À propos de l'entreprise

1. Clinique de chirurgie plastique

Écrit par l'entreprise

Aclinic is een moderne en discrete privépraktijk esthetische chirurgie. Alle behandelingen worden met de hoogste precisie uitgevoerd door onze vier chirurgen: dr. Pieter Vermeulen, dr. Stefaan Van den Berge, dr. Gerd Fabre en dr. Marc Vandevoort. Je kan er terecht voor injectables, laserbehandelingen en allerlei esthetische operaties.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

slechte nazorg

Heb bij Aclinic een ingreep laten uitvoeren, na het wakker worden van de narcose werden de parameters niet eens genomen.heb zelf moeten vragen om een glas water dat trouwens KRAANWATER was.. geen nazorg forumulier meegekregen wat ik wel of niet mocht doen. kreeg een tradonal odis op lege maag?! waar zijn ze mee bezig bij aclinic?? prijs kwaliteit dikke nul.

11 novembre 2025
Logo de Aclinic

Réponse : Aclinic

Dag Emma,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te lezen dat u niet tevreden bent. We nemen elke feedback ernstig en lichten graag enkele zaken toe.

In ACLINIC worden de ingrepen meestal uitgevoerd onder sedatie en niet onder volledige narcose. Na een ingreep onder sedatie is uitgebreide monitoring zoals na een ingreep onder narcose niet altijd noodzakelijk.

Wat betreft het water: ons kraanwater loopt door een professioneel filtersysteem en is daardoor perfect gezuiverd en volledig drinkbaar.

De voorgeschreven Tradonal Odis kan veilig op een lege maag worden ingenomen. Dit is een algemeen aanvaardbare praktijk die in elk ziekenhuis wordt toegepast.

Nazorgdocumenten liggen, indien nodig, standaard klaar voor elke patiënt en worden steeds meegegeven, inclusief een controleafspraak. Bij het vertrek wordt bovendien altijd mondeling overlopen wat u tijdens de eerste dagen mag verwachten en waar u rekening mee dient te houden.

Wij vinden het jammer te lezen dat u dit anders heeft ervaren en zouden graag beter begrijpen wat er precies is misgelopen. Aangezien wij op basis van deze review niet kunnen achterhalen om wie het gaat, nodigen wij u vriendelijk uit om ons persoonlijk te contacteren via mail, zodat wij dit samen kunnen bespreken en waar nodig toelichting kunnen geven.

Het team van Aclinic

Zeer tevreden

Heel goede en perfectionistische chirurg en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

20 février 2025

Top Top Top!!!

Mijn ervaring met het Aclinic-team en Dokter P Vermeulen was werkelijk in 1 woord een FAN-TAS-TISCH.
Van de consultatie, tot de ingreep en de nabehandeling in 1 lijn super positief.
Door mijn moeilijke werkschema heeft Aclinic het toch mogelijk voor mij gemaakt wat ik wou. De dokter heeft zo goed mijn wensen vervuld.
Een dikke pluim van een zeer tevreden patiënt.
Dankjewel
X

22 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Topservice binnen een uiterst professioneel kader!

Je voelt dat dit team zeer goed aan elkaar hangt, en daar pluk je als patiënt de vruchten van! Warm onthaal, uitstekende service, uiterst professionele aanpak en zeer goede follow-up.

Twijfel je nog over een ingreep of behandeling? Bij Aclinic word je snel onthaald en correct geadviseerd. Een aanrader!

14 décembre 2023

Review A-clinic face lift dokter Pieter Vermeulen

Ik heb hele duidelijke informatie gekregen en heb een realistisch eind resultaat besproken.De ingreep is goed verlopen met een team dat heel lief voor me was.De nazorg en opvolging is echt super.Ik krijg altijd binnen het uur een respons en de nodige stappen worden ondernomen.Ik moet nog geduld hebben voor het volledige eindresultaat maar ik heb er vertrouwen in .Ik heb nu al een mooi natuurlijk resultaat op 3 maanden.

29 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een professioneel topteam!

Wat een topteam! Zeer tevreden over de professionele aanpak bij a-clinic (ik heb het in de medische context al vaak anders gezien: van bij de intake waar ruimte was voor alle vragen/ bezorgdheden, de voorbereiding en vlotte communicatie (inclusief snel antwoord op vragen) tot de ingreep zelf: professioneel, zorgend en voldoende communicatie (wat voor mij belangrijk was). Tot slot: het resultaat was nog beter dan ik gehoopt had. Zou a-clinic zeker aanraden!

5 février 2024

Zeer tevreden! Top-team!

Zeer tevreden met het resultaat van mijn ooglidcorrectie.
Super onthaal, geen opdringerigheid; alle tijd en ruimte om te beslissen. Zeer aangename ontvangst, behandeling en opvolging! Nog geen seconde spijt van mijn beslissing… écht prima werk, prima omkadering en opvolging!
Ik kon me geen betere behandeling wensen! Super-tevreden!

1 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ook al las ik deze mindere commentaren…

Ook al las ik deze mindere commentaren toch ging ik zonder vooroordelen er naartoe want
niets is erger dan een kans missen die je leven had kunnen veranderen.
Ik had hoop en vertrouwen na het eerste consult.
Dankzij Dr. Vermeulen vind ik de schoonheid terug in mijn imperfectie.
Ook een dankjewel voor de verpleging.
Ik was echt in goede handen :)

28 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Natuurlijk mooi en gelukkig met esthetische chirurgie

Altijd met de glimlach onthaald, professionele en tegelijk bevattelijke uitleg, vakkundig uitgevoerde ingrepen en behandelingen door bekwame en accurate arts (dr. Van den Berge), bijgestaan door een team van vriendelijke verpleegkundigen, je voelt je geen nummer omdat er voldoende tijd wordt genomen om alles te bespreken zowel voor als na, en het allerbelangrijkste is: JE BENT HEEL BLIJ EN GELUKKIG MET HET RESULTAAT!😀

6 juillet 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus