1. Service de réponse téléphonique
  2. Entreprise d'automatisme
  3. Entreprise de logiciels
  4. Service d'administration des entreprises

W AIVoicenter wierzymy, że czas to najcenniejszy zasób każdego przedsiębiorcy. Specjalizujemy się w dostarczaniu usług profesjonalnych wirtualnych sekretarek, które z pasją i precyzją przejmują codzienne obowiązki administracyjne. Od obsługi połączeń przychodzących i zarządzania kalendarzem, po profesjonalną komunikację z Twoimi klientami – dbamy o każdy detal wizerunku Twojej firmy. Naszą misją jest uwolnienie Cię od biurokracji, abyś mógł skupić się na tym, co naprawdę ważne: rozwoju Twojego biznesu. Zaufaj doświadczeniu, które łączy nowoczesność z niezawodnością.

3,8

Bien

3,8

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Praktyczne rozwiązanie AI

Korzystamy z AIVoicenter i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Rozwiązanie realnie usprawnia obsługę połączeń – szczególnie wtedy, gdy zespół jest zajęty albo kontakt przychodzi poza standardowymi godzinami pracy.
Największy plus to szybkie wdrożenie i możliwość dopasowania asystenta AI do specyfiki firmy. Dzięki chłopakom, którzy się tym zajęli i trochę poprowadzili za rączkę przy wdrożeniu całość poszła naprawdę sprawnie.
System pomaga zbierać dane od klientów, porządkować zapytania i kwalifikować kontakty, dzięki czemu łatwiej wrócić do najważniejszych spraw bez chaosu w komunikacji.
Na plus oceniamy też intuicyjność obsługi oraz to, że narzędzie nie wymaga skomplikowanej konfiguracji po stronie użytkownika. W codziennej pracy daje poczucie, że mniej połączeń i potencjalnych leadów „ucieka”. W natłoku pseudo-rozwiązań AI to jedno z najlepszych narzędzi, z jakimi miałem do czynienia – realnie pomaga optymalizować koszty i rozpocząć automatyzację w firmie.
Polecam firmom, które chcą usprawnić obsługę telefoniczną, odciążyć zespół i lepiej wykorzystywać zapytania od klientów

16 avril 2026

Rewelacyjne rozwiązanie dla biznesu

Korzystamy z AIVoicenter od około 3 tygodni i jak dotąd mamy bardzo pozytywne doświadczenia. System jest prosty w obsłudze i intuicyjny, dzięki czemu wdrożenie przebiegło szybko i bez problemów.

Na co dzień sprawdza się naprawdę dobrze – działa płynnie i spełnia nasze oczekiwania. To rozwiązanie, które ułatwia pracę i nie wymaga skomplikowanej konfiguracji.

Zdecydowanie polecamy, szczególnie dla osób i firm, które szukają funkcjonalnego, a jednocześnie łatwego w użyciu narzędzia.

7 avril 2026