Vi hyrede Aarhus Flytteservice til at flytte 2 store og tunge skabe op på 1. salen i vores hus. Kommunikationen via mail var venlig og meget klar. Prisen var en smule højere end et andet tilbud vi hav... Voir plus

Helt fantastiske flyttemænd som virkelig tog hånd om vores ting og stillede alle vores møbler på plads. Dem vil jeg varmt anbefale

Vi have en rigtig god oplevelse med Aarhus Flytteservice i april. Venlig og et godt team som kom og flyttede vores ting med et smil og passet på vores ting. Efterfølgende kom de og kørte de ting væk... Voir plus

Fik løftet et tungt køleskab op ad en spinneltrappe, som POWER levering ikke kunne sørge for. Kommunikationen var i top, der blev handlet så hurtigt som man overhovedet kunne, opgavens krav blev kl... Voir plus

1. Services de déménagement et de stockage
  2. Déménageur
  3. Service de déménagement de pianos
  4. Garde-meubles en libre-service
  5. Centre de stockage

Vores firma specialiserer sig i skræddersyede løsninger inden for privat- og erhvervsflytninger samt kontorflytninger med eller uden tilknyttede lagerfaciliteter. Med imponerende 5000m2 spredt over fire strategisk placerede lagerlokationer samt et betydeligt containerlager tilbyder vi en omfattende service til opbevaring af indbo og inventar. Vores dedikerede hold af erfarne flyttefolk er forpligtet til at levere en gnidningsfri og pålidelig flytteoplevelse for vores kunder. Vi sætter en ære i at sikre, at hver enkelt flytning udføres med højeste standard af kvalitet og professionalisme. Kundetilfredshed er hjørnestenen i vores forretning, og vi stræber altid efter at overstige forventningerne. Ved at prioritere servicekvalitet og en omhyggelig tilgang til hver eneste flytning garanterer vi, at dine ejendele er i sikre hænder. Uanset om det er en privatflytning, erhvervsflytning eller kontorflytning, er vores mål at levere en gnidningsfri og positiv oplevelse, der afspejler vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed.

4,9

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Stærke og venlige flyttemænd

De 2 unge flyttemænd var yderst præcise, venlige og effektive. Og det til trods af, at elevatoren var i stykker og de skulle tage trapperne op til 2.sal i Ry med flyttetingene. De var med til at gøre vores flytning til en god oplevelse. Helt klart de bedste anbefalinger til dem.

16 avril 2025

Hurtigt og effektivt

De 2 fyre der flyttede havde godt humør og kunne virkelig tage fat.
Det hele gik hurtigt og effektivt.

Tak for hjælpen - ingen problem at flytte på 5.sal med aarhus flytteservice 😬

10 avril 2025

Effektivt og med godt humør

Effektivt og med godt humør

Et flyt fra København til Århus. Godt planlagt, meget effektivt udført krydret med godt humør og stor venlighed. Alt gik planmæssigt, og mit habengood blev håndteret med omhu. Jeg kan kun anbefale firmaet.

2 janvier 2025

5 STORE stjerner

Vi kan varmt anbefale Aarhus-Flytteservice.
God service lige fra den første kontakt til chefen, god information om hvordan flytningen skulle foregå, god sagsbehandling med aftale og priser.
Vi var meget tilfredse med flytningen som gik helt perfekt. De kom til den aftalte tid. Det var 2 herlige, sjove og dygtige flyttemænd som var særdeles effektive. De var omhyggelige med alt og vi havde en god dialog med dem. Så ubetinget 5 store stjerne fra mig

2 novembre 2024

Hurtig og effektiv flytning

De unge mennesker arbejdede hurtigt og effektivt, og oveni var de imødekommende og venlige. Alt gik planmæssigt, og mine møbler mm blev håndteret med omhu. Jeg kan kun anbefale firmaet.

22 août 2024

Firma flytning

Firma flytning
De varmeste anbefalinger her fra.
Vores firma flytning var effektiv og gik super godt.
Aarhus Flytteservice ydede god service både før og under selve flytningen.

Med venlig hilsen
Annemette Nielsen