Drone inspectie
Een duidelijk rapport bracht een overzicht van ons gebouw. Top!
AgDrones is een Belgisch dronebedrijf gespecialiseerd in professionele inspecties en luchtopnames. Vanuit Lommel bedienen wij particulieren, vastgoedbeheerders, installateurs, aannemers en bedrijven in heel België. Met geavanceerde drone-technologie brengen wij moeilijk bereikbare plekken veilig en efficiënt in beeld — zonder steigers, hoogwerkers of risicovolle klimpartijen. Onze kernactiviteiten omvatten dakinspecties, gevelinspecties, zonnepaneleninspecties en algemene drone-inspecties voor onderhoud, schade-inventarisatie en technische rapportage. Daarnaast leveren wij professionele foto- en video-opnames voor projecten, vastgoed en marketing. Elke opdracht wordt uitgevoerd door een gecertificeerde piloot met de nodige EASA-vergunningen en volledige verzekeringsdekking. Wat AgDrones onderscheidt, is de combinatie van technische expertise en persoonlijk contact. U spreekt rechtstreeks met uw piloot — geen callcenter of tussenpersonen. Na de vlucht ontvangt u heldere beelden en rapporten, doorgaans binnen 48 tot 72 uur na de opname. Zo kunt u snel beslissingen nemen over onderhoud, renovatie of verzekeringsclaims. Of het nu gaat om een lekkend dak, een gevel die gecontroleerd moet worden, zonnepanelen met mogelijke defecten of een project dat professionele luchtbeelden nodig heeft: AgDrones biedt een veilige, kostenefficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Wij werken transparant met duidelijke offertes en heldere communicatie van aanvraag tot oplevering. Wilt u weten wat een drone-inspectie voor uw situatie kan betekenen? Bezoek agdrones.be of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.
Zwarte Weg 27, 3920, Lommel, Belgique
Aucune trace de demande d’avis
Een duidelijk rapport bracht een overzicht van ons gebouw. Top!
Na een storm merkte ik dat er iets mis was aan onze schoorsteen. Dankzij de droneinspectie werd snel duidelijk dat het lood was losgekomen. Ik kreeg duidelijke foto's en wist meteen welke herstellingen nodig waren. Snelle service en een correcte aanpak.
Tijdens een algemene inspectie liet ik een dronecontrole uitvoeren. Op de beelden werden enkele scheuren zichtbaar die vanaf de grond niet te zien waren. Zeer tevreden over de snelle en professionele aanpak.