Agroland Avis 1 076

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at navigere på hjemmesiden og dejligt bredt udvalg. Samt hurtig og problemfri levering. - handler gerne her igen en anden gang :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt at navigere på hjemmesiden. Hurtig betjening og forsendelser. Har handlet der rigtig mange gange. Har fortalt flere af mine bekendte om Agroland. Anbefaler

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter køb og modtagelse af faktura er der tavshed omkring leveringstid. Ca 5 min efter køb modtager jeg en meddelelse om at noget er gået galt og der skal betales igen, men denne gang er det ikke b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de randonnée équestre

Informations provenant de diverses sources externes

AgroLand er en af Jyllands største specialforretninger med alt til dyr og hobby. I AgroLand lægger vi meget vægt på, at give dig som kunde, en god oplevelse hver gang du handler hos os. Vi har et veluddannet personale med hvert deres speciale, og vi bestræber os altid på at give dig gode råd og en professionel rådgivning. Hos AgroLand forhandler vi dyreartikler og produkter til alle typer dyr. Om du er hunde- eller katteejer, holder fugl eller fisk eller passioneret hesteejer, er du sikker på at finde alt, hvad du skal bruge hos AgroLand. Vores hjemmeside er opbygget i kategorier, så det er nemt og overskueligt at finde netop de produkter du søger. Har du spørgsmål til vores produktkategorier er du altid velkommen til at kontakte os.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

hurtig levering

5 janvier 2024

Réponse de Agroland

Det er også bare lige sådan det skal være, Jan! Tusind tak for at svinge forbi med så fin en anmeldelse.

Réponse de Agroland

Det er bare så dejligt når man finder lige det man skal bruge, Ejgild, og hvor er jeg glad for, at vi kunne være behjælpelige her! Tusind tak for den fine anmeldelse.

Alt er godt.

Alt kørte lige som det skulle. Fra bestilling til afhentning. Bekræftelser og fakture. Alt er godt.

6 janvier 2024

Réponse de Agroland

Det er saftsusme sejt, at du så oveni kvitterer ved at smutte her forbi med favnen fuld af stjerner - tusind tak for det, Tanja!

Altid en god oplevelse!

Jeg har flere gange bestilt gennem agroland og altid haft en god oplevelse. Gode priser og hurtig levering. Der var noget af mit hestefoder, der var gået i stykker under transporten og det manglede derfor, hvorfor jeg hurtigt fik en kreditnota på dette. Rigtig god service!

12 janvier 2024

Réponse de Agroland

Patricia, den her tager simpelthen øverste trin på medaljepodiet! Wow, for en flot anmeldelse - tusind tak for det!

Fantastisk service

28 décembre 2023

Réponse de Agroland

Sådan en smuk anmeldelse giver simpelthen dejlig tilløb til den high-five jeg får lyst til at give dig, Birgitta! Tusind tak for at kick-starte dagen med et hav af flotte stjerner.

Hurtigt og godt

22 décembre 2023

Réponse de Agroland

Amen, det er jo lige som det bare skal være, Jeanette, og det bliver vi så glade for at høre herinde! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en dejlig anmeldelse - det værdsætter vi.

22 décembre 2023

Réponse de Agroland

Ikke så ringe når lager- og postmand har nytårsraketterne spændt godt på, Lis, og de bare er lynhurtige! Tusind tak for de fem flotte stjerner - de lyser flottere end noget fyrværkeri kunne.

Réponse de Agroland

Fem fine, fantastiske og helt fænomenale julestjerner lyser lige liiiidt ekstra over Agro-landet i dag, Magdalena! Flot af dig at kvittere med en dejlig anmeldelse - tusind tak for det.

17 décembre 2023

Réponse de Agroland

Det er altså altid et hit med kvik ekspedit, Henriette!
Tusind tak for fem flotte julestjerner - det varmer helt ude i krogene her i Agro-landet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Agroland sendte hurtigt og sikkert den…

Agroland sendte hurtigt og sikkert den bestilte vare, som var yderst tilfredsstillende

17 décembre 2023

Réponse de Agroland

Det er bare en klasse kombination, du beskriver her, Finn! Tusind tak for at dele din oplevelse og sende hele 5 stjerner vores vej. Ha' et helt igennem fantastisk nytår!

Réponse de Agroland

Og det er bare en lækker besked, at komme tilbage fra juleferie til, Elin! Tusind tak for at du tog dig tiden til at anmelde os - det varmer meget.

Noté 4 sur 5 étoiles

Pakke modtaget kvikt

Hunde bilsædet ankom som forventet. Det er pænt stort, den løse pude i sædet er dog for puffet og for bevægeligt. Vil udskifte inder puden med en mere stabil. Line til at hæfte i hundens sele er lige kort nok.

11 décembre 2023

Réponse de Agroland

Det er jo bare suveræn feedback til den næste, som ønsker sig sådan et smart bilsæde, Anita, og måske endda til leverandøren. Tusind tak for at sætte et par ord på din oplevelse og sende en fin række julestjerner vores vej.

Noté 5 sur 5 étoiles

Så super handel hver gang

Så super handel hver gang , om det er i butikken eller over hjemmeside
Absolut 5 stjerner herfra

11 décembre 2023

Réponse de Agroland

Wow, Dorthe, det er jo ren julemusik i mine ører det her! Absolut dagens bedste anmeldelse - lad os fortsætte den gode stil sammen.
Tusind tak til dig for at komme herind med fem flotte julestjerner til os!

det er bare ok

det er bare ok
mvh Søren

10 décembre 2023

Réponse de Agroland

Jamen så er der jo ingen ko på isen, Søren, og det kan vi li' at høre. Tusind tak for, at du kiggede forbi og spredte lidt ekstra julestemning med fem flotte julestjerner! 🎅

Réponse de Agroland

Ho, ho, hold da op for en tidlig julegave, du kommer med her, Carsten. Sådanne fem julestjerner lyser Agro-landet flot op i denne mørke tid - tusind tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var den 15/12 ude i Vamdrup for at…

Jeg var den 15/12 ude i Vamdrup for at købe afskallede solsikkefrø. Da jeg skulle betale, fortalte mig den søde kvinde ved kasse mig, at der fulgte en kasse mejseboller og en holder til dem med. Et tilbud de kørte for tiden. Det er god kundeservice

15 décembre 2023

Réponse de Agroland

Hvor er jeg bare glad for, at du er stukket afsted med sådan en førsteklasses kundeoplevelse, og tilmed lige fik lyst til at dele den med mig herinde, Irene. Det sætter jeg altså kæmpe stor pris på.

Jeg sørger for, at dine rosende ord når min søde og kompetente kollega i Vamdrup. Sådanne fem flotte julestjerner kan da ikke andet end at sprede lys og glæde - tusind tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte og varen kom 2 dage efter.

Jeg bestilte og varen kom 2 dage efter.
Dejligt - uden udfordringer

5 décembre 2023

Réponse de Agroland

Du får da godt nok pustet liv i min fredag, Martin! Alt er bare som det skal være, når du efterlader så flot en anmeldelse her i favnen på mig. Tusind tak, fordi du hev et par minutter ud af din dag til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

En venlig og god behandling i jeres…

En venlig og god behandling i jeres fysiske butik i Brande.

29 novembre 2023

Réponse de Agroland

Ihh, som din anmeldelse dog varmer i det koooolde vejr. Jeg skynder mig at sende din flotte anmeldelse videre til mine kollegaer i Brande, så de kan få et ligeså stort smil på læberne, som jeg sidder med lige nu. Jeg er ikke tvivl om, at de kommer til at værdsætte dine ord.

Rigtig mange tak for at komme herind og rose os med 5 flotte julestjerner!

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg fik besked om

Jeg fik besked om, at hvis jeg bestilte for 750kr mere, så ville jeg få leveringen gratis. Selvom jeg ringede til dem og sendte billeddokumentation på mail, så fik jeg at vide at det kan man ikke og det var vist en fejl.
Rigtig dårlig service👎🏻

1 décembre 2023

Réponse de Agroland

Vi beklager selvfølgelig forvirringen rigtig meget, Henrik! Vi skriver gerne med tydelig rød skrift, hvis varen ikke er inkluderet i vores fragtfri ordning, og dette gælder de fleste pallevarer, hvoraf man så ikke kan opnå gratis fragt på denne selvom man overgår 750kr.
Tak for din feedback - det skal vi have gjort tydeligere, så man ikke er i tvivl, for det er da bare rigtig træls. Det skal vi gøre bedre!

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Støvlerne svarede til beskrivelsen - der stod tage et nr højere end du plejer. Det passede.

5 décembre 2023

Réponse de Agroland

Dorte, det sender mig simpelthen til månen og retur med raketfart, når jeg læser med på dine roser her. Det gør bare en forskel når vi kender vores produkter godt! Jeg letter hatten og takker for den favnfuld stjerner, du kigger ind med her.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus