ABC Industrigummi Avis

1. Construction de machines
  2. Fournisseur de produits en caoutchouc

Forhandler af nye og brugte transportører, transportbånd, slidgummi, gummibelægninger, sneplovskær, tromlemotorer, ruller, valser, PVC-bånd og meget andet.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super hurtig effektiv.

Super hurtig effektiv.. Lige som det skal være👍🏼

16 mars 2026

Det er vi glade for, Søren! 🙏

Tak for at dele budskabet 🫶

God service

God service, hurtig ekspedition, ringer tilbage,
god, venlig, løsningsorienteret
mvh. Keld

4 juin 2025

Hej Keld,
Det er super skønt at høre, at du har haft en god oplevelse! Du er velkommen tilbage til enhver tid 🙂

Venlig hilsen,
Kenneth fra ABC Industrigummi

Superservice

Altid en fornøjelse at have med dem at gøre. Uanset om det er en stor eller lille opgave får den fuld opmærksomhed og der er ikke noget der først kan se i næste uge. Der bliver taget action på det med det samme

8 avril 2025

Hej Thomas,
Det er skønt at høre, at vores vigtigste opgave, der er at holde vores kunder kørende, også har den ønskede effekt. Mange tak for din pæne anmeldelse, og vi glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Kenneth fra ABC

anbefaling til hver en tid

Har brugt ABC industrigummi i mere end 30år.
Servicen har altid været helt i top, utroligt dygtige
og venlige medarbejdere der ved hvad de laver.

20 février 2025

Réponse de ABC Industrigummi

Det er skønt at høre, Jesper! Mange tak for anmeldelsen og vi håber på yderligere 30 års godt samarbejde 😉

Godservice og god kvalitet

Gode priser

Gode priser, hurtig service

4 février 2025

Réponse de ABC Industrigummi

Kort anmeldelse, præcis anmeldelse! Mange tak Nichlas 😁 Vi er super glade for, at du er tilfreds. Glade kunde er det vigtigste for os 👌

Kenneth
ABC Industrigummi

Fantastisk service og høj kvalitet!

Fantastisk service og høj kvalitet!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ABC industrigummi.
De leverer industrigummi af høj kvalitet, og vi har især været imponerede over deres brede udvalg og skræddersyede løsninger.

Bestillingsprocessen var enkel, og leveringen skete hurtigt og præcist. Deres kundeservice er i top – kompetente medarbejdere, der er hurtige til at svare og altid klar med professionel rådgivning.

Vi vil helt sikkert handle hos ABC industrigummi og kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for pålidelige og slidstærke industrigummi-produkter!

3 février 2025

Hej Mads,
Det gør os mega glade, når vi modtager anmeldelser som denne, så tusind tak for det, Mads! 🙏

Vi kæmper videre for at skabe glade kunder!

Kenneth
ABC Industrigummi