AIKI Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Na een week nog steeds niets ontvangen, twee mails gestuurd, geen enkele reactie. Zou bij PostNL zijn, maar daar is het pakje toegekomen zonder track & trace, status blijft op label aangemaakt staan... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

het idee om mensen aan te sporen rustiger te ademen is zeker nodig. Doch denk ik dat de gebruiksaanwijzing veeeeel te hoog gegrepen is voor de meeste mensen. ik doe regelmatig hart-coherentie 6 ade... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen. Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige manier om je adem onder controle te krijgen en tegelijkertijd een prachtig sieraad. Als ademtherapeut zou ik deze zeker aanbevelen. Bovendien was het contact met het hoofdkantoor zeer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Het eerste échte sieraad dat helpt tegen stress, angst- en paniekaanvallen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

De bezorging.

De bezorging.
Ligt niet aan jullie, d.w.z. niet meer dingen bezorgen met DHL, post.nl is veel betrouwbaarder

26 novembre 2023

Beste Elly,

Bedankt voor je bericht en feedback.
Wij vinden het vervelend dat de bestelling wat langer heeft geduurd dan normaal. De postvervoerders hebben het momenteel erg druk door Black Friday en Sinterklaas. Wij hebben ook pakketten met PostNL verstuurd maar ook zij hebben momenteel vertragingen, merken wij.
Onze excuses en alvast veel plezier met je bestelling.

Team AIKI

zware kwaliteit

Super snelle verzending! De kettingen zijn heel mooi en elegant verpakt, en de kwaliteit is waanzinnig. Ik heb er twee gekocht: zwarte voor mijn man en rose goud voor mezelf. AI beteken samen, bij elkaar. Zo heeft de AIKI ketting nog extra betekenis voor mij/ons.

24 novembre 2023
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb de ademhalingstool net binnen

Ik heb de ademhalingstool net binnen. Ik hoop dat ik nu sneller mijn paniekaanvallen onder controle heb. Ik gebruik de tool nu voor het slapen gaan, moet er nog erg aan wennen, alsof ik nu een bepaalde druk in mijn hoofdvoel na 4-7-8 ademhalingsoefening. Misschien dat ik iets te gespannen ben. Voor de rest is het een mooi sieraad.

16 novembre 2023
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Zie op internet enorme prijsverschillen…

Zie op internet enorme prijsverschillen voor een rietje met een kettinkje. Had meer verwacht voor die prijs.
Niet voor de gevorderde ademwerker.

5 novembre 2023

Beste Hindry,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Ik snap dat de prijsverschillen verwarrend kunnen zijn.

Bij ons kan de prijs wat hoger liggen dan bij andere partijen omdat wij gebruik maken van kwalitatief goede materialen. Daarnaast hebben wij onze eigen Ademhalingstool ontworpen en krijg je onze ketting geleverd in een luxe verpakking met instructiefolder en microvezeldoekje voor het schoonmaken. Daarnaast hebben wij voldoende voorraad liggen in Nederland zodat wij de volgende dag kunnen leveren. Hopelijk is het zo wat duidelijker wat betreft de prijs.

Nick - Team AIKI

Noté 1 sur 5 étoiles

Beste Indra,

Wat jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven. Ik zie dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst op 30 oktober. Wij hebben dezelfde dag nog de bestelling naar je opgestuurd met Colis prive. Ik zie helaas dat ze daar vertraging hebben opgelopen. Wij zullen aantaande maandag contact opnemen met deze vervoerder. We zorgen ervoor dat je de bestelling alsnog snel gaat ontvangen.

Nog een prettig weekend gewenst.

Nick - Team AIKI

Noté 5 sur 5 étoiles

Beter slapen met AIKI en controle…

Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen.
Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en dieper. Natuurlijk kun je ook gewoon een rietje gebruiken voor deze ademhalingsoefening maar zo'n AIKI geeft je net dat fijne gevoel van luxe en goed zorgen voor jezelf. Ik heb hem iemand aangeraden voor paniek- en angstaanvallen en ook zij heeft direct baat bij gebruik van haar AIKI.

23 septembre 2023

Zo blij mee!

Goede communicatie, mooi ingepakt. Uitstekende kwaliteit. En het werkt echt! Top

1 septembre 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus