Volle Bezahlung der Ware vor 12 Monaten. Bisher kein Versand und mittlerweile auch keinerlei Reaktion auf Kontaktaufnahme mehr ….
Lisez les avis des autres
Bei dieser ewigen Lieferzeit gelingt es denen trotzdem Fehler zu machen. Habe den Tisch geliefert bekommen ohne Schrauben und ohne Montage da die Schrauben gefehlt haben. Es ist sehr gefährlich für me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Netter Kundendienst, leider kein sehr hochwertiger Marmor und die Pflegeprodukte nicht empfehlenswert. Mein Marmortisch wurde binnen ein paar Wochen bereits extrem fleckig obwohl ich ihn mit dem mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het ontvangst was warm en hartelijk, de showroom schitterend en we hadden in enkele minute precies de stoel gevonden die we zochten. Liefde op t eerste gezicht. De collectie is niet heel groot maar pe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aime Té - Natural luxury, made to last Aime Té is ooit begonnen als Marmeren Tafels in 2017 door Roy Oosterbaan en Menno Pijpers met idee om design meubels te leveren zonder poespas. Enkel kwaliteit, natuurlijke en duurzame materialen voor een betaalbare prijs. Zo worden er snel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment die aansluiten op het credo. Ons team werkt samen vanuit onze showroom en kantoor in Nederland . Vanuit daar bedienen wij klanten in heel Europa, zodat ook zij iedere dag weer kunnen genieten van hun prachtige items.
Coordonnées de contact
Oostzeedijk 236, 4e etage, 3063 BP, Rotterdam, Pays-Bas
- +31 180 70 92 60
- info@aimetestudio.com
- aimetestudio.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
3 months, and still haven't received anything!
I ordered a marble table and coffee table in July using Aime Té, we are not in October and I still haven't received anything!
The customer support, after talking at least 10 times with them, keeps saying my order is delayed!
Unacceptable for a 2500 EUR order!
Terrible experience, I strongly advice you to stay away from them.

Réponse de Aime Té
Super tevreden
Super tevreden met mijn tafel van Aime Té. ben er zo enorm blij mee en werd netjes ter plekke gemonteerd. Echt top!!
Schandalige gang van zaken.
Dit is een vervolg op de eerder geschreven recensie van een paar dagen geleden.
Wij hebben n.a.v. het achterlaten van onze slechte recensie een compensatie gehad van Aime te, met de belofte dat de tafel nu echt geleverd zou worden vorige week donderdag (Na een slechte recensie is opeens alles mogelijk). Maar niets is minder waar, na het opnieuw vrij vragen van werk voor de levering, kregen wij op de dag van leveren wederom een bericht van JP Haarlem, die wegens "onmacht" de tafel helaas niet konden leveren.
Dit alles terwijl wij de belofte hebben gekregen zwart op wit notabene dat de tafel nu echt een keer geleverd zou worden. Na 3 keer teleurgesteld te worden en het schandalige optreden van Aime te en JP Haarlem naar ons toe, hebben wij besloten de tafel te annuleren. Na annuleren bleef er overigens niks meer over van de compensatie, 7-8 weken loyaal gewacht, maar stank voor dank natuurlijk.
Ik sta perplex van het feit dat er niemand is geweest die het in zich had om wat probleem oplossend vermogen te tonen, want het moest en zal geleverd worden via de "vertrouwde" leverancier JP Haarlem. Je zou toch zeggen na het meermaal teleurstellen van klanten dat je naar een oplossing gaat kijken, om de tafel toch te kunnen leveren. Wij schaffen een product aan bij Aime Te, uiteindelijk is het aan hen om er voor te zorgen dat de gehele logistiek goed op orden is, met wie er wordt samengewerkt kan mij een worst wezen. Mijn product had gewoon geleverd moeten worden volgens de gemaakte afspraken.
Ik zou een ieder dan ook adviseren twee keer na te denken voordat ze hier een marmeren tafel bestellen, want je betaald een premium prijs voor een premium gebakken lucht verhaal, wanneer ze weer niet kunnen leveren.
Top service en prachtige tafel!
Als je op dit moment, waar dan ook, iets besteld weet je dat het wat langer duurt en hier hebben we ons vooraf al op ingesteld. Ik heb een aantal keer contact gehad met Aimé te waar ik uiterst vriendelijk en geduldig te woord ben gestaan, wel heb ik het idee dat het bij de transporteur JP Haarlem drukker is dan normaal waardoor het bij hen niet zo loopt als zou horen, maar we zijn altijd zoals het hoort te woord gestaan en zeker door Aimé te zelf erg goed geholpen. Inmiddels is onze prachtige ronde tafel (160) met cilinderpoot binnen en het is echt niet normaal mooi. Het blad heeft een boven verwachting mooie tekening en de poot is strak en precies zoals op de website. We zijn er echt heel erg blij mee. Dat worden lange avonden tafelen met onze vrienden. Dank Aimé te om in deze roerige tijden zulke nette service te bieden!!
Super product, levering duurde wel wat langer dan verwacht
We zijn super blij met onze walnoten eettafel. Leveren duurde wel een stuk langer dan verwacht maar dit is grotendeels te wijden aan de transport partner JP Haarlem. Verder super blij met de mooie producten en fijne communicatie van Aime Té.
Oogstrelende producten & goede ervaring!
Op het moment dat je de showroom binnenloopt, waan je jezelf al in een wereld van premium producten die oogstrelend gepresenteerd staan. Of je nu gaat voor een eettafel, eetkamerstoelen of een robuust marmeren salontafel, elk product oogt/voelt ontzettend rijk aan.
Tijdens mijn bezoek aan de showroom ben ik goed bijgestaan door een medewerker die op alle vragen antwoord had. Mede door deze prettige ervaring, wist ik dat ik bij de juiste partij had aangeklopt
Uiteindelijk heb ik 6 eetkamerstoelen besteld welke ontzettend mooi staan in het eetgedeelte van de woonkamer.
Samenvattend, een bedrijf waar je met een gerust hart mee in zee kan gaan!
Bezorging was een ramp
Bezorging was een ramp, ruim 5 dagen te laat en werd zonder pardon terwijl niemand thuis was voor de deur gezet in de regen

Réponse de Aime Té
Nu een aantal maanden twee zwarte…
Nu een aantal maanden twee zwarte marmeren tafels in huis en elke dag nog steeds ontzettend blij! De service en bezorging was perfect en de tafels maken je huis veel mooier! 😍😍
Het is zeker een aanrader!
Ik ben langsgeweest in de showroom en…
Ik ben langsgeweest in de showroom en ben daar superfijn geholpen! De tafel is ook mooi op tijd geleverd en gemonteerd. Aime Té heeft hele goede service en echt prachtige producten!
It was all good
Servicegericht, erg fijn.
Aime Té studio is een professioneel bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft. Ik heb zes stoelen besteld en er was iets (kleins) misgegaan. Dit hebben ze spoedig opgepakt en meteen werd een passende oplossing aangeboden. Erg prettig! Ook goed om te weten: ze werken met een goede bezorgservice die netjes werkt. Ik zou hier zo weer bestellen.
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Zeer professioneel ingepakt. Marmer is zeer mooi. Ik ben honderd procent tevreden.
Goede kwaliteit & service voor een redelijke prijs
Bewust naar de showroom gegaan om de eettafel te bekijken. Aangezien het niet mogelijk was zelf een blad te kiezen afgesproken om de tafel meteen terug te sturen indien het blad niet in de smaak viel.
De levering zou 4-6 weken duren, maar de tafel werd al na 3 weken geleverd. Het blad viel direct in de smaak. Goede kwaliteit tafel voor een goede prijs.
Bezorgers waren overigens ook erg vriendelijk en hebben er alles aan gedaan om alles zo goed mogelijk af te handelen. Ze hebben het onderstel zelfs in elkaar gezet op dekens om zo de tegelvloer niet te beschadigen.
Nice experience
The quality of the side table I ordered was as promised; nevertheless, the delivery time was a touch too long.
Fantastische kast, perfecte service
Tijdens een bezoek en vriendelijke rondleiding in de showroom viel ons oog direct op de Zinia kast. Het bestelproces verliep gemakkelijk, we werden goed op de hoogte gehouden over de levering en de kast is netjes bezorgd op onze 3e etage. Na de levering werden we ook nog gebeld of alles goed is verlopen. Kortom, top service! En de kast is robuust, van hoge kwaliteit en een echte eye catcher in onze woonkamer. Dikke aanrader!!!
Perfecte ervaring,
Perfecte ervaring,
We hebben een absoluut prachtige tafel ontvangen. De service is top, ze bellen zelfs nog om te checken of alles goed is verlopen met de levering en de jongens die de levering deden waren heel aardig met verstand van zaken. Aanrader!
Good customer support
The customer support is very good. The wrong table was delivered at first, and the problem was solved very fast. The final product is very beautiful.