Så falska, sa att jag skulle ha ett 12 mån ab men hävdar nar jag ska avsluta att det minsta dom har är 36 månader, och det går absolut inte att avsluta tidigare, så passa er verkligen för dom, plus at... Voir plus

Jeg får alltid svar med en gang slik at jeg får løst det raskt. Jeg ønsker å kunne løse saker selv. Dere er veldig informative, og veldig tålmodig på å guide meg slik at jeg alltid er klokere etter... Voir plus
Hej allihopa! De söm behöver elektronisk körjournal så måste välja ABAX. Bra servise! Fantastiska bra konsulter som har kunden i fokus. Min konsult /säljare Jimmi Jansson hjälpte mig med goda r... Voir plus
Trevliga och verkligen serviceminded i både support & säljarna med den hjälp vi ville ha i uppstarten av vårat elektroniska system som jag hjälpt pappas företag med. Extra tack till säljaren Jimmy Jan... Voir plus
Franzéngatan 3–5, 112 51, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ett enkelt och smidigt sätt att hålla koll på bilparken och körjournaler.
Även väldig bra kundsupport oavsett vad det än gäller.

Réponse de ABAX Sverige
Krångliga avtal med flera års lång bindningstid som är svåra att ta sig ur.
Det finns företag som erbjuder liknande tjänster med mycket mer förmånliga villkor.
Se upp!

Réponse de ABAX Sverige
Trevligt bemötande, snabb och väldigt pedagogiskt

Réponse de ABAX Sverige
Funkade bra med det ärende jag hade. Snabbt fixat och bra återkoppling

Réponse de ABAX Sverige
Smidiga ”puckar” till bilarna. Oerhört smidiga appar och servicen som de ger är oxå bra! Jag o vårt bolag kommer då INTE byta till någon annan triplog än denna 👍🏻

Réponse de ABAX Sverige
Kanonservice varenda gång jag behöver hjälp! :)

Réponse de ABAX Sverige
Flera års låsta avtal, ingen vidare produkt med flera problem. Rekommenderas inte.
ABAX har verkligen lovat vad deras tjänster skulle innebära för mig och mitt företag!
Vi körde på ABAX Access och wow så bra det är för mig och mina anställda :) Nu har vi full kontroll över all vår utrustning och även all dokumentation säkrad
VARNING!
Största bluff företaget som finns. Skickar fakturor för tjänster man inte ens har beställt.
Omöjliga och få tag på.
Erik Rodhe och Mirsad är de mest oseriösa typerna som finns i branschen. Akta er för dessa två.
Värdelösa. Vi sa upp vårt avtal med deom för flera år sen, ändå fortsätter dom skicka fakturor. Sen är dom omöjliga att få tag i också. Urusel kundsupport.
Ett riktigt tråkigt företag som är helt ointresserade av kundnyttan och bara fokuserar på att låsa in kunderna i långa, dyra ofördelaktiga avtal som är svåra att komma ur. Undvik!
Dyrt och långa bindningstider. Riktigt svårt att bli av med när man väl har skaffat det. Allt för att lura sina kunder kvar mot sin vilja.