Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Had een medium Guru Kamado besteld. De verzending werd helaas na een halve dag wachten geannuleerd. Na ik direct een mailtje gestuurd had regeerde ze de volgende ochtend met een belletje (plus mail)da... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

ik zit nu al 4 weken tewachten op geld. had wat gekocht bij ahvoordeelshop. heb het terug gestuurd naar de afzender kreeg keurig mail binnen een PAAR WERKDAGEN word u terug betaald. heb de leverancie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring die je kunt bedenken met partner van AH ttp-concepts. Sep 2025 AirPods besteld, ontving ik pas in november. Waren vervolgens defect, wilde retourneren maar hielpen me tot aan het vo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Een ventilator gekocht via de AH Voordeelshop, geleverd door Lifegoods.nl. Verkeerde kleur ontvangen en na talloze telefoontjes, e-mails en loze beloftes ben ik nog steeds niet geholpen. Ik word conti... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

69 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dramatisch slechte service

Airpods besteld bij TTP Concepts via AH voordeelshop, wat een drama. Bestelling werd veel te laat geleverd en airpods werkten niet goed (nep artikel?). Pas twee maanden na maken van de melding met veel moeite mijn geld teruggekregen. Hier bestel ik nooit meer!

28 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

16/09/2025 Apple Airpods besteld via AH…

16/09/2025 Apple Airpods besteld via AH Voordeelshop. Eigenlijk ook min of meer omdat je ze ook kon kopen met inlevering van koopzegelboekjes.

Uiteindelijk bijna 2 maanden later werden ze geleverd door het bedrijf TTP Concepts BV. Tussendoor werd overigens wel gecommuniceerd door TTP over de vertraagde levering.

Vervolgens blijken ze niet goed te werken, dus dit aangegeven via de email op 12 nov 2025. Het eerste antwoord op mijn mail duurde 6 dagen en hoewel ietwat laat, kan ik daar prima mee leven. Maar het bleek een standaard antwoord met een stappenplan om de oortjes te resetten. Dat had ik uiteraard al geprobeerd, maar op verzoek van TTP nogmaals de handelingen uitgevoerd.

Het antwoord laat zich raden: De Airpods gingen alsnog niet werken, dus wederom een mail gestuurd met het verzoek om de Airpods dan terug te sturen. Het antwoord hierop, na herhaalde verzoeken om contact, duurde exact 6 weken. Vervolgens krijg je het verzoek om alle gegevens te mailen (welke al bekend zijn, want je moet ook het ordernummer aangeven)
Deze moet je eerst per mail terugsturen, maar vervolgens ook uitprinten en bijvoegen bij je pakket, waarvan je de retourkosten zelf moet betalen en dus niet vergoed krijgt.
Eea is nog steeds niet opgelost, maar wat ik gewoon echt niet begrijp van AH, dat is dat ze zo hun naam te grabbel gooien en in zee gaan met Cowboys, die onprofessioneel werken en absoluut niet ingericht zijn op grotere orderaantallen.

AH, word wakker ajb! Ik ben zo te lezen echt niet de enige met klachten over de Voordeelshop. Screen je leveranciers van te voren, zodat je eigen naam niet naar de ......... gaat.

27 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Terugbetaling vanuit AH blijft uit...

Leverancier heeft bevestigd mijn retourzending te hebben ontvangen, helaas blijft de terugbetaling vanuit Albert Heijn al 5 weken uit.

Klantenservice is waardeloos. Je moet zelf contact opnemen met de leverancier en ze zijn alles behalve behulpzaam.

Belachelijke gang van zaken en zeer teleurstellend voor een organisatie als Ahold. 1 ster is eigenlijk nog te veel.

22 janvier 2026

Zeer slecht

Zeer slecht! Bestel hier niet!! We hadden 2x 2 statafels met rokken besteld. Kregen alleen 2 statafels (dus er miste 2 statafels en 4 rokken). Voor een retour moest ik mailen naar Infinity Goods. Na 3 keer mailen nog steeds geen reactie. Meermaals de chat met de klantenservice geprobeerd, maar ik werd telkens uit de chat gegooid. Toen ik iemand telefonisch sprak van AH werd gezegd dat ik nog maar een keer moest bellen en dat dat binnen 3 dagen geregeld moest zijn anders was de retourtermijn voorbij. Ik heb alles geprobeerd om mijn retour te verwerken, maar werd totaal niet geholpen.

Zeer slechte klantenservice, en de producten zelf waren gewoon Chinese troep.

21 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Cloudpillow kussen besteld en…

Cloudpillow kussen besteld en geretourneerd. Na 3 maanden nog geen terugbetaling. Klantenservice chat gestart en na 24 dagen nog steeds geen terugkoppeling. Na aangeven een klacht in te willen dienen sluiten ze gewoon de chat! Waardeloos dus niks bestellen!

19 janvier 2026

Niet aan beginnen!

Niet aan beginnen. AH verwijst naar derden. Best Beauty Lux is zo'n bedrijf die ook bekend is als Parfumsparen en Beautyrewards. Na de betaling volgt er stilte. Telefoonnummers zijn ook niet bereikbaar en op email wordt ook niet gereageerd.

7 janvier 2026

Bestel hier niets

Bestel hier niets! Waardeloze service. En als het mis gaat, schuiven ze af op hun leverancier. Ik bestelde een steakmessenset van Laguiole. Mooie aanbieding. Zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden, via hun partner Touch Loyalty Solutions. Zodra je die naam ziet: vlucht! Sturen oude DHL Track en Trace codes. Adviseren om maar even langs de buren te gaan (daar hebben ze zelfs een “manager” voor, die deze onzin verzint). Lang verhaal kort: betaald…geen messen. Ik geef het ook wel een beetje op, maar waarschuw met deze review wel anderen: trap niet in dit rovershol.

11 décembre 2025

Guirlande 5 meter

Bij AH een guirlande gekocht 5 Meter leverancier: Infinity Goods B.V. Deze was kwalitatief ver onder de maat. Retourbon aangevraagd bij Infinity Goods B.V. 25/11 Na een week nogmaals gemaild. Eindelijk een retourbon. Product opgestuurd. En maar weer wachten. Na 2 weken weer gemaild en eindelijk een reactie dat ze 22/11 AH opdracht hadden gegeven om mij het retour bedrag uit te betalen. Nu nog even wachten. Exclusief verkrijgbaar bij AH? Nooit weer.

27 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht..slecht…Vorig jaar al problemen…

Slecht..slecht…Vorig jaar al problemen gehad met een bestelling en nu weer.Ik denk..Ach kan een keer gebeuren ,probeer het nog een keer. Het betreft de guirlande van 5 meter op stroom.Begin december bij Infinity Goods B.V. besteld.Nog niet ontvangen.Diverse keren een mail gestuurd naar de desbetreffende verzender..geen reactie of alleen de vraag :Wat heeft u besteld.Bestelnummer alles weer doorgegeven ..nooit meer iets gehoord,Annulering gedaan..nooit iets op gehoord…Nu bijna kerst…Ik wil gewoon mijn €29,- euro terug. Heb er nu niets meer aan.

8 décembre 2025

TTP Concepts Airpods AH

Bestelling reclame aanbod Apple Airpods.
Zeer late levering (op een gegeven moment wel communicatie hierover). Begin Oktober 2025.
Kapotte airpods, retour gestuurd na goed contact met klantenservice.

Maar nu... al weken wachten op reactie voor terugbetaling. Vandaag 18-12-2025

Mails gestuurd, voicemails ingesproken.
Tot nu toe geen reactie.

Communicatie, bv algemene mail, zou al helpend zijn, want wij zijn waarschijnlijk niet de enigen die AirPods retour hebben moeten sturen.

18 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer iets bestellen bij ah…

Nooit meer iets bestellen bij ah voordeelshop, na twee weken nog geen levering, dan bel je met de klanten service en wordt er verteld dat ik bij de leverancier er zelf achteraan moet gaan, laat staan dat ik mijn geld van hun terug krijg.
Beter bij bol iets kopen, terwijl ik dacht dat AH ergens voor stond.

15 décembre 2025

vlotte bestelling lege doos

ringbel besteld en die kwam vlot. nou ja de doos ervan. de inhoud zat er niet in. contact ah. wilen helpen maar na 3 dagen moet je leverancier bellen. dat kan niet wil alleen via mail. oke die sturen terug naar ahklantenservice. na 1,5 uur chat met 5 mensen weet nog niemand wat er gebeurt is elke keer opnieuw het verhaal., ze kunnen niets doen en hopen dat de leverancier meer voor me kan doen ik heb toch met AH een koopovereenkomst? nog ggen deurbel

20 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Onuitvoerbaar kopen cadeau kaart Thermen via Super Deals !

Heb 20 minuten met een medewerkster van de " klantenservice " gesproken . Slecht te verstaan en niet uit te leggen wat het probleem is ! Een actie van Super Deals , een cadeaukaart voor Thermen , waarde €60,- Tegen inlevering vol zegelboekje , spaarzegels € 52,- , dus €8,- korting. Maar met geen mogelijkheid een kaart van €60,- te bestellen ! Ook niet handmatig in te voeren . Ben naar klantenservice gegaan in Leidschendam waar ik vriendelijk werd geholpen door een medewerkster . Zij heeft van alles geprobeerd, maar een cadeau kaart van € 60,- is niet mogelijk ! Zij is daar 30 minuten mee bezig geweest !
Dus na alle moeite nog geen Thermenkaart , top actie , maar niet heus . En net zo'n ontevreden gevoel na het telefonisch gesprek met klantenservice .

17 novembre 2025

Trap er niet in

Echt, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Product besteld, alleen bevestigingsmail ontvangen. Na 2 dagen contact klantenservice: ' Het pakket is geleverd'. Dat is niet het geval, daarom contact ik ook. Ze kunnen je wel vertellen dat het is geleverd, maar niet door wie, waar, wanneer, hoelaat. Dan moet je zelf de leverancier van het product maar mailen. Oftewel, zoek het lekker uit met je bestelling via ons. Definitie 'klanten+service' is niet opgepakt bij AH Voordeelshop. Dit duurt onderhand ook alweer een uur, even chatten (!) en ik weet nog steeds niets. Echt, NIET OK. Trap er niet in, slechtste webshop & klantenservice ever.

13 novembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus