Vi hyrede Aarhus Flytteservice til at flytte 2 store og tunge skabe op på 1. salen i vores hus. Kommunikationen via mail var venlig og meget klar. Prisen var en smule højere end et andet tilbud vi hav... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi have en rigtig god oplevelse med Aarhus Flytteservice i april. Venlig og et godt team som kom og flyttede vores ting med et smil og passet på vores ting. Efterfølgende kom de og kørte de ting væk... Voir plus
Super effektiv flytning udført af Aarhus Flytteservice. Vores kontor med 9 personer, skulle flyttes ca. 5 km. Aarhus Flytteservice mødte op kl. 8.00 med to store flyttebiler, og kl. 11.00... Voir plus
Super behagelig, kompetent og imødekommende dialog ifm. forudgående besigtigelse af vores indbo. På selve flyttedagen forløb processen helt utroligt udramatisk, enormt effektivt og hurtigt sa... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Services de déménagement et de stockage
- Déménageur
- Service de déménagement de pianos
- Garde-meubles en libre-service
- Centre de stockage
Écrit par l'entreprise
Vores firma specialiserer sig i skræddersyede løsninger inden for privat- og erhvervsflytninger samt kontorflytninger med eller uden tilknyttede lagerfaciliteter. Med imponerende 5000m2 spredt over fire strategisk placerede lagerlokationer samt et betydeligt containerlager tilbyder vi en omfattende service til opbevaring af indbo og inventar. Vores dedikerede hold af erfarne flyttefolk er forpligtet til at levere en gnidningsfri og pålidelig flytteoplevelse for vores kunder. Vi sætter en ære i at sikre, at hver enkelt flytning udføres med højeste standard af kvalitet og professionalisme. Kundetilfredshed er hjørnestenen i vores forretning, og vi stræber altid efter at overstige forventningerne. Ved at prioritere servicekvalitet og en omhyggelig tilgang til hver eneste flytning garanterer vi, at dine ejendele er i sikre hænder. Uanset om det er en privatflytning, erhvervsflytning eller kontorflytning, er vores mål at levere en gnidningsfri og positiv oplevelse, der afspejler vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed.
Coordonnées de contact
Jegstrupvej 42, 8361, Hasselager, Danemark
- 70208028
- Mail@aarhus-flytteservice.dk
- aarhus-flytteservice.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Gode flyttemænd, når de ellers kommer
Havde lavet en skriftlig aftale om tidspunkt for flytning. I aftalen lød, at der var "en ledig tid over middag mellem kl. 12-14“. Det viste sig at tiden ikke hed fra 12-14, men derimod med start mellem 12 og 14. Dertil kom flyttemændene først kl. 14.50 (havde selv stået klar så de kunne komme til kl. 12). Efter at havde klaget telefonisk over at de ikke var kommet, blev telefonen ikke taget. Det mindste man havde ønsket ville være en bedre skriftlig kommunikation og en garanti for hvornår de har tænkt sig at komme inden man bestiller en anden flyttevogn. De stjerner, som Aarhus-Flytteservice får, er for de yderst kompetente flyttemænd.
Kanon Service.
Kanon Service.
De hjalp min gamle mor med at flytte.
kører også affald væk.
Mads og Teo var kanon.
Tak til jer.
5 stjerner. intet mindre.
Skal du flytte, så har vi en anbefaling!
De er præcise, venlige og lydhøre overfor ens ønske, og samtidig er de meget hurtige. Det var en rigtig behagelig oplevelse midt i et flyttekaos. De levede fuldt op til deres navn ... service.
Vi kan på det kraftigste anbefale at bruge Aarhus Flytteservice.
Lene og Erik, Fyn
Punktligt, venlig og effektiv med flytningen. Kan varmt anbefales!
Dårlig kundeservice blev til god kundeservice
Da jeg skulle flytte havde jeg hyret århus flytteservice de kom til tiden og med venlige flyttemænd der skete dog et par fejl undervejs pga. en misforståelse mellem kontor og flyttemænd da vi fik fat i chefen blev fejlen hurtigt beklaget og der blev handlet hurtigt derfra og flytningen blev løst tilfredstillende, kan klart anbefales.
PROFESSIONELT OG FANTASTISK
PROFESSIONELT OG FANTASTISK! Vi flyttede til udlandet, og endda med lidt hast, og denne opgave blev løftet til UG! Alt kan lade sig gøre, stor fleksibilitet og alt med et smil!
God service + billig opbevaring
Jeg har brugt Aarhus-flytteservice hele 2 gange ! Og det har jeg KUN fordi at de er super professionelle og mega fleksible i henhold til flyttedag/flyttetiden , samt at prisen er overkommelig. Udover 2 gode flytninger, har de også mulighed for opbevaring til alt det jeg ikke har plads til! Det er super nemt og bekvemt , bruger stadigvæk depotrummet hos dem, det er billigt og lige til !
Vi har fået udført pakning og flytning…
Vi har fået udført pakning og flytning af Aarhus Flytteservice og er meget tilfredse flytteopgaven er udført både hurtigt og professionelt
Og alt blev pakket ind i flyttetæpper og plastfilm vi havde fået et prisoverslag på 6 til 8 timer og da flytningen var færdig havde det taget 6.5 timer vi kan kun anbefale Aarhus Flytteservice og vil helt sikkert bruge dette firma igen
Forkerte firmaoplysninger og langsom arbejdsgang
Vi benyttede Aarhus Flytteservice i forbindelse med flytning af en ældre herre der skulle på plejehjem. Valget var landet på netop dette firma, da de i følge deres hjemmeside, lå lige ved siden af slutadressen.
Regningen lød noget højere end forventet og ved telefonisk kontakt viste det sig, at der var taget for meget i transporttid.
For firmaet lå pludselig ikke i Tilst som firmaet oplyser på hjemmesiden, men i Hinnerup.
Da jeg gør opmærksom på dette, kom der alle mulige undskyldninger om at det var midlertidigt, og at IT-leverandøren ikke havde rettet adressen som forventet. Men det kan man jo ikke lade kunderne betale for!
Ejeren indvilligede i at tilbageføre en halv times arbejde, men det burde i hvert fald have været 1 time.
Derudover virkede de 2 flyttefolk ikke særligt profesionelle. De virkede meget uøvet og de var ALT for lang tid om selve nedbæring af møbler og pakning af bil.
Vi fik desuden lov til at betale for adskillige af deres rygepauser.
___________________________________________________
Svar på firmas feedback:
Det er korrekt at dine drenge blev tilbudt et rundstykke, hvilket der ingen klage ligger i.
Den ældre herre var der slet ikke, og det han havde pakket ud dagen forinden, var blev pakket sammen, så det kom slet ikke til at vedrøre dine folk.
Min svigerfar på 55 år og dårligt knæ formåede at bære flyttekasser hurtigere ned af trappen end dine "professionelle" folk gjorde.
Kan man ikke bruge sin trappe-kravler, som rigtig nok er smart til tunge ting, så må man jo bruge den gammeldags facon. Sine arme.
Dagen efter var jeg selv og min svoger inde for at bære de sidste ting ned, og vi havde på forunderlig vis intet problem med at få den anden sofa ud af døren. Sofaen havde samme dimensioner som den dine folk havde større udfordringer med, dog i en kortere version, hvilket ikke har noget med at få den ud af døren at gøre.
Når nu ens kunde påklager at der bliver faktureret længere kørsel end hvad rimeligt er, på baggrund af forkerte oplysninger på ens hjemmeside, så forstår jeg slet ikke at det skal være til diskussion. Så fakturerer man den transporttid som det ville have taget fra den oplyste adresse.
Da lejlighed og nøgler blev afleveret 1/8, sagde viceværten på egen foranledning:
"Jeg håber ikke I har betalt timepris for de flyttefolk, for de stod da og røg nede på liften og inde i lastrummet konstant".
Det kan aldrig være rimeligt at lade sin kunde betale for rygepauser. At tage en tår vand i mellem turene er naturligvis helt fair. Men det var altså ikke sådan det skete.
Du kan naturligvis stole blindt på det dine folk fortæller, og ignorere vores feedback. Det står dig frit for.
Men vi kommer aldrig til at anbefale jer, og viceværten i den store beboerforening hvor flytningen skete fra, gør nok heller ikke.

Réponse de Aarhus Flytteservice
Jeg har i dag haft kontakt til Aarhus…
Jeg har i dag haft kontakt til Aarhus Flytteservice for at få et tilbud på en flytning. Jeg oplyser, at jeg flytter fra et 4-værelses rækkehus til et andet tilsvarende ca. 7 km væk. Mine rum er helt almindeligt møbleret uden tunge møbler; dog skal jeg have flyttet 3 hvidevarer med. Jeg får oplyst, at det lyder som en hel arbejdsdag for 2 mænd a 1195,- kr/pr. time., dvs jeg skal regne med ca. 10.000 kr for flytningen. Indenfor de sidste 6 år er jeg flyttet to gange tidligere fra og til tilsvarende boliger, hvilket har taget omkring 3 timer, og prisen har været 3-4000 kr. Jeg takker pænt nej til Aarhus Flytteservice.
01.08.19 Svar til Aarhus Flytteservice
Det er ikke korrekt, at I fortæller, at min flytning vil tage 4-6 timer. I siger en arbejdsdag, hvortil jeg siger, at det jo er 8 timer, og at prisen så vil blive 10.000 kr, Dertil siger i lakonisk "Ja". Da jeg er i tvivl, om jeg har beskrevet opgavens omfang korrekt, fortæller jeg jer, at jeg indenfor de sidste 6 år er flyttet 2 gange fra og til noget tilsvarende og til en hel anden pris og tidsrum. Det havde I et "Nå" til overs for. Det er selvfølgelig ærgerligt for jer med denne anmeldelse, hvis ham der tog telefonen havde en dårlig morgen, da jeg ringede. Men jeg stod og skulle skaffe et flyttefirma og blev mødt af, hvad jeg opfattede som surhed.
Jeg er nu i ro og mag for længst flyttet. Det tog 4 timer for 3 flyttemænd (fordi jeg denne gang havde 3 stk hvidevarer med) og kostede 3400 kr.
Jeg har ingen interesse i tage imod jeres udfordring. Vil jeg ud og spise, kan jeg bruge af de 6600 kr, jeg sparede på ikke at bruge jer. Enhver der ønsker syn for sagen kan gå ind på Servicebyen og indhente tilbud, der ligger langt under jeres.

Réponse de Aarhus Flytteservice
God hjelp til min flytning
Vi har brugt Aarhus Flytteservice 2…
Vi har brugt Aarhus Flytteservice 2 gange - både til flytning og opmagasinering. Ingen tvivl om, at det er dem vi vil bruge igen. Tak for god service.
Et firma du kan stole på
Vores indbo skulle opbevares ca 10 mdr. før vi kunne flytte ind i vores nye bolig. Inden flytning lånte vi masser af flyttekasser, beskyttelses til glas og billeder.
Udflytningen fra 4. sal gik rigtig godt. Alle ting blev pakket forsvarligt ind i tæpper eller plast, og anbragt i en container, som herefter stod i en lagerbygning i ca. 10 mdr.
Flyttefolkene var hæslige, hjælpsomme og tillidsvækkende.
Ved indflytning i ny bolig, var intet gået i stykker, men der manglede en akvarel! Denne blev efterlyst - havde gemt sig mellem nogle flyttekasser. Akvarellen blev fundet og leveret uskadt tilbage.
Prisen var alt i alt meget fair.Kan varmt anbefales
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. 2 søde prof unge mænd der virkelig passede på mine ting. Firmaet kan på det varmeste anbefales. Prisen var også god.
Super service.
Jeg fik bedre service end længe set.
Kan varmt anbefale dette firma tilopbevaring af containere.
Vildt god service
Vildt god service. Passede rigtig godt på vores klaver som skulle flyttes. Flinke folk. Tak for denne gang
Tak for god flytning!!
Super god service
Super god service
Alt forløb som aftalt. De to flyttefolk var utrolig flinke og meget omhyggelige. Alt blev pakket ind, inden det kom i kasser og pakket ud igen i den nye bolig. Tusind tak for hjælpen.
Tak for en god service
Virkelig god service. Meget venlige og hjælpsomme flyttemænd.
Vi vil helt sikkert benytte jer igen hvis vi på et tidspunkt igen skal flytte.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.