Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je vanwege omslaande weersveranderingen snel afdekproducten nodig hebt, dan zit je hier, vanwege de snelle levertijd, perfect. Wil je ook nog even iets doornemen, dan kan dat hier ook goed, want h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik het schaduwdoek voor mijn raam aan de buitenzijde als bescherming tegen de zon. Daar kunnen mijn orchideeën niet tegen! Heb zelf de maat opgenomen en het plaatsen van de ogen aan jullie ove... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

De kwaliteit is niet zoals verwacht. Dekzeil erg gevoelig, meteen al zichtbare plekjes als je het zeil ergens overheen doet en afwerking met band rondom slordig genaaid. Ook de ringogen zijn niet geli... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel verzonden en ontvangen. Product beantwoord aan de beschrijving en was zorgvuldig verpakt.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de matériaux de construction

Écrit par l'entreprise

De goedkoopste online leverancier van afdekzeilen, bouwhekzeilen, steigernetten, PVC afdekzeilen, aanhangwagennetten, accessoires en maatwerk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en kwaliteit. Niet alleen het grootste assortiment, maar ook de snelste levering tegen de laagste verzendkosten!

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Gescheurd bij de ogen

Vorige week heb ik een PVC afdekzeil gekocht, een 400 grams, dus je mag iets verwachten van de kwaliteit. Deze opgehangen aan een overkapping die beschut staat. Bij de eerste de beste windvlaag is dit zeil uit z’n ogen gescheurd. Als reactie kreeg ik dat het mijn eigen schuld was. Te strak opgehangen. Dus geen medeleven of service. Pech voor u.

10 décembre 2024
Logo de Afdekproducten.nl

Réponse : Afdekproducten.nl

Goedenavond! Bedankt voor uw 1-sterrenreview. Om de lezer even het complete verhaal voor te houden, volgt hieronder onze mailwisseling.

E-mail van R. Slob op 09.12.2024 om 19.31u

Hallo,
Afgelopen week heb ik een stevig afdekzeil
Bij jullie gekocht, namelijk een 400 grams PVC-zeil.
Ik heb het zeil afgelopen zaterdag opgehangen.
Afgelopen nacht, de nacht van zondag op maandag is het zeil al stuk gegaan.
Ik heb het zeil met alle ogen vastgemaakt. Een mooi geheel, geen vouwen of wapperende delen. Nu heeft het wel gewaaid, maar geen storm.
De kwaliteit valt mij dus tegen en ik ben erg teleurgesteld.
Kunnen jullie service bieden?
Met vriendelijke groeten, Rudy Slob en Joyce Wong

//////////////////////

Reactie van Afdekproducten.nl 09.12.2024 om 20.15u

Goedenavond!

Bedankt voor uw reactie.

Vervelend om te zien en lezen dat uw zeil op sommige plaatsen al gescheurd is.

Helaas is dat wel te verklaren. U heeft dit zeil verticaal handen en vervolgens strak vastgezet, zonder enige vorm van elastische ( en dus meebewegende ) bevestiging.

U kunt zich dan voorstellen dat harde wind op een oppervlakte van 15m² dit tot gevolg heeft. Op deze wijze is geen enkel zeil met bevestigingsogen hiertegen bestand helaas.

Het is vervelend om te moeten melden, maar dit heeft niet te maken met de kwaliteit van het zeil, maar met de manier van bevestiging en het doeleinde ( verticale windvanger van 15m² )

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Afdekproducten.nl

Super!

Zeil op maat besteld 650 gram/m2
Maandagavond besteld, zaterdag al binnen!
Keurig afgewerkt, op een lijmvlekje na, als ik dan superkritisch moet zijn, voor mij een 9,8!

19 octobre 2024

Uitstekend bedrijf

Overzichtelijke website. Ruime keuze.
Snelle levering van kwalitatief product, uitstekend verpakt.
Prima gereageerd op een melding mijnerzijds
van foutief ingevuld e-mail adres.
Een correctie binnen een paar uur, zelfs na sluitingstijd!!
Ik kan en zal dit bedrijf zeker aanbevelen !

25 septembre 2024

Fout snel hersteld

Ik kreeg een van de toegestuurde spanbanden niet in elkaar gehaakt, lijkt een fabricagefout. Afdekzeilen.nl heeft onmiddellijk een nieuwe band laten bezorgen, hulde!

28 février 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Het bedrijf biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding. De ondernemers willen je helpen en hechten er waarde aan, dat je tevreden bent.
Een punt van verbetering is de kwaliteitscontrole vooraf: eerst een foutief zeil geleverd, daarna een scheef zeil, maar uiteindelijk toch een goed zeil.
Ondanks dat is het een zaak om terug te komen.

27 septembre 2023

Prima bedrijf!

Telefonisch contact gehad, uitstekende informatie over het product. Daarna rond 16.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd.

5 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Het product was na een klein windje al…

Het product was na een klein windje al kapot
Word afgedaan met ,ja tegen bepaalde windsterkte is dit zeil niet op berekend pffff

27 août 2023
Logo de Afdekproducten.nl

Réponse : Afdekproducten.nl

Goedemorgen! Bedankt voor uw reactie. Wij ontvangen op 7 sept. jl. om 19.55u de onderstaande reactie van u:

Op 27-08-2023 bij u een zeil besteld onder factuurnr 20234689 er zit zowel een fout in welke zal gaan lekken en alle aansluitingen scheuren los
Lijkt me toch niet de bedoeling voor me dure geld
Hopend op een passende oplossing
Mvg rene

///////////////////////////

Vervolgens hebben wij u op 8 sept. jl. om 10.31u onderstaande reactie gestuurd:

Goedemorgen!

Dank voor uw reactie en vervelend om te zien dat de ogen zijn uitgescheurd op bepaalde plekken.

We vermoeden dat er echt te veel kracht op deze ogen van uw 6x12m witte afdekzeil heeft gestaan.

Dit is op zich een prima zeil van € 52,42 ( excl. BTW ) maar u zult begrijpen dat er voor deze kwaliteit ook een maximum aan zit als het gaat om de treksterkte en scheurweerstand.

De vreemde weefselstructuur in het midden zal ik eens aan mijn leverancier laten zien om te zien of daar nog wat mee gedaan kan worden.

///////////////////////////

Kennelijk vond u de reactie van de ons/ fabrikant te lang duren en heeft u deze negatieve beoordeling geplaatst .....

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Geen vijf sterren omdat ik het jammer vind dat de ringen aan de kanten niet op dezelfde afstand zitten. Daardoor net een beetje slordige afwerking.

1 septembre 2023

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus