Pirkau akvariumo išorini filtrą sumokėjau pinigus o pasirodo jie neturėjo vietoi teko gera savaite laukti kol išsiuntė . Truputi susinervinau kam parduoda daiktą jei jo neturi vietoi nieko nesupranta... Voir plus
Hurtig levering av varene. Ved oppstående problemer raske og uproblematiske håndtering av saken. Dette er et eksempel til god kundeservice slik det skal være. Men dessverre finner man slike gode eks... Voir plus
Enkelt dataprogram for å bestille. Automatisk god informasjon angående bestillingen, da det var litt forsinkelse med å skaffe et produkt til meg. Mottok likevel pakken imponerende raskt ! God service... Voir plus
Akvaristikk er kanskje verdens beste hobby? Tenk å bygge sitt eget økosystem, som er lekkert å se på og hvor man selv styrer hvordan fisk og planter skal fungere i akvariets vannverdier. Akvaristikk.no har alt du trenger av utstyr til din kanskje mest lærerike hobby og vi sender over hele landet.
Haakon VII`s gate 12, 7041, Trondheim, Norvège
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Akvaristikk.no
Det er riktig god service.
Rask levering.
Ikke vanskelig å få hjelp pr.
telf, om behovet er der.👍👍👍

Réponse de Akvaristikk.no
Bestilte et svært rimlig akvarium hos dem. Akvariet ble raskt levert til døren uten skader, og det hadde ingen problemer med å holde vann.

Réponse de Akvaristikk.no
Alt for lang leveringstid. 10 dager siden bestilling og den er fortsatt ikke i nærheten.

Réponse de Akvaristikk.no
Jeg fikk ikke alle varene jeg bestilte. Jeg har prøvd å sende mail, men har ikke fått noe respons på mailen.

Réponse de Akvaristikk.no
Uslåelege priser. Rimeleg frakt. Dristig forsendelse av akvarium, men det er jo på firmaet sin risiko. Aldri svar på nettbutikken sin telefon, men kjappe til å svare på butikk på Lade. Dersom varene hadde blitt sendt umiddelbart og ikkje ei veke etter bestilling, ville eg gjeve 5 stjerner.

Réponse de Akvaristikk.no
Har akkurat mottatt nye varer fra Akvaristikk som jeg gleder meg til å ta i bruk 😊
Rask levering og god service som vanlig 👍🏻

Réponse de Akvaristikk.no
Bestilt mange ganger alltid rask og riktig levering. Feil ved en bestillig ble umiddelbart rettet og ny vare sendt samme dag, kundeservice som det skal være!

Réponse de Akvaristikk.no
Kjempegod service, raskt mottak av varer, hjelp underveis med div spørsmål jeg hadde. Fantastisk butikk, anbefales på det sterkeste❤️