Hurtig udrykning allerede samme dag vi…
Hurtig udrykning allerede samme dag vi ringede akut med en opgave. Sød og rar og løste opgaven perfekt.
Skod firma med en arrogant chef han…
Skod firma med en arrogant chef han holder som det passer ham også holder han sku os på en handicap plads for at få sin mad siger alt om den type person at hans firma eksisterer må være på gæld gal en joke
Tjo hvad kan man sige ....
Tjo hvad kan man sige ..... Henrik the boss kom ud for at besigtige og afgive tilbud på at få Fjernet vores gamle oliefyr.
Det blev estimeret til at 2 mand skulle bruge 2 dage til opgaven. Vi blev dog enige om at en ok pris ville være 6000kr.
Efter ca.3 uger og en rykkende telefonopringning dukkede der endelig en montør op.
Han var på opgaven i ca 1,5 time og havde i ca. 30 min. assistance af en medhjælper til at bære fyret bort.
Efterfølgende kontaktede jeg firmaet for at få en forklaring på på det manglende tidsforbrug i forhold til prisen, men sjovt nok blev mine opkald ikke besvaret.
Desværre havde jeg i min naivitet allerede givet firmaet et forskud på opgaven, (6000kr) og da jeg bad om en forklaring på den store forskel i pris i forhold til tidsforbrug, blev der bare snakket udenom og det var åbenbart bare sådan det var.
Jeg føler mig taget i .... , dårligt behandlet og snydt.
Så mit bedste råd til jer der skal ha’ lavet vvs opgaver ...... find en anden leverandør end Agners VVS fra Faxe Ladeplads, eller løs opgaven selv.... det vil spare jer for mange ærgelser og penge 😡
Hvis man kunne give nul stjerne
Hvis man kunne give nul stjerne, havde dette været min anmeldelse. Magen til dårlig kundeservice skal man godt nok lede længe efter.
Vi skulle have skiftet håndtag samt lister på vores glasdør. Ringer for at lave en aftale - i august. De lover at vende tilbage i løbet af et par dage. Efter 14 dage ringer vi og rykker. Ingen undskyldning - nærmest ligeglade. De kommer dog og måler op.
En måned går - vi hører intet. Ringer igen og rykker. Manden jeg taler med, siger at de har smidt vores mål væk, og de må komme igen. Vi spørger hvorfor de ikke har ringet selv - det gider de ikke svare på. De kommer så efterfølgende dag og taget nye mål. Herefter venter vi igen - 3 uger. Vi ringer igen - beskeden er at de da lige præcis idag, venter at vores ting skal ankomme og at de vil ringe dagen efter og lave ny aftale. En uge går og vi hører stadig intet.
Vi ringer igen og laver ny aftale. Den aftale var så i dag kl 11. Da klokken bliver 11:30 og ingen er dukket op, ringer vi og rykker. Svaret er: Nå men altså vi er 1 times kørsel fra jer, så vi kommer først senere. Vi spørger indtil hvorfor de ikke har ringet? Det gider de slet ikke svare på! Vi spørger igen. Stadig helt stille i røret, hvorefter de lægger røret på! Tænker ikke at vi nogensiden bruger dette firma igen!
manglende kundeservice
Vi valgt at bruge Agners VVS til vores køkkenprojekt, i første omgang skulle vi bare have lavet en gas installation og tilslutte gaspladen, det udviklede sig til, at der os skulle ud bedres en ulovlig vandinstallation.
Første dag ville de komme kl 8, ender vi med at ringe til dem ca 10:30, for at hører om vi ikke havde en aftale. De kom så ca 11:30 der var noget akut, men det ringede man ikke og fortæller.
Anden dag kom de til tiden.
Tredje gang de skulle komme ringer vi igen til dem og spørg om vi ikke havde en aftale kl 8. Her var igen noget akut og de kunne ikke nå os samme dag. igen ringer man ikke og aflyser, det kostede mig en halv arbejdsdag.
Fjedre dag kom de og lavede gasinstallationen færdig og ødelægger den ene dysse i gaspladen så vi ikke kan bruge bluset.
Vi har talt sammen, at de har været hos os sammenlagt ca 10 timer. På fakturaen kræver de for 14 timer. Svaret da vi brokker os over antallet timer. Vi skulle betale for pakning og oprydning af deres bil og de havde jo ikke sagt vi skulle være hjemme når de kom.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.