SWEET VIBES Aalborg Street Food RENT RØVERI Det var rent røveri, købte 2 softice til vores 2 børn, 96kr, bestilt som “store softice”, men vafler blev serveret med ganske lidt is i vaflen, så nær... Voir plus
Lisez les avis des autres
Købte Pulled Duck til Junior, og Fish’n Chips til mig selv. Junior var mega skuffet over mængden af and, og min fisk burde have været sat ud igen da den ikke overholdt mindstemål. Det eneste store ve... Voir plus
Vi var to personer hos Sweet Vibes på Aalborg Street Food og bestilte cookie dough-is. Desværre var oplevelsen virkelig skuffende. Isen virkede nærmest som om, den var alt for gammel. Konsisten... Voir plus
Dejligt sted normalvis, men ikke egnet til at arrangere storskærmsevent til EM. Burde være en større skærm og højere op så alle kan se, og umuligt for dem at håndtere så mange mennesker ift. toiletfac... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Aalborgs første og eneste permanente Street Food marked. Med vores 17 forskellige køkkener leverer vi hver dag helt igennem fantastiske madoplevelser.
Coordonnées de contact
Danemark
- aalborg-streetfood.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Min pasta smagte af en dårlig citronmåne og…
Min pasta smagte af sur citronmåne og den var fyldt med store klumper
SWEET VIBES Aalborg Streetfood - RØVERI
SWEET VIBES Aalborg Street Food RENT RØVERI
Det var rent røveri, købte 2 softice til vores 2 børn, 96kr, bestilt som “store softice”, men vafler blev serveret med ganske lidt is i vaflen, så nærmest komisk og latterligt ud.
IKKE PENGENE VÆRD
GÅ IKKE TIL SWEET VIBES
- og så var betjeningen på sin mobil under hele forløbet og uinteresseret og uden øjenkontakt, vist træt af at blive forstyrret, vi var de eneste..
Ikke en god oplevelse, direkte dårlig under laveste mål
Vi kommer IKKE tilbage og FRARÅDER alle at komme i Aalborg Streetfood
Købte 2 græske gyros en med lam som…
Købte 2 græske gyros en med lam som drev af fedt og smagløs, den anden gyros med gris var smagløs. På skilt var vist med fritter. De oplyste da vi fik gyroserne at de ikke kunne lave fritter. Fik at vide at det kunne jeg da læse på en paptallerken som de havde skrevet på. Så uhøflig betjening oveni. Så køb ingenting der
Vi var to personer hos Sweet Vibes på…
Isen virkede nærmest som om, den var alt for gammel. Konsistensen var melet og grynet, og der var tydelige, hårde iskrystaller, som gjorde den meget ubehagelig at spise. Det var ikke bare et spørgsmål om personlig smag – isen føltes simpelthen ikke frisk eller ordentligt opbevaret.
Jeg synes ærligt talt, det er meget skuffende, at et sted som Sweet Vibes ikke kan servere en is, der i det mindste er spiselig og har den konsistens, man forventer af en dessert.
Når man betaler for en is, forventer man selvfølgelig, at den er frisk og lækker. Det var denne bestemt ikke. Jeg håber, de får styr på kvaliteten og opbevaringen, for sådan en oplevelse bør ikke være acceptabel.
Tyveri ved højlys dag!
Tyveri ved højlys dag!
Har lige købt en fish'n'chips, hvor fisken er på størrelse med tre strakte fingre - og klart under halv størrelse af den på billedet.
Når man klager får man et flabet svar om at "sådan er dét, fordi vi filletterer i hånden"... Om så det havde været med øjenvipperne - jeg vil egentlig bare gerne have mere end verdens mindste fisk og knap nok pomfritter nok til at dække bunden af den lille papbakke. Og så for 119,- 😳🙄🤬
Maden var dårlig
Maden var dårlig, fik remoulade til min indiske ret. Pomfritter til min cæsar salat og generelt var der bare dårlig service.
Flere boder var tomme og måtte finde en ekspedition i en anden bod for at få hjælp.
Tyveri!
Jeg var med mit barnebarn i Streetfood, fordi vi ville have en is og han skulle prøve automaterne. For det første kan man kun veksle for min. Kr. 100, og så får man mønter til automaterne. Halvdelen af automaterne virkede så ikke. Så vi ville have vekslet mønterne tilbage. Vi gik i baren, hvor man før hen kunne veksle tilbage, men nu påstår den unge pige, at de intet har med automaterne at gøre, og at vi ikke kan få vekslet tilbage.
Tyveri af værste klasse!!
Stadig skrækkelig ringe.
Græsk gyros
Street food Ålborg,Købte en Græsk gyros hvor kødet var helt brændt på til kul kunne ikke spises,synd plantekasserne ikke bliver vedligeholdt så det er indbydende at sidde udenfor .
The price is higher than down- town
The price is higher than down- town
Bear and food
Extremly expensive accesorirs like ketchup and guacamoje which should be inclusive to the high price
bestilte en china box hos Boxen Friis Streetfood.
- bestilte en china box hos Boxen - Friis Streetfood.
- Stor box 94kr + levering.
Smagen af nudler, smagte af pasta og ligner pasta.
Frituren på rejerne var ikke ordenligt bagt.
Spiste jeg op? Næ smed skidtet ud.
Jeg bestilte en green bandito hos Locos…
Jeg bestilte en green bandito hos Locos som ikke var værd at skrive hjem om. Den smagte ikke af noget og skulle forstille at indholde mango. Enten var de løbet tør for mango eller så var det mango der var i smagsløst. Brødet var helt slatten fra det røde vand som svampene havde marineret i.
Locos brander sig på at give en ægte smag af Mexico men tbh så smagte det bare grøntsager i et vådt brød.
Aldrig handel ved pizzaria amiei
Aldrig handel ved pizzaria amiei. Bestille en pizza som var fuldstændigt Brandt da jeg gik op og spurgte efter en ny blev de sure på mig og sagde jeg skulle skride. Er virkelig skuffet 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Bad service
I had exchange students over, and this was their last night, and all they wanted was to do karaoke. So i came at about 20:00 without any reservation, so i came up to the bar to ask when the earliest time is, where i was told 21:30, so i left and asked the others if it was okay, and 5 minutes later i come back to the bar and said "Yes i would like to reserve that time"
21:25 i go down to the bar, to get ready, where i get told "Someone already booked the room over the website".
Bad customer service, and just rude service
Virkelig uhøflig betjening
Virkelig uhøflig betjening, sure mennesker der bestemt ikke er interesserede i at give kunder en god oplevelse. Elendig akustik og maden er heller ikke noget at være begejstrede for.
Street food havde travlt med at fedte…
Street food havde travlt med at fedte for et polterabend selskab Først blev vi (9 personer) smidt væk fra vores bord og henvist til et møgbeskidt bord fuld af madrester med lovning om Street food medarbejderen ville gøre bordet rent . Det skete selvfølgelig ikke hvorefter det andet selskab kvitterer med at kaste 2 fulde Pepsi dåser efter vores bord og er ved at ramme en i hovedet. Men vi køber jo heller ikke så mange øl som det andet selskab. Maden var udemærket men er skuffet over jeres håndtering 😕
Vi fik fra 3 forskellige steder…
Vi fik fra 3 forskellige steder derinde. Både børn og voksende var alle skuffet, man forventer at få noget godt mad til de café priser i sælger til. Direkte dårlig kvalitet og ligegyldig mad.
Vi havde samme oplevelse for 1 år siden, men nu tænkte vi ville give det et forsøg igen. Dog endnu mere skuffet denne gang.
De bryder kontantloven
De bryder kontantloven. Nægter at tage imod kontanter

Dårlig hygiejne
Dårlig hygiejne!
Vi har taget til påske hygge med børnene i dag, det var så fin og hyggeligt.
Vi fik også noget godt mad, heller ikke noget der.
Men men men.. rengørings damens som står og ordner toiletter, (som ikke er så lækre) - gør det godt nok med handsker … Men …. hun skifter bare ikke de handsker igen, hun går rundt i blandt os der spiser og snakker med venner rører ved andre borde i mellemtiden, tømmer skraldespande og ikke nok med det, tørrer hun simpelthen også borde med de SAMME handsker…. Det er simpelthen så ulækkert. Ligeså ulækkert er det, at den klud hun bruger til at tørrer bordene af, hænger udenpå skraldespanden, møg beskidt og ulækker. Den bruger man simpelthen om og om igen til at tørrer borderne af med..
Da vi gik, stod hun stadig med de samme handsker.
Ikke lige et sted man har lyst til og sidde og spise, og slet ikke når man også når maden nu er betalt..

Réponse de Aalborg Street Food - The Lighthouse
Dårligste fish og chips jeg nogen sinde…
Dårligste fish og chips jeg nogen sinde har fået smagte af dårlig olie

L’expérience Trustpilot