel med det samme og fandt frem til alle de ting der ikke var ordnet ved service eftersynet hos den anden cykelsmed. Jeg følte mig i de mest professionelle hænder og takker mange gange for den bedste service.

17 août 2017

Igen er perfekt serviceoplevelse

Har brugt AH Cykler før og havde en rigtig god oplevelse. Afleverede min cykel til tjek her til morgen. Rigtig hurtig og serviceminded behandling. Virker endvidere til, at de har alle reservedelene på lager, selvom cyklen ikke er helt standard. Igen en top oplevelse indtil videre

3 novembre 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit