Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg føler mig i virkelig gode, rolige og kompetente hænder. Som en lille nystartet virksomhed har jeg ikke uanede midler til annoncer lige nu, men jeg oplever alligevel, at jeg bliver taget seriøst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service SEO
  2. Agence de communication
  3. Service de marketing Internet
  4. Agence de marketing
  5. Agence de presse et de marketing
  6. Agence de marketing en ligne

Écrit par l'entreprise

Acend ApS er et seriøst web og SEO bureau, som hjælper virksomheder med at få flere kunder, når der aktivt søges efter deres service/produkt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtige og kompetente folk

Super dygtige og kompetente folk, der ved hvad de laver og gør det ekstra der skal til! Stor anbefaling herfra!

9 février 2026

Hej Magnus,

Også stor fornøjelse at samarbejde med jer. Fedt med hurtig eksekvering og relativt frie tøjler. Helt sikkert også derfor, at vi ser, at vi så hurtigt kommer til A til B.

Vi ser frem til at skabe yderligere vækst til Altiflex.

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste anbefalinger herfra :-)

Kan tydeligt mærke at vores hjemmeside har fået mere opmærksomhed efter vi har lavet et samarbejde med Acend.
De bedste anbefalinger herfra :-)

1 janvier 2026

Réponse : Acend ApS

Det gør os meget glade at høre!

At hjælpe virksomheder med at få flere kunder er en kæmpe fornøjelse hver eneste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nærvær, ro og kompetente hænder

Jeg føler mig i virkelig gode, rolige og kompetente hænder.
Som en lille nystartet virksomhed har jeg ikke uanede midler til annoncer lige nu, men jeg oplever alligevel, at jeg bliver taget seriøst og hjulpet rigtig godt på vej.
Det vigtigste for mig er, at der bliver lyttet – og det gør der virkelig. Der er altid tid, ro og nærvær, og jeg føler mig tryg i processen.

28 janvier 2026

Hej Nina,

Tak for de fine ord.

Vi er glade for, at du gav os tilliden til at vise, hvad vi kunne.

Imødekomme

Imødekomme, vedkommende, kreative og behjælpelige. Jeg har været kunde i et år og har oplevet enorme SEO femgang og topplacering på Google. Jeg kan klart anbefale dem

12 janvier 2026

Hej Roger,

Mange tak for ordene.

Vi er ligeledes glade for samarbejdet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er glade for vores samarbejde med…

Vi er glade for vores samarbejde med Acend, som har givet os en god synlighed på nettet og godt indhold til vores hjemmeside. Vi har fået god rådgivning, og Acend er nemme at kommunikere med og proaktive i forhold til nyt indhold og tiltag - Comfort Housing

9 janvier 2026

Hej Elisabeth,

Stor fornøjelse.

Vi er stolte af samarbejdet med jer og ikke mindst resultaterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelle og ærlige – klart anbefalet

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Acend. Valdemar og Jonas har været professionelle, hjælpsomme og gode til at kommunikere. Vi føler, at vores budget bliver brugt fornuftigt, og de månedlige rapporter giver et godt overblik.
Vi oplever, at vores markedsføring er i trygge og ærlige hænder, så vi kan fokusere på det, vi er gode til.

5 janvier 2026

Hej Sammy,

Tak for ordene!

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Seriøst og menneskeligt.

Det er en fornøjelse at arbejde med et seriøst og hurtigt eksekverende bureau som Acend. Fra dag et har det været tydeligt at man bliver taget hånd om og at mavefornemmelsen siger yes. Det giver ro på bagsmækken at vide at komplicerede områder som SEO og Meta er under kontrol. M2tango giver de bedste anbefalinger til Acend-teamet.

4 janvier 2026

Hej Martin,

Stor fornøjelse at samarbejde med jer.

Vi glæder os til den videre "rejse".

Min varmeste nabefaling

Vi har et fantastisk samarbejde med Ascend!
De er super dygtige og professionelle, og har hjulpet vores relativ nystartede afdeling af Gallakørsel i Jylland (og nu også Fyn) helt til tops på de organiske søgninger på meget kort tid! De har derudover skabt en flot og overskuelig hjemmeside der afspejler vores brand. De sørger for, at vi hele tiden udvikler os i den rigtige retning og de er altid klar med sparring. Kan varmt anbefales!!

18 septembre 2025

Réponse : Acend ApS

Det glæder os, at vi både har haft kunne hjælp med det visuelle samt yderligere vækst. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun arbejdet sammen med Acend i…

Vi har kun arbejdet sammen med Acend i knap to måneder, og jeg er allerede blæst bagover af deres effektivitet, og evne til at samarbejde og forstå kundens behov. Deres viden er stor, de er overlegne inden for SEO og de skaber resultater hurtigt. Missionpharma og jeg selv giver Acend de allerbedste anbefalinger👏

12 août 2025

Hej Lotte,

Vi er ligeledes super glade for samarbejdet med dig/jer.

Professionelle og meget seriøse

Professionelle og meget seriøse - et fantastisk team

18 juin 2025

Réponse : Acend ApS

Vi er ligeledes glade for samarbejdet med dig og resten af husetstenholt.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gennem længere tid haft et…

Jeg har gennem længere tid haft et virkelig godt samarbejde med Acend. De leverer, og er konsistente i deres kvalitet.

27 mai 2025

Hej Nick,

Vi er også glade for samarbejdet med dig of resten af teamet fra totalalgeservice.dk.

Super fin service

Super fin service, og godt med tålmodighed, når der bliver slasket fra egen front - kan klart anbefales!

23 mai 2025

Hej Nicky,

Tak for de fine ord.

Vi er glade for, at vi endte med et setup, som opnåede ønskede målsætning på dansksammenstoebning.dk.

Virkelig god opleverlse

Drengene er altid hurtige til at svare, kommer med en masse gode idéer og eksekvere de ting som vi aftaler.

Synes det er et super godt samarbejde!

1 avril 2025

Réponse : Acend ApS

Tak for de finde ord Johannes. Vi er ligeledes super glade for samarbejdet med dig og teamet fra banhbanh.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er godt tilfreds efter et års…

Jeg er godt tilfreds efter et års samarbejde. Kan klart anbefales

3 mars 2025

Réponse : Acend ApS

Vi er ligeledes super glade for samarbejdet med dig og teamet fra dinskrotbil.dk.

En varm anbefaling

Vi er særdeles tilfredse med vores samarbejde med Acend.
Fra første dag har kommunikationen været både behagelig og præcis, og de har leveret flotte resultater i deres arbejde med begge vores hjemmesider. De har altid været tilgængelige, når vi har haft spørgsmål eller behov for justeringer.

Vi har følt os i trygge hænder gennem hele processen, og deres professionalisme skinner tydeligt igennem i alt, hvad de gør.
Deres evne til at tilpasse sig vores behov og skræddersy løsninger, der passer præcist til vores mål og strategi, har været uvurderlig.

Vi kan kun give Acend vores varmeste anbefalinger til andre virksomheder, der søger en pålidelig og kompetent samarbejdspartner.

15 octobre 2024

Réponse : Acend ApS

Mange tak for den fine anmeldelse. Den rammer rigtig godt ind i den service, som vi arbejder hårdt for at levere i alle vores samarbejder.

Vi er ligeledes super glade for samarbejdet. I er en fornøjelse at levere gode resultater for og med.

Acend er hurtige

Acend er hurtige, dygtige og venlige. De svarer hurtigt og har forståelse for virksomheden og målgruppen.

26 juillet 2024

Réponse : Acend ApS

Mange tak for de fine ord.

Vi er ligeledes super glade for samarbejdet med hele jeres team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fundamentet for et godt samarbejde

Fundamentet for et godt samarbejde er gennemsigtighed, ærlighed og god kommunikation og på alle tre punkter føler vi os særdeles tilfredsstillet.

Acend leverer bl.a. en video hver måned, som fremhæver vores resultater og det synes jeg er en fremragende måde at kommunikere på, som får mig til at føle mig speciel i samarbejdet og det er prisværdigt.

Mvh
Mikkel Rasmussen, Vestergaards Maskinservice

1 avril 2024

Hej Mikkel,

Vi er ligeledes super glade for samarbejdet og de flotte resultater, som vi sammen har skabt.

Vi ser frem til endnu mere fremgang.

Fantastisk samarbejde

Vi er utrolig glad for vores samarbejde med Acend. De er jordnære, disciplineret og meget punktlige i deres arbejde. Deadlines bliver altid overholdt, og væksten er ikke til at klage over. SEO er aldrig noget, der er synligt fra første dag, og det skal man også være klar over, men jeg må indrømme, at vi sammen har leveret imponerende resultater på kort tid. :-)

Kødhuset.dk

19 juin 2024

Hej Omid,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er ligeledes super glade for samarbejdet. Det er altid sjovt, når man kan levere resultater på kort tid (trods SEO ikke er dag-til-dag marketing).

Vi ser frem til fortsat vækst.

Great and focused service

Great service and sharp focus on growing your business through SEO and link building. Can only recommend as the support was always there.

5 mai 2024

Hi Robertas,

We are really glad for the cooperation and the results we have made together.

Best regards,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus