In Utrecht werkt de airco weer zoals het hoort. De koelte komt veel sneller terug en dat merk je meteen. Erg tevreden.

Airco laten installeren, ging vlot, alle buizen netjes weggewerkt. Ziet er allemaal mooi en goed uit voor een betaalbare prijs.

Hier een split airco laten installeren, ook de aanschaf bij dit bedrijf gedaan met nog een extra korting vanwege het najaar.

Goede ondernemer. Konden lekker snel een afspraak inplannen en inmiddels geniet in volop van de nieuwe airco in huis :)

1. Service de réparation de systèmes de climatisation

Welkom op de officiële Trustpilot-pagina van Airco Utrecht, uw betrouwbare partner voor airconditioningdiensten in Utrecht en omstreken. Bij Airco Utrecht streven we ernaar om u het hoogste comfortniveau in uw huis of kantoor te bieden. Onze expertise omvat de installatie, het onderhoud en de reparatie van airconditioningsystemen. Ons team van gecertificeerde technici is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Wij gebruiken alleen de meest geavanceerde en energie-efficiënte apparatuur om ervoor te zorgen dat uw ruimtes optimaal gekoeld worden, terwijl we ook uw energieverbruik minimaliseren. Bij Airco Utrecht waarderen we transparantie en eerlijkheid. We zijn toegewijd aan duidelijke communicatie en heldere prijsstelling zonder verborgen kosten. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om elke ervaring met ons zo positief mogelijk te maken. We nodigen u uit om uw ervaringen met Airco Utrecht te delen op Trustpilot. Uw feedback helpt ons niet alleen om onze diensten te verbeteren, maar helpt ook anderen bij het maken van geïnformeerde beslissingen over hun airconditioningbehoeften.

4,7

Demande des avis aux clients

4,7

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois