Jeg blev naturligt gravid i 2. fulde cyklus af mit forløb hos dygtige Nicolaj. Både Nicolaj og Anna Sophie er meget søde, dygtige og professionelle og det er altid en god oplevelse at komme i klinikke... Voir plus
Jeg har gået til akupunktur hos Anna Sophie ved AcuHouse i forbindelse med fertilitetsbehandling. Min krop skulle først i balance, da der var flere ting som påvirkede min fertilitet (for lavt stofskif... Voir plus
Jeg kan desværre ikke anbefale Acuhouse, da jeg ikke oplevede at blive taget godt hånd om, med et problem der fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg havde en klar forventning om at gå ind i et rum med... Voir plus
Jeg har gået til akupunktur hos Nikolaj i 5 år, og er utrolig glad for det. Nikolaj har hjulpet mig af med både græsallergi og kemikalieallergi på blot 5 behandlinger. Han er også min guru som jeg går... Voir plus
Akupunkturklinik i København med speciale i fertilitet, allergi og tinnitus.
Puggaardsgade 3, st.tv, 1573, København V, Danemark
- 20644450
- kontakt@acuhouse.dk
- acuhouse.dk
Verdens bedste Acuhouse
Jeg vil vove at påstå, at Nikolaj er verdens bedste akupunktør! Hvad han ikke har kureret mig, og min lille familie for.
Jeg startede ved Nikolaj i forbindelse med uregelmæssig cyklus, alt for mange menstruationssmerter og med en krop der var i kæmpe hormonel ubalance. Der gik ikke mange behandlinger før det var i orden - oveni købet forsvandt den urene hud, der hører med når man er en hormonbombe, og som prikken over I’et blev jeg gravid i første forsøg. Jet forsatte behandlinger som styrkede fosteret, og vi har i dag den mest perfekte datter. Under graviditeten blev jeg ramt af en gevaldig kvalme, der tyede jeg også til Nikolaj.
Når man træder ind i deres lokaler, bliver man bliver mødt af en utrolig varm, og nærværende stemning. Min mand gik til behandlinger for både allergi, kæbespændinger og irritabel tyktarm - alt det har Nikolaj også tryllet væk! Vi har anbefalet klinikken til nærmest hele vores omgangskreds, og de er ligeså vilde med stedet som os. KÆMPE anbefaling herfra. ❤️

Réponse de AcuHouse