Aktiv Service/ Hanne Skov Avis 5

1. Service de ménage
  2. Services de nettoyage
  3. Service de ménage à domicile
  4. Entreprise de nettoyage de vitres

Informations provenant de diverses sources externes

Mangler du Rengøring i Odense af højeste kvalitet? Aktiv Service har stor erfaring med alle former med rengøring - både privat og erhverv.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds

Jeg har brugt aktiv service nogle gange. Det plejer at være Anikka, og jeg er meget tilfreds. Hun gør det grundigt og jeg kan ikke sætte en finger på hendes arbejde. Jeg vil helt sikkert bruge dette firma i fremtiden. 😊

16 décembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke imponeret…

Var ikke imponeret over hvor meget (eller nærmere hvor lidt) hun nåede på den aftalte tid. Der udover var der lavet et hak i gulvet den første gange, hvilket vi selv måtte opdage og anden gang blev der smadret en lille figur - denne gang med besked om, at det var sket, men ikke et “beklager/undskyld”.
Da vi opsagde aftalen, fik vi regning på en fuld måned, selvom der kun var blevet rengjort 1 gang. Da jeg påtalte det, fik jeg igen ikke en undskyldning.
Ikke imponeret.

14 octobre 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

Rengøring lidt over middel

Rengøring lidt over middel, Ringe kommunikation, på grænsen med loven.

Forløbet startede via. telefon og der blev ikke sendt nogen informationer/kontakt eller lignende eller konfirmation om at der overhovedet var indgået en aftale, så var usikker på om der overhovedet ville komme nogen første gang.
Rengøring var middel eller lidt over middel dog med mangler:
Pander/gryder der ikke kan tåle vaskemaskine blev lagt i vaskemaskine.
Våd beskidt moppe blev placeres så det beskidte vand sivede ned i guldbræderne og efterlod mærker der ikke kan fjernes.
Irregulære tidspunkter. Vi havde aftalt kl. 10-12 hver anden uge, men de dage jeg arbejdede hjemmefra kom de kl. 8, 9.

Da jeg sagde jeg ville stoppe servicen på ubestemt tid pga. nogle urelaterede problemer, blev der for første gang nævnt 14 dages opsigelse (Ingen kontrakt og ingen information på deres hjemmeside omkring dette), men jeg tog ikke kampen og gik med til en sidste rengøring.

Fik regning på 6 timers rengøring inden de sidste 2 timer var gennemført, men deadline lå 2 dage efter sidste rengøring så ventede med at betale til de havde gennemført de sidste 2 timer.

Rengøringsdamen dukkede ikke op og ringede 3 timer senere om det kunne være omkring kl. 15 istedet. Jeg arbejdede hjemmefra så gik med på at tidspunktet blev flyttet. Men da kl. blev 15 og der stadig ikke var dukket nogen op gik jeg ovenpå og arbejdede videre fra mit kontor.

Da jeg skrev at de skulle rette effektueringen så jeg ikke skulle faktureres for de sidste 2 timer så fik jeg respons: "der var du ikke hjemme til at lukke op. Så der for bliver du faktureret for den dag."
Svarede "Jeg var hjemme hele dagen, bagdøren var ulåst og har tidligere aftalt lokation af nøgle til dør hvis den skulle være låst." - Dette er der dog ikke kommet noget svar på. Jeg har betalt for de 4 timer hvor der blev gjort rent.

Rengøringsdamen var over middel og var vennelig og imødekommende, samt gjorde det egentlig udemærket, men kommunikationen var under middel. Kommunikationen med Hanne Skov var derimod rigtig ringe. Inden informationer om aftaler, ingen kontrakt (Heller ikke på hjemmesiden).

24 octobre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus