1,7

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,7

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Scam

Scam

Claim to use their own shipping courier with tracking, the tracking is jus BS

10 septembre 2026

Fraud

Fraud! The company is bullshit. Two orders not delivered. This is the 2nd time they have said it has been delivered, it is now time for you to find out where they have been delivered, they have NOT been delivered to me again. Is this just a scam? or what is happening. Strange that they always deliver at night, this time it was 23;44, last time it was 23;27 Why is it only delivered at night ??

30 juin 2026

Jeg bestilte en drone i mai

Jeg bestilte en drone i mai. Den kom aldr, så Jeg klaga. De sa da at den var levert til Meg, men at de allikevel skulle sende ny. Den kom heller aldri. Jeg klaga, og da sa de Jeg skulle få tilbake pengene, som heller ikke kom.....

9 septembre 2026

Fraud

Fraud! The company is bullshit. Two orders not delivered. They say it was delivered at 20:41 but the time was just 17:00 when I got the notice.

8 septembre 2026

Undvik

Undvik, tar bara dina pengar. Får inga varor. Lovar att betala tillbaka...men slutar bara att svara dig.

3 août 2026

Skam

”Skickade” varan fick ett tracking nummer. Efter ca 3 veckor meddelades att varan skulle vara levererad men det fanns ingen. Efter kontakt ”skickades” en ny vara och samma sak nytt tracking nummer och när det står levererad kommer det inget.

28 août 2026

Oplichting niks ontvangen en…

Oplichting niks ontvangen en trackingsite ook nep! HOE KAN HET DAT DIT EEN RECLAME IS IN SNAPCHAT INSTAGRAM TIKTOK ETC? GROTE NAMEN EN BEDRIJVEN DIE…….. OF ZIJN ZE ECHT HEEL DOM ACHTERLIJK DOM OM ZO MAAR RECLAME PLAATSEN TE VERKOPEN ZONDER HET TE CONTROLEREN? OF VERDIENEN ZE ER ZELF AAN MEE? OF ONDER DRUK VAN HACKERS? IK PERSOONLIJK SCHAT DIE GROTE BEDRIJVEN NIET DOM IN……..

21 août 2026

This is the same company that…

This is the same company that previously called itself “Saviquepick”, and it is nothing but a scam. I ordered a drone and received a message saying the package had been shipped. After many days, the tracking suddenly showed “delivered”, but no package ever arrived. I complained, and the company agreed to send me a new drone/package. The exact same thing happened again — marked as delivered, but nothing was received.
Stay far away from these drone companies. They are not legitimate.

6 août 2026

Virker useriøst

Virker useriøst, ville ikke bruke en krone på dette nettstedet. Gjør du det så kan du mye heller gi pengene til Frelsesarmeen eller Blåkors. Da kommer de til nytte. Jeg får ikke tilbakemeldinger, bare svada.

1 juillet 2026

They advertise among other things cheap…

They advertise among other things cheap drones, False confirmation of your order. They even give you a false adress to a transporter, where you can «follow» your order. When the order «arrives» to your home town,- there is nothing to collect. If you contact the company, you’ll receive a polite answer, and they’ll «send» you a new item. The same prosedyre as mentioned above.
Keep away from this scam!

20 juin 2026

Bestel hier niet.

Bestel hier niet.
De trackinginformatie klopt niet en verandert steeds. Eerst werd de trackingcode niet gevonden en later stond er ineens dat mijn pakket was bezorgd, zelfs met een bezorgtijd die op dat moment nog niet eens mogelijk was. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en de hele ervaring is erg frustrerend.
Bespaar jezelf de moeite en bestel liever bij een betrouwbaarder bedrijf.

14 juillet 2026

Aimoer mall is een vieze oplichting

Aimoer mall is een vieze oplichting. Ik had een drone besteld en betaald, 4 weken lang krijg ik te horen dat het komt. Nooit aangekomen en die tracking site ook nep. Hoe kunnen deze mensen opgepakt worden?

28 juin 2026

Oplichting

Oplichting! Je ontvangt geen product!
Verzend gegevens zijn ook nep. Bedrijf waarmee verzonden wordt zogenaamd heeft ook negatieve recensies. Pakket lijkt bezorgd te zijn volgens tracking .Echter pakketjes komen nooit aan! Als je mailt naar hun krijg je een mail met excuses en ze sturen zogenaamd een nieuw pakket. Ook deze komt nooit aan. Niets bestellen hier!

10 mai 2026

AimoerMall leveren niets.

Weer belofte dat het pakket geleverd is op 14 mei 2026
Heel de dag thuis, geen bezoek gezien, beloven alles maar leveren niets. Let op ze hebben op 5 verschillend
website het zelfde drone aanbieding .
Trap er niet in ze leveren niets doen alsof er een levering'
heeft plaats gevonden, boeven zijn het.

14 mai 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit