Airco Amstelveen is dé specialist in airconditioning voor particulieren en bedrijven in Amstelveen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van moderne airconditioningsystemen van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een split-unit voor thuis, een multi-split systeem voor meerdere ruimtes of een complete klimaatoplossing voor kantoor of winkelpand, wij bieden altijd een oplossing op maat. Bij Airco Amstelveen staan comfort, energiezuinigheid en betrouwbaarheid centraal. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en energie-efficiënte systemen die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vakkundige en nette installatie. Naast installatie kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud en snelle service bij storingen. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw airco en voorkomt onverwachte problemen. Wij staan bekend om onze duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en klantgerichte aanpak. Bij Airco Amstelveen streven wij naar 100% klanttevredenheid. Uw comfort is onze prioriteit.
Gondel 1, 1186 MJ, Amstelveen, Noord Holland, Pays-Bas
- +31203691879