Jag köpte en hoodjacka. Mjuk och skön och det känns som mycke bra kvalité. Har haft märket innan och det blev aldrig någon noppa på den tröjan, hade den över 10 år. Köpte XS istället för min vanliga... Voir plus
Sökmotorn var super. Sortimentet var bra men skulle kunna var större tycker jag. Speciellt när det gäller accessoarer. Jag ville betala me USD och det var lite svårt att hitta vart män ändrade det.... Voir plus
Som alltid snabb leverans.. toppenkvalite på era kläder. Skulle vilja köpa ett par skor oxå i samma märke som ja sett på en av era modeller. Men hittar inga någonstans på era sidor. Med vänlig hälsnin... Voir plus
Acqua Limone designs and manufactures high quality sweat and jersey garments, always 100% cotton. Ever since the beginning we have worked with washed garments with a vintage look and feel and we will continue to do so. Our philosophy is to make products that lasts forever, both in quality and style. We want to slow down fashion. Acqua Limone was founded in Göteborg, Sweden in 1979.
Centrum, 111111, Göteborg, Suède
- info@yellowtrading.se
- acqualimone.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fin och nostalgisk tröja för mig som…
Fin och nostalgisk tröja för mig som var ung på 90-talet. Lite smal i passformen. Så fin grön färg.
Väldigt udda storlek
Köpte en L College Classic då jag önskade få en oversize och utgick ifrån rekommendation och angivna mått på hemsidan. Satt ändå alldeles för slim för min smak och hade verkligen jättelånga ärmar. Nope, det blir en retur.
Ojämn kvalitet!
Detta är den andra "college classic" tröjan jag köpt från Acqua Limone, och jag måste säga att jag är besviken. Den första tröjan (american grey) var suverän, men denna (lemon) håller lägre kvalitet. Materialet är inte lika mjukt och tröjan saknar den invändiga kreditkortsficka som annonseras på hemsidan.
Jag har haft liknande erfarenhet av de t-shirts jag köpt av Acqua Limone tidigare i år -- vissa är jättebra, andra mindre bra.
Top notch 10
Grymt nöjd!
Dålig kvalitet och fel storlek
Brukar vanligtvis vara supernöjd då jag av erfarenhet vet att kvaliteten är väldigt hög och produkterna håller i många många år….köpte dock en grå luvtröja som var av usel kvalitet. Efter tre tvättar finns nästan inget kvar av tröjan, luddet på insidan av tröjan finns inte kvar och det har gått hål på två ställen:( Byxorna jag köpte är dock precis så bra som det brukar men fick ett par xs istället för s som jag hade beställt

Réponse : Acqua Limone
Snabb leverans, smidigt med Klarna betalningen, storlek och färg på tröjan stämde bra överens med det som förväntades!
Tröjan var fin men tyvärr för liten på…
Tröjan var fin men tyvärr för liten på mig , men den var helt enligt beskrivningen
Snabb och smidig service!
Älskar era tröjor och det t-shirts
Älskar era tröjor och det t-shirts. Behöver byta en tröja dom det blev fel storlek på.
Hur gör jag det?

Helnöjd
En mycket bra köpupplevelse totalt. Smidigt och lätt att navigera på en trevlig hemsida. Snabb leverans. Jag beställde en storlek för liten. Mycket snabb och trevlig kommunikation för att få ordnat med retursedel och ny storlek. Supernöjd helt enkelt.
Fick fel t-shirt mailat men inte hört…
Fick fel t-shirt mailat men inte hört något ifrån dom..

Réponse : Acqua Limone
Fick hjälp direkt .Kunde skicka…
Fick hjälp direkt .Kunde skicka tillbaks fel plagg.
smidigt.
Bra produkt levererad i tid.