Er lige blevet færdig hos Aalborgdrive. Fik det selv anbefalet af flere venner, og kan kun anbefale det. Teori undervisningen er både sjov men selvfølgelig også alvorlig, og det er virkelig nice. Ar... Voir plus

Kæmpe kado til Arash og holdet bag Aalborg Drive, fantastiske mennesker der hjalp en igennem hele vejen, intet at sæt en finger på selvom det var et helt ny måde at få kørekort på. Jeg fik kortet inde... Voir plus

Had a really great experience with Aalborg Drive! They were always focused on helping me improve, and my teacher Bettina was super caring, patient, and great at teaching. Really happy I got my licens... Voir plus

KÆMPE ANBEFALING! 🚗 Jeg har taget mit kørekort hos, Aalborg drive. Det har været en fantastisk oplevelse, lige fra teori timerne, til køretimerne. Arash gjorde teoritimerne, sjove og nemme at fø... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

89 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En kæmpe anbefaling herfra.

En kæmpe anbefaling herfra.

Super god teoriundervisning, hvor det bliver sjovt at lære.

Super god undervisning af det praktiske, herunder selve kørslen. Der er plads til små fejl, og til din helt egen læringsproces. Du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Min kørelærer, Heidi, var også særligt god at snakke med for at få mine nerver i orden, da jeg var nervøs for at køre.
Du er sikker på, du nok skal nå i mål med kørerkortet, når du tager det hos Aalborg Drive

24 juillet 2025

Lærerig undervisning og søde undervisere

Arash som er ejer hos aalborg drive og som underviser hele holdet i teori går meget op i at lære eleverne mest muligt og gør det på en måde hvor alle forstår det og kan følge med. Jeg glemmer aldrig hvad skiltene "farligt kryds", det stribede aflange vejvisningsskilt og lyskryds-betjentens anvisninger betyder takket være Arash fine danse :D. Jeg har kørt med Brian som er en af Arash kørelærer og han er super dygtig til at lære fra sig og gør det ekstra for sine elever. Der var lidt forvirring med min ansøgning fordi jeg var langsom til at få afleveret mit pasfoto, så det smuttede Brians far lige på kommunen med fordi Brian havde travlt med at undervise elever og derfor havde spurgt sin far. Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos aalborg drive og har forhåbentlig mit kørekort her den 14, som faktisk er midt i Brians ferie, men han har valgt at bruge sin ferie på at få mig færdig <3

5 juillet 2025

God køreskole

Arash er god til at søger for vi har forstået de forskellige emner, og sørger for godt humlebis god stemning i teoritimerne.

Jeg havde Arash som kørelære også, og han er god til at hjælpe hvis der noget i tvivl om og imødekommende.

Kan helt klar anbefale allborg drive

28 mai 2025

Outstanding Experience – Passed All My Exams Frist Try!

I’m absolutely thrilled to say I’ve passed all my driving exams firts try, and I couldn’t have done it without the amazing support and guidance from my instructor at AalborgDrive!

From day one, my instructor was patient, professional, and truly committed to helping me succeed. Their clear explanations, calm approach, and tailored lessons gave me the confidence I needed behind the wheel. Every lesson felt productive, and I always walked away feeling more skilled and prepared.

What I appreciated most was how they adapted their teaching style to suit my learning pace, never making me feel rushed or overwhelmed. They genuinely cared about my progress and celebrated every milestone along the way.

If you’re looking for a driving school that really invests in your success, I highly recommend AalborgDrive.
Thank you so much!

24 juin 2025

Super god køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Med hjælp fra de dygtige og dedikerede kørelærere, Heidi og Arahs, bestod jeg både teori- og køreprøven i første hug.

4 juin 2025

Super god køreskole

Aras sørger for godt humør til teori lektionerne og gør det så spændende som muligt :)

Jeg havde Heidi som kørelærer, hun er god til at forklare dig tingene, og omfumulere det hvis du ikke forstår det første gang. Heidi er ekstra glad når der er musik og godt vejr 🌞

Mig og min søster bestod teori og køreprøve i første hug.
- Kan klart anbefales ! 🫶🏼

28 mai 2025

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Aalborg Drive💯 Arash gjorde teori både sjovt og let at forstå, og var så heldig at få skønne Heidi som kørelærer - hele forløbet har bare været en god oplevelse, jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, takket være den gode undervisning og støtte hele vejen🙏🏽

21 mai 2025

Kan kun anbefale Aalborg Drive

Jeg har været elev ved Aalborg drive og jeg kan kun anbefale det. Ens terori lære er god til at formidle undervisning så alle kan forstå det og være med på det. Han er også god til at vælge en kørelærer til en som man har det godt med. Kørelærer sørger en når man er ude og køre. De søgere for man er helt rolig og tryk.

10 mars 2025

Super god køreskole

Super god køreskole. tingene er til at forstå, og er man i tvivl spørger man bare og han forklare det på en anden måde.
10/10 her fra

10 mars 2025

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Drive…

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Drive som køreskole! Undervisningen er virkelig fantastisk, og man føler sig tryg hele vejen igennem. Lærerne skaber et godt og afslappet miljø, hvor der altid er plads til spørgsmål, og man bliver aldrig gjort ubehageligt tilpas, selvom man er i tvivl om noget. Det er tydeligt, at de ønsker, at alle skal lære og føle sig sikre i trafikken. Jeg har fået både teoretisk og praktisk undervisning, og begge dele har været virkelig godt tilrettelagt, så jeg føler mig klar til min køreprøve. Jeg har fået alt
den støtte, jeg har haft brug for, og har virkelig haft en god oplevelse hos Aalborgdrive

5 février 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit