Agroland Avis 1 077

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at navigere på hjemmesiden og dejligt bredt udvalg. Samt hurtig og problemfri levering. - handler gerne her igen en anden gang :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt at navigere på hjemmesiden. Hurtig betjening og forsendelser. Har handlet der rigtig mange gange. Har fortalt flere af mine bekendte om Agroland. Anbefaler

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har flere gange bestilt gennem agroland og altid haft en god oplevelse. Gode priser og hurtig levering. Der var noget af mit hestefoder, der var gået i stykker under transporten og det manglede de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter køb og modtagelse af faktura er der tavshed omkring leveringstid. Ca 5 min efter køb modtager jeg en meddelelse om at noget er gået galt og der skal betales igen, men denne gang er det ikke b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de randonnée équestre

Informations provenant de diverses sources externes

AgroLand er en af Jyllands største specialforretninger med alt til dyr og hobby. I AgroLand lægger vi meget vægt på, at give dig som kunde, en god oplevelse hver gang du handler hos os. Vi har et veluddannet personale med hvert deres speciale, og vi bestræber os altid på at give dig gode råd og en professionel rådgivning. Hos AgroLand forhandler vi dyreartikler og produkter til alle typer dyr. Om du er hunde- eller katteejer, holder fugl eller fisk eller passioneret hesteejer, er du sikker på at finde alt, hvad du skal bruge hos AgroLand. Vores hjemmeside er opbygget i kategorier, så det er nemt og overskueligt at finde netop de produkter du søger. Har du spørgsmål til vores produktkategorier er du altid velkommen til at kontakte os.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Agroland

Det er lige sådan det skal være, for der er intet sjovt i at vente for længe, Marianne! Tusind tak fordi du tog dig tid til at sætte et par ord på din oplevelse herinde. Vi håber at se dig igen!

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg bestilte afskallede solsikkefrø 4 x…

Jeg bestilte afskallede solsikkefrø 4 x 3 kg for en uge siden. Jeg fik sms fra Agroland om, at de ikke længere var i sortimentet, og min ordre var derfor annulleret. Ikke desto mindre figurerer de stadig, her en uge efter, på Agrolands hjemmeside. Det er jo hverken tilfredsstillende eller tillidsvækkende. Ærgerligt, for jeg har handlet mange gange hos Agroland, og det har tidligere været helt i orden.

10 septembre 2023

Réponse de Agroland

Åh, Hanne, det har jeg fuld forståelse for. Jeg er helt enig med dig, at dette kunne have været undgået. Det beklager vi!

Grunden til, at vi ikke har prioriteret at manuelt opdatere vores hjemmeside, er fordi at en stor ny hjemmesiden er lige på trapperne, og dertil går alle vores ressourcer i øjeblikket med at få den stablet på benene. Vi er i fuld gang med at gennemgå tusindvis af produkter og få dem flyttet. Den nye side får en vigtig funktion som vi har savnet længe - automatisk lagerstyring - og dermed skulle vi gerne undgå situationer præcis som denne!

At løsningen er på trapperne er en ringe trøst, og vi beklager din oplevelse - vi håber du vil give vores nye side en chance når den kommer, og forhåbentlig vil du opleve en kæmpe forbedring!

Tusind tak for din feedback - det er netop fordi I er villige til at give lyd, at vi ved hvad vi skal gøre bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Billige og vigtige plejemidler til hund

Originale øjendråber til "Diamantøjne" ½ pris 👍
God og hurtig betjening. Varerne bliver sendt hurtigt. Fortjener alle 5 stjerner

8 septembre 2023

Réponse de Agroland

Wup wuuup for det ekstra gear på pakketjansen og postknallerten! Der er ikke meget der slår at få lavet en god handel, Hanne - hvor er det skønt at det er din oplevelse. Vi takker for besøget!

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg og konkurrencedygtige priser ✌️

Vi har købt flis og kaninmad. Godt udvalg og konkurrencedygtige priser ✌️

7 septembre 2023

Réponse de Agroland

Hvor er det dejligt at høre vi har ramt plet her, Anne Kirstine! 🎯 Tusind tak for at sende pilen retur med fem flotte stjerner!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god vejledning med hvilket mad…

Virkelig god vejledning med hvilket mad jeg skulle købe til min hund

7 septembre 2023

Réponse de Agroland

Det er simpelthen flødeskum på toppen, at du lige svinger indenom med så skøn en anmeldelse, Susanne! Jeg er pavestolt af, at du føler dig godt guidet igennem den store foderjungle - det er derfor vi er her. Tusind tak!

Dejlig butik

Jeg syndes det altid er dejlig at handle med Land i Vamdrup både når jeg har bestilt og lader det afhente som denne gang og når jeg personligt kommer i butikken for at handle snakke med jeres skildpadde og papegøje

Réponse de Agroland

Sikke dejlige ord! Det bør altså fejres, at du har haft så herlige oplevelser hos os. Jeg kan se du har taget en funklende stjerneregn med. Så tager jeg musikken med og danseskoene på, og så får vi sendt de rosende ord videre til mine dygtige kollegaer i Vamdrup!

Kæmpe tak for en fest af en anmeldelse - lad os fortsætte den gode stil sammen mange år endnu!

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være
Det fungerer bare.

4 septembre 2023

Réponse de Agroland

Ingen ko på isen, ingen slinger i valsen - det er simpelthen så dejligt at høre, Jan! Tusind tak for de pæne ord og de flotte stjerner. Vi håber at se dig igen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ingen problemer

Ingen problemer
Alt gik godt
Gode skarpe priser

23 août 2023

Réponse de Agroland

Jesper, jeg er bare super henrykt over, at du har fået lige præcis den service, vi går på arbejde hver dag for at give! Tusind tak for din anmeldelse og tak for besøget. Vi håber at se dig igen!

Super fin behandling

Super fin behandling, da jeg satte spørgsmålstegn ved et tidligere købt produkts kvalitet.

Réponse de Agroland

Der skal ingen slinger i valsen være, Ejvind - så hvor er jeg glad for at du har følt dig godt behandlet! Tusind tak fordi du delte din oplevelse med os herinde. Vi håber at se dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering ved den…

God service og hurtig levering ved den seneste ordre

Réponse de Agroland

Det er bare så dejligt at høre, Jamilla, og hvor var det pænt af dig at kvittere med fem funklende stjerner! Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter til gode priser.

Meget hurtig ekspedition. Havde varen dagen efter bestillingen. Varen svarer helt til beskrivelsen og mine forventninger. Gode produkter til gode priser.

26 août 2023

Réponse de Agroland

Hanne, det er jo en fornøjelse at læse med her. Fantastisk at du oveni din gode oplevelse kvitterer med at svinge herind forbi, og kaste så flot ros afsted til os - tusind tak for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne har levet op til forventningerne

Jeg har været tilfreds med de varer, jeg hidtil har fået leveret.

1 septembre 2023

Réponse de Agroland

Så er der jo ingen ko på isen, Annie, og det er bare dejligt at høre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at sende så fin en anmeldelse vores vej - det værdsætter vi. Vi håber at se dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Min oplevelse med agroland kan kan kun…

Min oplevelse med agroland kan kan kun kaldes suverænt. Jeg bestilte min vare om formiddagen og fik den leveret næste dag inden kl. 12 . Varen var som forventet, ikke noget at klage over. Det var hurtig og effektiv.Jeg kan kun varmt anbefale handel med agro-
land.

venligst elke magnusson

21 août 2023

Réponse de Agroland

Elke, for filan - det der var lige det, der skulle til for at få mit humør banket helt op på 130%. Hvor er det bare top-fedt, at du dribler inden om med en parade af stjerner og søde ord, der nærmest gør det svært få armene ned igen.

Tusind tak for din tid og de fornemme ord - de er værdsat, ka' du tro!

Réponse de Agroland

Det er bare så skønt at høre, Lone, og hvor er det dejligt du havde lyst til at sende så fin en anmeldelse vores vej. Tusind tak! Vi håber at se dig igen.

Hurtig Afsendelse.

17 août 2023

Réponse de Agroland

Der er snart ikke noget bedre end når postmanden har hældt turbo-benzin på knallerten, Leif! Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen!

hurtig levering

hurtig levering , god pris

16 août 2023

Réponse de Agroland

Det er bare skønt at høre, Lene! Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget fin og fremragende behandling…

En meget fin og fremragende behandling af min ordre. Vil meget gerne rose firmaet og ønsker om, ar mange handler der.

15 août 2023

Réponse de Agroland

Ruth, der er altså ikke noget, der tanker min energi op som at læse om kundeoplevelser som din, hvor du har mærket et nærvær og bare har fået den allerbedste service. Det er jo sådan en anbefaling som din vi går og stræber efter! Tusind tak for de flotte ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds både med handlen og…

Meget tilfreds både med handlen og varerne, sødt og hjælpsomt personale 😃👍

5 août 2023

Réponse de Agroland

Det lyder simpelthen som om, at du har fået en af de helt gode kundeoplevelser, Annemette- og nøj, hvor er jeg bare glad for det.

Jeg tager lige din flotte anmeldelse, og ekspederer hele molevitten videre til mine kollegaer, så de også mærker den. Tusind tak fordi du brugte et øjeblik af din tid på at dele din oplevelse herinde!

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Gode produkter
Fin service

20 juillet 2023

Réponse de Agroland

Hold da helt ferie for en skøn anmeldelse du disker op med her, Tenna! Jeg er så glad for, at det var den oplevelse du fik med dig.

Tusind mange tak for at svinge forbi med sådan en flot virtuel high-five - det værdsætter vi!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus