Vi har været til 2 tryghedsscanninger og kønsscanning hos Inge ved Aalborg Gravidscanning. Vi har alle gange haft nogle utrolig gode oplevelser. Inge tager sig rigtig god tid, er grundig og fortæl... Voir plus
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Personalet var utroligt imødekommende, venlige og professionelle. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind a... Voir plus
Fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Inge er super nærværende, fortæller løbende alt hvad hun ser og får en til at føle sig utrolig tryg! Vi har både fået lavet tryghedsscanning, kønsscann... Voir plus
Kan klart anbefale at bruge Aalborg Gravidscanning. Vi har været til flere tryghedsscanninger og senest kønsscanning hos Inge. Man bliver altid taget varmt og godt imod. Hun tager sig god tid til sine... Voir plus
Aalborg Gravidscanning tilbyder scanninger igennem hele din graviditet, så du altid kan følge med i, om dit barn og graviditet ser ud til at udvikle sig normalt. Priser fra 399 kr. Jeg er certificeret sonograf med 17 års erfaring med graviditet og scanning både fra hospitalet og privat klinik. Du er derfor i erfarne hænder med høj faglig niveau.
Østerågade 27, 2.sal, 9000, Aalborg, Danemark
- +4593803026
- kontakt@aalborg-gravidscanning.dk
- aalborg-gravidscanning.dk
Dejlig oplevelse hos Inge.
Dejlig oplevelse hos Inge begge gange, hun tager sig god tid til at gennemgå hvad man ser, fortæller og der er en tryg og god stemning under scanningerne.
Man får desuden mange fine billeder med derfra.
Det er bestemt hver en krone værd.
Alt var som det skulle være
Super sød kvinde, der tog sig tid! Derudover fik man tilsendt videoer på mail + hun printede en masse billeder ud, som man kunne dele ud til familie.
Utrolig flink personale
Utrolig flink personale,man får virkelig noget for pengene, både billeder på print og mail samt video på mail.
Fik ny tid for samme pris da første gang var for tidligt.
Gode anbefalinger herfra