During my work I travel a lot and to different countries and stay at a big variety of hotels. Some hotels are bad, some good and some hotels are really special. Hotel Admiral is one of the special... Voir plus
Godt hotel – men ekstremt dårlig kundeoplevelse. Mit ophold på Admiral startede rigtig godt. Jeg blev venligt modtaget i receptionen, og servicen ved ankomst var absolut tilfredsstillen... Voir plus
Fantastisk nytårsfest i perfekte rammer med super velsmagende og flot anrettet menu med tilhørende vine afstemt til madens karakter og smag. Service og betjening helt i top. Særlig tak til vores tj... Voir plus
Ekstremt dårlig kundeoplevelse
Godt hotel – men ekstremt dårlig kundeoplevelse.
Mit ophold på Admiral startede rigtig godt. Jeg blev venligt modtaget i receptionen, og servicen ved ankomst var absolut tilfredsstillende.
Jeg havde booket opholdet cirka 6 timer før ankomst via en tredjepart. Ved check-in gjorde jeg opmærksom på, at jeg muligvis var nødt til at rejse hjem tidligere grundet et vigtigt møde. Jeg fik at vide, at det nok ikke var et problem, så længe jeg kontaktede receptionen dagen efter for at forkorte opholdet.
Da jeg dagen efter henvendte mig i receptionen, fik jeg dog besked om, at de “desværre” ikke kunne forkorte opholdet på grund af interne regler. Det undrede mig, da jeg havde fået en anden melding ved mit tredje parts rejsebureau. Jeg spurgte derfor, om de selv mente, at det var god kundeservice. Hvilket de tøvede omkring. Jeg vil understrege, at personalet i receptionen fortsat var venlige og imødekommende, selvom de var bundet af politikker.
Situationen ændrede sig markant, da supervisor Phillip Nielsen blev involveret. Hans optræden var uprofessionel og uengageret. Han virkede uinteresseret i at lytte, talte nedladende og fremstod arrogant i sin kommunikation. Da jeg igen stillede spørgsmål til kundeserviceniveauet, blev svaret blot, at “det er reglerne”.
Dialogen eskalerede unødigt, og da jeg valgte at afslutte samtalen, halvirriteret det medgiver jeg, så foreslog han i en at jeg måske burde forlade hotellet med det samme - og truede med at afslutte opholdet. Det var en fuldstændig unødvendig og uacceptabel kommentar.
Jeg har boet på hoteller over hele verden, men har aldrig oplevet så dårlig håndtering af en ellers simpel situation. Regler og politikker er én ting – men måden man behandler sine gæster på, er noget helt andet.
Jeg er ærligt talt rystet over oplevelsen.
Great hotel, staff, service and rooms
Hotel Admiral is one of the special ones. You’ll find charming and luxurious rooms, smooth check-ins, a 5-star staff & service from front-end to back-end and a an unbeatable breakfast/dinner.
5/5
Tidligere 5 stjerner- Max 3 stjerner nu
Tidligere altid 5 stjerner! Vi er kommet på hotellet + 20 år. Efter ombygning er den stilfulde og hyggelige bar udskiftet med en fyrretræs pavilion- bambus møbler - høj musik og mad lugt fra åbent køkken. Ombygget værelse men sengen fylder hele rummet og kan ikke komme rundt om.
Mega dårlig betjening receptionist har…
Mega dårlig betjening receptionist har ikke styre på deres job vi har betalt mange penge vi forventer bedre behandling og professionel service....
Vores første ophold & absolut ikke…
Vores første ophold & absolut ikke sidste gang. Super service, meget imødekommende & hjælpsomme unge mennesker i receptionen. Værelset var virkelig en oplevelse ( rent og pænt m flot udsigt)derfor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ikke meget nytår over Admiral Hotel!!!! Dyrt og kedeligt!
Kedeligt og dyrt nytårsarrangement...
Maden og vinen var god og værelserne skønne, men vi kunne ikke på nogen måde mærke, at det var nytårsaften på Admiral Hotel eller Restaurant Salt.
Der var ikke på nogen måde kræset for rummet, hvor vi så Kongens nytårstale, det var ret trist. Der var ingen storskærm med Rådhusklokker eller anden bekendtgørelse da kl. nærmede sig 24 - og der var absolut ikke hyggeligt i "baren", hvor vi kunne sidde og nyde aftenen efter middagen - en kold lobby uden stemning - og uden Kahlua :o) I det hele taget en meget tam nytårsoplevelse, slet ikke som vi havde fået den beskrevet af venner, som har været på hotellet til nytårsarrangementer for nogle år tilbage.
Det er vist det man kalder en fuser!!!!
Venlighed og professionalisme. Kompetente medarbejdere.
Som sejlende gæst ved Ophelias Plads.
Ved henvendelse blev vi mødt af en ung mand ved navn Jonathan, der optrådte yderst venlig og imødekommende - i en grad der fortjener anerkendelse.
Høflighed og professionalisme når det er bedst.
Helt klart et sted der kan anbefales.
Virkelig kedeligt…
Virkelig kedeligt julefrokostarrangement.
Maden var, med undtagelse af grisen til forretten, ikke smagt til. Anden havde ingen smag overhoved. Tilbehøret var kål og rå løg. Trist. Risalamande var ekstremt sød. Der havde ikke været en kok i nærheden af det mad, desværre.
Ingen alkoholfrie alternativer til velkomst. Så kunne man stå dér, uden et glas sammen med ens kollegaer.
Eneste alternativ til vin til maden tjeneren tilbød, var øl. Tror aldrig jeg har været set sted, hvor eneste alkolholfrie alternativ, var lunken vand.
Håndtørrer på toilettet (som også blev brugt af personalet) virkede ikke.
Eneste positive var selvbetjeningsgarderoben, så man hurtigt kunne komme væk fra det meget triste sted.
Fantastisk firmaevent på Copenhagen Admiral Hotel
Kære Copenhagen Admiral Hotel
I forbindelse med et firmaevent i jeres fantastiske flotte lounge lokale, vil jeg gerne give en kæmpe ros, til både jeres eventteam (Camilla & Sophie) samt personalet på selve aftenen. Helt fra start fra vores forespørgsel, til selve aftenen, blev alt håndteret professionelt, med hurtige tilbagemeldinger, stor fleksibilitet og opmærksomhed på, hvad vi gerne ville med vores aften. Det har virkelig været en fornøjelse at være i hænderne på Copenhagen Admiral Hotels personale i alle henseender, hvor aftenen levede op til vores forventninger…og mere til. Jeg kan på det varmeste anbefale event, reception eller andet arrangement på Copenhagen Admiral Hotel.
Fantastisk Hotel
Flot hyggeligt hotel med lækre værelser og der er pænt og rent. Flinke, rare og hjælpsomt personale. Den bedste seng jeg har sovet i og det bedste hotel jeg har prøvet.
Flotte værelser og god service
Vi havde lidt problemer på værelset som der med det samme blevet taget hånd om og vi fik derefter et nyt værelse samt en kompensation for udlejligheden.
Dette var ekstremt højt service niveau som vi er meget tilfredse med.
Hotellet har en fantastisk placering og flotte værelser.
Tak til den lyshårede manager i receptionen for hendes erfaring og professionelle håndtering.
Aircondition virkede ikke
Aircondition virkede ikke
Udsugning i bad virkede ikke
Manglende rengøring
Glemt Boose headset selvfølgelig ikke fundet
Overhovedet ingen skabsplads
Dårlig betjening på Terrassen
Bestilte 2 ens drinks på
SALT Terrasse. De var IKKE ens i størrelse. Vi bad pænt tjener om at se på forskellen, men hun gad ikke en gang komme til bordet og sagde på afstand, at hun ikke kunne se der var noget galt. Vi forlangte en ny, som blev lavet med surhed. Den smagte dog godt, men øv en dårlig betjening.
Min mand & jeg er ellers glade for…
Min mand & jeg er ellers glade for hotellet, og har overnattet ved flere lejligheder.
Værelset, maden og betjeningen i restaurant og reception er super, men betjeningen på terrassen var absolut en skuffelse. Det er jo ellers en fantastisk beliggenhed, men mere dovent og lad indstilling fra de unge tjenere skal man lede længe efter. Vi ventede over 1/2 time på vores drinks (og der var absolut ikke travlt) og fik 2 gange forkerte bestillinger. Der mangler i den grad en “ voksen “ og lidt opdragelse. Man betaler et pænt beløb for en overnatning, så forventer man også ordentlig betjening. Stram op hvis vi skal komme igen.
Restaurant SALT sørgede for en total gourmet oplevelse …
Vi kan varmt anbefale at afholde et større selskab på restaurant SALT. Maden var fantastisk, og som vegetar blev man heller ikke snydt for en gourmet oplevelse. Super professionelt personale og flot opdækkede borde i smukke rammer. Vore udenlandske gæster var meget begejstrede. Det var vi også hos FrontIoT :=)
Great location
From 5th to 9th December 2022. Very well located, very near to Nyhavn. Staff always pleasant, well mannered and helpful. Rooms well appointed to a high standard. Ours on floor 4 were quite new. Tea & coffee complimentary in rooms. Mini bar - avoid as most hotels. Great SMART TV that you can even stream YouTube on. Bluetooth in bathroom, but we didn’t use. For breakfast there was a reasonable choice, but most was only warm, not hot! “Salt” restaurant, we booked, but then cancelled after viewing the very expensive, limited menu. We don’t like to eat gold! Steak at over £50 is just too much, but really a poor selection. Everywhere in the hotel was toasty warm, when temperatures outside were sub zero.
ØV oplevelse til julefrokost
ØV oplevelse til julefrokost, fin service, pænt pyntet borde, dårlig mad, små portioner, de fleste i selskabet gik sulten fra borde.
Talte med en dagen efter der havde haft samme oplevelse ugen før 👎🏼
Vi fik serveret “espresso Martini” i hvidvin glas 👎🏼👎🏼